I napokon smo dotakli dno, sad možemo samo na gore
Mada me možda demantuju pa se još više obrukaju, Juve tek sledi. Živeo italijanski Milan i 2 najbolja čelnika kluba na svetu.
Ljudi moji ovo je presmesno

Ja vise nemam reci kojima bih ovo opisao.
Kad gledas ovog Brokija onda zapravo vidis koliko je Mihjalovic izvlacio iz ovih igraca. Ovaj da je tu cele sezone bila bi borba za opstanak a ne 6-to mesto.
Al neka bolan šampion. Neka Brocchi. Meni je drago. Da napokon vide svi oni navijači koji dolaze na onaj San Siro koliko ih zajebava Silvio. A neka i Silviu. Jer ovo mu je odnijelo 100 miliona u prodaji kluba. Pa ne možeš godinama zajebavat narod u pm.
Sinisa nije stručnjak Al je za Brocchija majstor, a to sam i ja znao. Al draže mi je neka su ga sad stavili da ga nebi budale na ljeto dovukli. Jer mogu se kladiti s vama da bi Sinisa dobio otkaz i da je pobijedio sve tekme pa čak i kup. A dovede bi bio Brocchi. Ovako Silvio mora dat nogu Brocchiju a uz to izgubio vrijednost kluba. Sumnjam da će kinezi sada ista više dat, kud više mislim da će smanjit na 600 i ciao ragazzi.
Večeras nisam gledao jer mislim da bi napunio forum psovkama da jesam, tako da neću ni gledat ih više ove sezone da djeca ne čitaju onako ružne riječi uperene Silviju Gallianiju i Brocchiju.
I naravno čestitam Juventusu na sjajnoj tituli, vratili su se iz nemoguće misije, svaka čast. Podsjeća me na stari Milanov pobjednički mentalitet kad su uvijek vjerovali u sebe da oni to mogu. Bravo bravo bravo.
A ove naše picke mogu večeras u kafanu i slaviti uz pjesmu: dotako sam dno života! Jer za alkohola i kurvaluka i jesu samo, ozbiljnosti tu nema niti će ikad bit. A Bacca mislim da je odlučio da napusti klub pa mu se više i ne trudi. Svaka čast, to je krivica trenera a ne Bacce. Al dovest ćemo mi nove Italiane: rossi, toni, Cassano, zazu, možda nekog talenta od 27 godina iz Serie B ili C hahahahaha
I Milanov sektor u Rimu rasprodat hahahahaha uzas. Koje picke. Pa ovi rossoneri nisu navijači već male princeze koje su navikle da im klub igra kao Barcelona. Hahahahaha fuj al mi se gade. Ni jednom Al ni jednom nisam čuo od prodane duše Barone da će bojkotovat klub. Sramota od navijaca
Zašto mora? Mislim da je realnije da Broki ostane i sledeće sezone jer ljudi on nema koga više da dovede za trenera, rezultat je nebitan izmanipulisaće Berluskoni to kao i uvek. Uostlalom koga boli kurac da l' je Broki ili neki Masimo Odo.
A i ovo za cenu ne može tako drastično da se menja.
Inače jeste videli Montoliva kod gola? Da li postoji veća pičkica među kapitenima u celom svetu? I treba Baka rabonom da ih zajebava.
Ma pogresan pristup svih igraca. Mihajlovic je makar mogo da taj njihov nedostatak talenta nadomjesti motivacijom i pravom formacijom, a to je definitivno 4-4-2 sa ovim panjevima. Negdje sam procito da je Verona imala skoro 30 suteva prema golu, od toga 12 u okvir gola! Pa sunce ti jebem, to je da sjednes i places. Ekipa koja je vec ispala iz lige i ubjedljivo je zadnja.
Kad vas Verona koja sljedece godine igra Seriju B nadigra u svim segmentima igre...kad igraci te Verone pokazu vise zelje i motiva od ekipe koja se navodno bori za EL sve vam bude jasno....mi nismo zasluzili da igramo ni EL i valjda Berlu izgubi jos novca i udje u jos vece dugove pa onda nazor proda klub...
