(05-02-2016, 12:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Kinezi ocekuju odgovor Berlusconia do srijede...da li zeli uci u eksluzivne pregovore ili ne...slazem se sa @kakabanjom da je vrlo vrlo vrlo bitno u cije ce ruke otici Milan...da li nekih kojima ce to samo biti pranje novca i nova zanimacija u zivotu (kao Trohir sa Interom) ili ce to biti ozbiljni ljudi koji su svjesni istorije i velicine kluba...ako budu toga svjesni i naprave stadion i ozbiljan projekat sa ekipom...mogu doci do velikog bogastva....
Iskreno se nadam da ce prihvatiti

Mada ,realno ocekujem da odbije jer "ne moze tako brzo da donese tako vaznu odluku o buducnosti kluba"... onda ce da proba opet da odugovlaci da nervira Kineze dok ne odustanu... vodice klub jos godinu dve i onda kad ga skroz upropasti prodace ga nekoj budali (koja ce pristati da ga ostavi na funkciji vezanoj za transfere) za 400-500 miliona... i bicemo nesto kao Malaga zadnje dve godine...
Montolivo dobija novi ugovor na 3 godine

Forza Galijani

(05-02-2016, 12:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Najgore sto ti nisi svjestan sta si sad izvalio...mrznja prema pojedincima nista dobro ne moze donjet...Jel navijaci Juventusa treba da tjeraju Allegria zato sto je prvo ozbiljno iskustvo stekao u Milanu, a dosao je odma poslje njihovog Contea...i dogurao dalje od njega u CL...sad treba da navijaci Juventusa kazu bolje sa Conteom nego Allegriem...jebo vas CL i serija A...smjesna prica da ne moze biti smjesnija...
To za novac je najsmjesnije...sto svi mislite da sa 90 miliona mozes sta hoces...i da ako toliko ulozis odma ides u CL ....primjer vam je Man United...primjer vam je Inter...primjer je i Borussia Dortmund prosle sezone...primjer je i Liverpool... i da dalje ne nabrajam..
Prijatelju od mrznje si osljepio...tako da nema smisla vise s tobom raspravljati...citav svijet se smije Berlusconiu i Brocchiu samo ih ti jos branis...otjerao je Mihu zato sto nema CL a doveo Brocchia pa sad nece imati ni EL...sjajan potez...eto toliko pozz...nema smisla dalje raspravljati...
Kinezi ocekuju odgovor Berlusconia do srijede...da li zeli uci u eksluzivne pregovore ili ne...slazem se sa @kakabanjom da je vrlo vrlo vrlo bitno u cije ce ruke otici Milan...da li nekih kojima ce to samo biti pranje novca i nova zanimacija u zivotu (kao Trohir sa Interom) ili ce to biti ozbiljni ljudi koji su svjesni istorije i velicine kluba...ako budu toga svjesni i naprave stadion i ozbiljan projekat sa ekipom...mogu doci do velikog bogastva....
Ja sam svjestan, a to što ne volim da mi se po klubu smucaju raznorazni smećari to za mene nije mržnja. To je realnost.
Sa 90 miliona Pipo Inzagi bi prvak Italije.
Iskreno se nadam da neće prodati Kinezima, Rusima Arapima i to nema nikakve veze sa mržnjom.
Što mi to stalno predbacuješ.
Znači NE MRZIM nikoga ali smećarima nije mjesto ni blizu Milana.
Kad bolje ramislim shvati to kako hoćeš, ali vaša razmišljanja su mi bolesna.
I, gluho bilo kakav novi stadion. Ko će gledati Milan a da nije na San Siru.
„Gledao sam utakmicu protiv Frozinonea. Ništa pozitivno nije ostalo u Milanu. Momci su pokazali karakter vrativši se nakon 1:3, ali to je premalo. Nije Broki kriv, on nije trebalo ni da prihvati posao trenera. Voleo bih videti Dijega Simeonea na klupi Milana, iako je Mihajlović bio mali Simeone. To nije Berluskonijev Milan od pre 9-10 godina. On je bio veliki predsednik, ali njegova era je završena i danas nije isti čovek. Bolje da je prodao klub i otišao pre 10 godina. Odgovornost mora preuzeti i Adriano Galijani. A i apsurdno je da u klubu nema Paola Maldinija“, rekao je Boban.
(05-02-2016, 04:26 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ja sam svjestan, a to što ne volim da mi se po klubu smucaju raznorazni smećari to za mene nije mržnja. To je realnost.
Sa 90 miliona Pipo Inzagi bi prvak Italije.
Iskreno se nadam da neće prodati Kinezima, Rusima Arapima i to nema nikakve veze sa mržnjom.
Što mi to stalno predbacuješ.
Znači NE MRZIM nikoga ali smećarima nije mjesto ni blizu Milana.
Kad bolje ramislim shvati to kako hoćeš, ali vaša razmišljanja su mi bolesna.
