hehe, ma niti sam rekao da sam stručnjak niti to o sebi mislim (za razliku od nekih drugih), nit sam na tvoj post odgovorio jer želim neku svađu ili prepirku, ni slučajno.
ali kako to da nema potrebe pričati o pozitivnim stvarima, pa ja sam mislio da je bit pravljenja foruma navijača nekog kluba da se navijači druže, pišu o svom klubu prvenstveno pozitivno, navijaju, zajedno uživaju u pobjedama svog kluba, a tvoji postovi o AC Milanu kao da su sa foruma juventusa ili intera niko ne valja, trener sranje, igrači crkotine, uprava nema pojma(iako je osvojila najviše trofeja od svih u evropi).
znači nije problem što ti pišeš što ti smeta, ali ti SAMO to i pišeš, znači isto da si u teškoj depresiji i sve je crno, ništa nevalja, katastrofa, hajmo izvršiti svi masovno samoubistvo.
a opet ti merkela i strasera spominješ, pa ti dečki su u prvom timu milana kod alegrija i dobijaju šansu koliko toliko, kod kojeg je to trenera i kada zadnji put u milanovom veznom redu se šansa davala mladićima iz primavere??
ti čak i tu pozitivnu stvar pretstavljaš kao nešto negativno kao zašto oni nisu u prvih 11, presmješno

,
produženje ugovora silve ne spominješ, dolasci boatenga robinja i ibre su se pokazali kao pun pogodak-ne spominješ, casano i bomel takođe za ovo kratko vrijeme su dali svoj doprinos scudetu, a ti to sve preskačeš i plačeš zbog nekih produženja igračima koji svakako neće biti okosnica kluba,
(05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Smiren sam ja, ali ne mogu da vjerujem sta oni papci gore rade. Mislim uredu vi koji to branite i jos uvijek izdrzavate takvo nesto, al ja jednostavno ne mogu. Ne mogu da me neko pravi budalom vec 4 godine. Zasto? Pa vec 4 godine se ponavlja ista prica: velika revolucija u Milanu, odlaze stariji stvara se bolji Milan sa novim igracima koji mogu nesto pruzit. A onda se na ljeto produze ugovori sa svim tim penzionerima i hajmo Jovo nanovo. Ev da vas pitam, zasto ne kupimo Raula? Zasto se ne uzme Totti ili Del Piero? Pa nemoj te me zajebavat, svi oni su BILI zvijezde, sad vise meda ne mogu. I sto ja sad trebam opravdat produzenje ugovora Ambru, Seedorfu, Pippu, a do tad Ringhiu, Pirlu, Zambri, Oddu, Janku, i ostalim penzionerima? Kako opravdat produzenje ugovora, tj. trosenje para za ugovore ostatka momcadi, na igrace koje nebi NIKAD kupili da igraju u drugom timu?
Kakav ba Arsenal, ne trazim ja da mi jedanestorku cine Under23, ali ne mogu gledat, ustvari muka mi je kad vidim na terenu 7 igraca Over30. Italija ima igraca, ne moze bit da niko ne valja iz Serie B, da par slabiji klubova nemaju igraca koji bi se mogao uklopit u ovaj Milan. Haj sto je ona panchina zapeo za onog svog Lazzaria (iskreno mali nema pojma) al dovodjenje onog 31tog godisnjaka iz Rome kao rezerva za desni bek je samo jedan u nizu stvari sto mi smeta kod ovi majmuna u fotelji. Najbitnija stvar mi je i dalje nesposobnost MilanLaba koji se iz godine u godinu forsira, a na zimu uvijek isti rezultat: 30 povreda. A igraci i dalje nemaju kondicije. Eto vam ustvari poredak: Bommel je bio kocnica u Bayernu, nije bio brz u kretanju i kreiranju igre. A kod nas? Covjek medju najagilnijim i brzim hehe zalosno kolko smo jadni.
Otisao je Pirlo, moj miljenik, ali poslije ove zadnje tekme sorry al nemas mjesta u ekipi. Spor si i kraj. Zao mi je Andrea. Al da jedan Pippo, Seedorf, Zambro, ... ma daj necu vise o tome.
Eto ja sam budala, amater, nemam pojma o fudbalu. Kako god, ja ovo ne volim i kraj. Ne volim jer su Verdi i Merkel a mozda i Strasser slijedece sezone trebali cinit dio prve jedanestorke. Ovako ce se jos uvijek ubacivat radi nabijanj iskustva, a gurat ce se Seedorf i naravno vas Pippo nebi li on zabijo gol. Pa noje ni cudo sto nam je klub ovakav, kad pola vas ovo sve opravdava. Daj vam kruha i igara i sve je super. Kupim vam covjek Ibru odma slavite. Eto sad ce te dobit Van der Vaarta pa ce te opet slavit sampionskog Milana. S vama je lako ovoj upravi 
Cast Saletu i Leptiru koji kao i ja si neda zamazat oci medom i mlijekom
Uzdravlje sampioni!