Valjda vam je poslje ove 3 utakmice Brocchia jasno koliko je Miha izvlacio iz ovih igraca, koliko je bilo bitno da nadje pravu formaciju za roster koji ima itd itd...Sa Mihinom 4 4 2 smo imali odlican balans izmedju odbrane i napada...a sad kad se ovaj "strucnjak" vratio na 4 3 1 2 svi nam prave sansi koliko hoce...ja se nadam da vam je sada jasno da u modernom fudbalu nije dovoljno potrosit 100 miliona eura i odma mislite da imate strasnu ekipu koja se bori za tituli...Miha je doso u bolestan klub...u klub u kojem u rosteru ima 15 provincijalnih igraca, 2-3 dobra igraca i 2-3 talenta...sa tom ekipom najmanje trebate raditi sezonu ili sezonu i po da bi nesto pokazali...najveci problem predstavljaju tih 15 provincijalnih igraca kojima je psiha ko kurac...koji protiv losije ekipe ne zele da igraju a protiv boljih hoce....
Miha je nasao pravu formaciju samo je jos imao problem sa psihom jer nije mogao za sezonu sve da odradi posto je stvarno previse zalutali igraca u ovom Milanu...
Poslje ove danasnje bruke ne zelim da vam trljam na nos sto ste navijali da ode Miha i sto mislite da ste pravi Milanisti ako otjerate sa klupe igraca koji je igrao za Inter...ja se samo nadam da sad bolje kontate sta je posao trenera...koliko je to slozen i kompleksan posao i koliko to moras ulozit truda i na kraju krajeva koliko je trener bitan za jednu ekipu...a sad se vidi da je Miha radio i pokusavao...sa ovom bagrom naci pravu formaciju je uspjeh, a kamoli sta drugo...
Al vjerovatno ce mnogima za danasnji poraz biti kriv Miiha
@Ensare jedno pitanje za tebe...kako mislis da dovedu bilo kojeg trenera, pa cak i onog iz Sassula kada Berlusconi u bilo kojem trenutnku moze odluciti da ga smjeni nicim izazvan..bas kao sto je to uradio sa Mihom...kako mislis da ozbiljan trener i igrac sada i zele i hoce da dodju u Milan poslje ovog sto je napravio Berlu a ti si na sva usta pohvalio taj potez...
Ponavljam po milioniti put ne radi se o Mihajlovicu nego o poziciji trenera u klubu, o tome koliko je zaista bitan i vazan...jer zaista mislis da bi npr Prandeli sjeo na klupu i trpio da mu Berlu naredjuje da igra sa 4 3 1 2 formacijom jer on misli da je to najbolja formacija, posto je Carlo sa njom osvajajo LP....kako sutra da npr dodje Witsel u klub poslje ovakve bruke...kako npr da zadrze Baccu kada covjek igra sa Menezom koji je vise puta bio u offside nego u dodiru sa loptom, koji igra sa Mariom koji samo gleda da padne i izbori slobodan...i na kraju krajeva kako da dodje neko u klub kad ga trenira Brocchi...
Ponavljam Miha jeste dobio 100 miliona prije sezone...ali je svojim potezima prije svega ubacivanjem Donnaraumme, forsiranjem Nianga prije Luiz Adriana, Meneza i Maria, te insistiranjem na dovodjenu Romagnolia sigurno bar 80% tog novca vratio vec u prvoj sez...
Taj isti Mihajlobitch je sa Veronom odigrao 1-1 na San Siru, isto 0-0 protiv Carpija... nema sta, sjajan je bio

Pa da je ijedan navijač normalan, poslije onakvog tjeranje trenera da pokaže da je on (Silvio) gazda, i ovakvi budalestina, sve ijedan navijač bi napustili Milan i počeli ih bojkotovat. Al posto su to princeze kao u Barceloni i Minhenu koje su navikle da se kupuje i bude najjači, onda mi tu nemamo Šta pricat.