I, gluho bilo kakav novi stadion. Ko će gledati Milan a da nije na San Siru.
Nista drug...ako smatras da bi sa 90 miliona Pippo bio prvak Italije, nemamo ti i ja vise sta kometarisat...
@Sampinjon....pregovori pocinju sa Kinezima za 24 ili 48 sati...i pazi sad...Dok se ne zavrse sve pravne zajebancije i ostalo, Kinezi traze da se stopiraju svi pregovori i bilo kakvo potpisivanje ugovora igraca ili sponzora...gospodin Galliani i Berlusconi u paru su poletili da Montolivu potpise novi ugovor do srijede, takodjer spominje se i da ce Brochhi produziti ugovor do srijede, ako zaista krenu u prave pregovore...
Znaci kao da nas zajebavaju...juce citav San Siro zvizdi Montolivu na svaki jebeni kontakt sa loptom...
Galijani: Baloteli je drugi čovek
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=1126789
"Kako bih vam pokazao koliko se Baloteli promenio, reći ću vam da me pozvao 15-20 minuta posle utakmice i izvinio mi se što je promašio penal. Nije imao sreće, promašio je penal i pogodio prečku u 93. minutu", rekao je Galijani.
(05-02-2016, 07:09 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Sampinjon....pregovori pocinju sa Kinezima za 24 ili 48 sati...i pazi sad...Dok se ne zavrse sve pravne zajebancije i ostalo, Kinezi traze da se stopiraju svi pregovori i bilo kakvo potpisivanje ugovora igraca ili sponzora...gospodin Galliani i Berlusconi u paru su poletili da Montolivu potpise novi ugovor do srijede, takodjer spominje se i da ce Brochhi produziti ugovor do srijede, ako zaista krenu u prave pregovore...
Znaci kao da nas zajebavaju...juce citav San Siro zvizdi Montolivu na svaki jebeni kontakt sa loptom...
To mozda znaci da su odlucili da prihvate ponudu Kineza i udju u pregovore.
Neka potpisu ,isutirace sve to Kinezi napolje cim preuzmu klub.
https://www.facebook.com/events/1707443796193581/
19 000 ljudi protiv toga da Montolivo potpise novi ugovor.
Dakle
Karlo Anćeloti (igrao za Milan, trenirao Milan, prvak Evrope kao igrač i kao trener, Seria A i kao igrač i kao trener)
Na ovom forum počašćen s mnogo "epiteta" - kukavica ulizica, poslušnik, neznalica , nema muda. Murinjo ovako, Venger onako, Barcelona, Bajern, Hidink ovo, Kapelo ono Juventus ovako.
Leonardo (igrao za Milan, trenirao Milan, prvak sa Milanom)
Na ovom forumu - pojma nema, teleći pogled, glupan, neznalica, nema muda (iako je jedini Berluskoniju rekao sve u facu), Murinjo ovo, Bane Ivanović ono, Barcelona, Real pička materina
Alegri (titula u prvoj sezoni, 2 mjesto u drugoj)
Na ovom forumu pojma nema, kukavica, zna raditi samo sa malim ekipama, provincijalac, nema muda. Venger ovako, Barcelona, Konte, Real Madrid, Bajern, Klopp, pička materina
Seedorf (igrao za Milan, trenirao Milan)
Na ovom forumu za pola sezone dobio nekoliko epiteta, pojma nema, bolje da je ostao u Brazilu, Klopp opet, Murinjo Vilas Boas pička materina
Inzagi (igrao za Milan, trenirao Milan, prvak Evrope, titula)
Na ovom forumu naravno- nema pojma, nema muda, poslušnik, neznalica opet nema muda, Hejkens, Murinjo, pička materina
Mihajlović (igrao za Romu, Sampdoriju Lacio i Inter)
E protiv ovog ne smiješ ni progovoriti, kralj, car, mudonja,dobije u ruke najjaču ekipu Milana u zadnjih 5 godina da se takmiči u najlošijoj serie A od kada ja pratim. Traži formaciju 6 mjeseci !!!!!! Nađe je navodno . Igra nigdje veze. Pozicija br. 6 na tabeli. Naravno ima muda, iako je bar 6 puta večerao sa Berluskom i Galijanijem u Arcoreu i bar 6 puta izjavio da se uprava bavi transferima da ima dobru ekipu. Lično se hvalio da je odobrio Balotelija, da vjeruje u Meneza, da je Kučka pojačanje, da ćemo se boriti za ligu prvaka a vjerovatno i za titulu. I naravno dok je još na plaći u Milanu ide na utakmicu Lacio Inter (naravno u loži Lacija).
I onda ti kažešnemamo šta raspravljati. Odakle tebi moj Maji TZ ideja da ja želim nešto raspravljati. Šta mi imamo raspravljati? Na jednoj strani imaš legende Milana a na drugoj je jedno smeće Lazial-Interovsko (fašističko u svakom slučaju) i tu treba nešto raspravljati. Da je ovaj stručnjak doveo Milan do titule, bar do Lige prvaka a imao je sastav za to (što smo večeras i vidjeli u Engleskoj da dobar trener može svašta) podnosio bih ga nekako. Međutim ni titule, ni lige prvaka, ni borbe za ligu prvaka, i konstano sranje kao bićemo bolji i još kojekakve gluposti.
