Koga briga kako smo igrali sa Veronom, čovek je dao priliku dvojici super talentovanih igrača. To je najviše što trener Milana može da uradi ovih godina i za 10 godina će to jedino biti važno. Nego je problem što neko iz mržnje prema treneru prihvati apsolutno loš potez uprave koji će nas spustiti na najniže grane. Mihajlović je tu apsolutno nebitan.
Kako ne kontate vise da se ovde ne radi o Mihajlovicu...boli me neka stvar za Mihajlovicem snaci ce se...vise mi je zao Pippa i Seddorfa jer smo ih potrosili uzalud a i dan danas nisu nasli posao...ovde se radi o nacinu poslovanje Uprave, prije svega Berlusconia...jel vidite da je zvao Mihu da se vrati samo nakon 10 dana...po cemu se to razlikuje od Zapmarinia i Palerma???...kakv utisak i kakvu poruku salje ostalim trenerima i potencijalnim pojacanjima???
Posao trenera je vrlo tezak i vrlo bitan...meni je Mihe zao jer je bar nesto pokusao, unjeo je disciplinu svi oni koji su pokusali nesto da seru bili su odstranjeni iz ekipe, prije svih Menez a prije toga Diego Lopez....i pokusavao je sa formacijama, dok nije nasao pravu, pousavao je sa prvi 11 dok nije nasao pravu postavu...jos samo mu je ostala psiha da popravi kod zalutalih igraca u Milanu, ali mu debil nije dao...
Nas je Verona nadigrala u svim segmentima fudbalske igre...pa ljudi dragi imali su 28 suteva na go...ekipa koja ispada u Seriju B...pogledajte pojedince u zadnji 10 dana...Kucka nista, bezvoljan i neozbiljan...Abate izgubi loptu i stane...Montolivo igra ko zadnja picka, Bonaventure uopste vise nema itd itd...
Ja ovde ne govorim i svom licnom stavu, pokusavam samo da sagledam stvari kroz cinjenice....Miha i Galliani jesu potrosili 90 miliona na pocetku sezone...ali je Miha svojim potezima donjeo Milanu najmanje 60 miliona samo ove godi...tu prije svega mislim na Donnaraummu, Nianga i na forsiranje Romagnolia kao provog stopera, pa mozete racunat i Calabriu jer mu je strasno skocila cijena...Donnaraumma sad kosta izmedju 40 i 50 miliona eura...juce je imao 10 parada u utakmici sto je rekord ove godine, a sve sa 17 godina....
Da se vise ne svadjamo i ne prepiremo ko je veci Milanista, citiracu najveceg Milanistu u zadnje dvije decenije...momak kojem je srce rossoneri 100% ...Gennaro Gattuso...rekao je sustinu stvari...
Gattuso: "Milan je u govnima do grla. Vodeći ljudi kluba nisu ni svjesni koliko su zaglibili. Vratiti se u europski nogometni vrh danas je teže nego ikad prije. Pojavili su se novi super bogati klubovi, momčad poput Manchester Uniteda ulaže enormne svote novca u pojačanja, a i dalje nemaju pravi rezultat. Kako se onda tek Milan misli vratiti u sam vrh!? Predlažem upravi kluba da ode u Vatikan moliti svevišnjeg za blagoslov... ma zapravo, ne može ih ni on izvući jer postali su loša parodija."
Kažeš da se ne prepiremo ko je veći Milanista, staviš Rininu izjavu , ali onda ne staviš npr. izjavu Bilija Kostakurte o Mihajloviću. A čini mi se da Vili bije ništa manji. Čak šta više.
Evo Brokica nasa ide u Fjorentinu na privatne casove iz taktike
http://www.football-italia.net/83446/sou...ch-brocchi
Milan Coach Cristian Brocchi was among the students visiting Fiorentina and Paulo Sousa for tactical lessons today.
The Viola hosted a group studying for the Masters Degree in coaching at Coverciano, a diploma that is necessary to become a Serie A Coach.
Curiously, one of the students listening to Sousa’s lecture and watching the training session was current Milan boss Brocchi.
(04-26-2016, 08:07 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Kažeš da se ne prepiremo ko je veći Milanista, staviš Rininu izjavu , ali onda ne staviš npr. izjavu Bilija Kostakurte o Mihajloviću. A čini mi se da Vili bije ništa manji. Čak šta više.
Stavi ti ..njegovu izjavu...ja ovde nisam stavio izjavu kontra Brocchia ili kontra Mihe...ja sam stavio izjavu kontra Uprave..nemoj citat moj post izmedju redova...
Kakabanja... Klub mora biti iznad svih. Niko nije veci od kluba. Pa cak ni "gazda". I on mora svoje licne sujete ,komplekse i frustracije da podredi interesu kluba.
Smena trenera u ovom momentu i ovoj situaciji u kojoj smo mi je opravdana samo u slucaju da su svi igraci otkazali poslusnost i presli u totalni bojkot. A ako si nezadovoljan sto nije ispunio fantazije o LS ,sacekaj jun pa ga makni a ne ovako.
http://www.football-italia.net/83470/mil...y-revealed
According to Forbes magazine he has an estimated net worth of $24.1 billion and is the 18th richest person in the world.
A ovo izlazi na TutoSport. Drzite palceve da je istina pa da se resimo matore pedofilcine
Milan was sold, ending the era Berlusconi after thirty years. Tuttosport is certain, that on its official website writes that the agreement was reached on the basis of 700 million, with the Chinese consortium that has convinced with its economic credentials patron Rossoneri. Asians will be 70% of the Rossoneri actions immediately and the remaining 30% within a year, which they put on the table of negotiations between 700 and 720 million for the purchase of Milan.
Valjda ce matori konacno pristati na prodaju, to nam je jedini spas. A ako su ovo stvarno ptencijalni kupci, onda to nije neka buranija tipa Tohira i sl.
Na tutosport kazu da je vec prihvatio ,samo treba da odrade jos neke detalje a PjerSilvio je odbio da komentarise kad su ga pitali.
Naravno ne treba verovati dok ne iazadje na oficijelnim sajtovima Milana i tih Kineza ali opet...bilo bi lepo da je istina...
http://www.football-italia.net/83474/no-comment-alibaba
The Alibaba group has declined to comment on speculation that founder Jack Ma is leading the group of investors trying to buy Milan.
Ako nisi valjda kazes "Nisam i cao ,ne smarajte vise" a ne "nemam komentara".

Ma sve ukazuje na to da ce prodati. Jer niko ne demantuje, samo izbjegavaju odgovore. Ovaj Kinez nece da se oglasava dok ne bdue gotovo, jer je vrjerovatno mnogo ozbiljniji od Beea koji je trebo i malo samopromocije pa sta bude bude...