Hahahahahahahaha....jesi li mislio slijedece ili prosle sezone. Dobro, pretpostavicu da mislis na slijedecu sezonu. E, jebi ga, zaboravio si pomenuti Edina Dzeku. Ova trojica koje si pomenuo sa Dzekom bi mozda i izborila opstanak u Serie A. Ali, mozda. Momak, ti meni postajes smijesan. Necu vise nikad reci da nemas pojma o fudbalu. Ali, jebiga, moram to reci, da si veliki komad izkompleksirane budale koja ne zna sta hoce i s cime je zadovoljna. Vjerujem da, po tebi, i Didac Vila koji je odigrao 23 prvenstvene utakmice negdje tamo u pizdi materini treba da bude dio prve jedanaestorice AC Milana. Hallo, AC Milana. Pa jadan ne bio, znas li ti sta znaci biti dio prve jedanaestorke AC Milana? Hallo, AC Milana. Cuj, Merkel, Verdi, Strasser dio prve jedanestorke. Ma, ti si momamak, dobro otis'o u k....
neznam sta se prepirete sa njim, osoba koja kaze da je efekat jedini upravu i ne daju mu se zamazat oci vidi se da je pravi poznavaoc nogometa i Milana kao kluba...
nisam ja nikad rekao da je efekat u svemu upravu. Ali ima stvari u kojima se slazem snjim.
Naravno da gledam na pozitivne strane ovog kluba, osvojili smo napokon scudetto, woooow bas je bilo tesko ga osvojit sa najjacom ekipom u Serie A, a glavnog konkurenta vodi Rafal koji valja neke takticke gluposti. Bas nam je bilo tesko. Ok je kiksat protiv Baria i Cesene, ali to cinit 7-8 puta je sramota. Mislim na postavljanje prema protivniku. Ne ide mi u glavu da jedan Milan, eto Mecong ga naziva toliko velikim da Merkel i Strasser nemaju mjesta ni na klupi, nije u stanju normalan skolski napad da napravi, vec valjaju loptu po sredini, i onda hajmo nesto na silu nabacit, Ibra ce vec nesto izmjamunisat. To velika ekipa? Haj dobro, ako vi kazete...
Kako je moguce da svaka ekipa gleda da napravi svoje mlade igrace, i gura ih u ekipu, da imaju okosnicu za buducnost, samo nama niko ne valja. Jer ipak Seedorf je sampion i samo on zna igrat sredinu.
Sta imam spominjat Thiaga? Spomenut cu ga kad nekog od onih pukne luda i pomisli da ga proda. Jer mali je masina, meni najbolji branic svijeta, i samo rad njega bi oslobodio 3 jer je jedini koji ima pravo da se nosi zajedno sa Maldinijem iz zlatni dana. Boateng je prejak igrac, i mora ostat. Binho tu i tamo, drago mi je da ostane, a ako dobijemo dobru ponudu moze i ic. Cassano je lud, po meni i nije mi toliko potreban jer se ne uklapa u nas sistem. Ali nemam nista protiv ako ostane. Ibra je Ibra, tu nemam sta spominjat. I ne znam odakle vam taj Didac i da sam ga ja ikad forsiro? Jedino sto sam htio jeste da mu se da sansa, da vidim ko je. Posto ja ne gledam "made by self" youtube video, to mi je jadno. Ako cu tako nekog igraca nazivat novim Peleom e onda stvarno... cccccc Imas travnjak, 30 minuta, pokazi sta znas.
Sutra debituje Didac Vila.
Jbg...Nemogu a da nebudem tuzan zbog Pirla...Hvala ti majstore za sve..Uvjek ces biti u nasim srcima...
I Milan ima 40 milijuna eura za Cesca Fabregasa
Tijekom ljetnih dana vjerojatno će jedna od zvučnijih priča nogometnog prijelaznog roka biti ona vezana za 24-godišnjeg Cesca Fabregasa i u kojem će smjeru Španjolac krenuti napusti li redove Arsenala...
Samo u zadnjih nekoliko dana javno se oglasilo nekoliko klubova koji su silno zainteresirani za tog veznjaka, makar već dulje vrijeme kruži priča da će iduće sezone Fabregas biti u "starom jatu", odnosno, u Barceloni. Podsjetimo, Fabregas je ponikao u Barceloninoj školi, a prošlog se ljeta poželio vratiti u klub koji je napustio kao 16-godišnjak i preselio se u Arsenal. Fabregas bi ponovno volio zaigrati sa svojim prijateljima Leom Messijem i Gerardom Piqueom, s kojima je igrao zajedno u Barceloninoj akademiji.
Arsenal je prošlog ljeta odbio ponudu Barçe koja je tada iznosila 31 milijuna funti, ali se pretpostavilo da će ovog ljeta Arsenal popustiti. No, prije nekoliko dana se javio Real Madrid i javno ponudio 40 milijuna funti za Cesca. Manchester City i Chelsea također kombiniraju s ciframa, a po pisanju La Gazzette dello Sport sada se javio i Milan.
Iako talijanski prvak nema novaca "za bacanje" spremni su po pitanju španjolskog reprezentativca izdvojiti 40 milijuna eura.
ja sam se kladio veceras na udinese....maloprije je bila kvota 3.5 a sad je 2.6.......znaci da je bilo dosta uplata na udine.....poznavajuci milan kako igra kad mu ne treba.....(doma ajax)....ocekujem laganu pobjedu udinesea....