I da bih se ogradio, naravno nikoga ne mrzim niti sam ikada mrzio. Samo mu daleko kuća i posao odo Milana.
(05-02-2016, 10:18 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Dakle
Karlo Anćeloti (igrao za Milan, trenirao Milan, prvak Evrope kao igrač i kao trener, Seria A i kao igrač i kao trener)
Na ovom forum počašćen s mnogo "epiteta" - kukavica ulizica, poslušnik, neznalica , nema muda. Murinjo ovako, Venger onako, Barcelona, Bajern, Hidink ovo, Kapelo ono Juventus ovako.
Leonardo (igrao za Milan, trenirao Milan, prvak sa Milanom)
Na ovom forumu - pojma nema, teleći pogled, glupan, neznalica, nema muda (iako je jedini Berluskoniju rekao sve u facu), Murinjo ovo, Bane Ivanović ono, Barcelona, Real pička materina
Alegri (titula u prvoj sezoni, 2 mjesto u drugoj)
Na ovom forumu pojma nema, kukavica, zna raditi samo sa malim ekipama, provincijalac, nema muda. Venger ovako, Barcelona, Konte, Real Madrid, Bajern, Klopp, pička materina
Seedorf (igrao za Milan, trenirao Milan)
Na ovom forumu za pola sezone dobio nekoliko epiteta, pojma nema, bolje da je ostao u Brazilu, Klopp opet, Murinjo Vilas Boas pička materina
Inzagi (igrao za Milan, trenirao Milan, prvak Evrope, titula)
Na ovom forumu naravno- nema pojma, nema muda, poslušnik, neznalica opet nema muda, Hejkens, Murinjo, pička materina
Mihajlović (igrao za Romu, Sampdoriju Lacio i Inter)
E protiv ovog ne smiješ ni progovoriti, kralj, car, mudonja,dobije u ruke najjaču ekipu Milana u zadnjih 5 godina da se takmiči u najlošijoj serie A od kada ja pratim. Traži formaciju 6 mjeseci !!!!!! Nađe je navodno . Igra nigdje veze. Pozicija br. 6 na tabeli. Naravno ima muda, iako je bar 6 puta večerao sa Berluskom i Galijanijem u Arcoreu i bar 6 puta izjavio da se uprava bavi transferima da ima dobru ekipu. Lično se hvalio da je odobrio Balotelija, da vjeruje u Meneza, da je Kučka pojačanje, da ćemo se boriti za ligu prvaka a vjerovatno i za titulu. I naravno dok je još na plaći u Milanu ide na utakmicu Lacio Inter (naravno u loži Lacija).
I onda ti kažešnemamo šta raspravljati. Odakle tebi moj Maji TZ ideja da ja želim nešto raspravljati. Šta mi imamo raspravljati? Na jednoj strani imaš legende Milana a na drugoj je jedno smeće Lazial-Interovsko (fašističko u svakom slučaju) i tu treba nešto raspravljati. Da je ovaj stručnjak doveo Milan do titule, bar do Lige prvaka a imao je sastav za to (što smo večeras i vidjeli u Engleskoj da dobar trener može svašta) podnosio bih ga nekako. Međutim ni titule, ni lige prvaka, ni borbe za ligu prvaka, i konstano sranje kao bićemo bolji i još kojekakve gluposti.
I da bih se ogradio, naravno nikoga ne mrzim niti sam ikada mrzio. Samo mu daleko kuća i posao odo Milana.
Ja imam veliko postovanje prema svim trenerima Milana...nemoj meni stavljati u usta nesto sto nisam reko...jedino nisam postovao i dan danas ga ne postujem Allegria...I sad ne postujem Brocchia jer ucestvuje u ovoj najvecoj sramoti Uprave i Milana....imam mnogo toga protiv Uprave i njihovog nacina poslovanja...
Poz
(05-02-2016, 10:20 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Ja imam veliko postovanje prema svim trenerima Milana...nemoj meni stavljati u usta nesto sto nisam reko...jedino nisam postovao i dan danas ga ne postujem Allegria...I sad ne postujem Brocchia jer ucestvuje u ovoj najvecoj sramoti Uprave i Milana....imam mnogo toga protiv Uprave i njihovog nacina poslovanja...
Poz
Nisam ni rekao da ih ne voliš sve, ali eto nisi volio Alegrija (a imali smo rezultate OK sa njim) a ne voliš ni Brokija. Neko drugi nije volio ovog ili onog, nije bitno.
Pa i ja sam podnosio Mihajlovića dok nisam uvidio da on ne doprinosi ništa, ni igre, ni rezultata, ničega. A kada se tome nadoda da je Interista onda....