U subotu cemo izaci protiv Juvea sa skoro tinejdzerskom odbranom Donnarumma (17), Calabria (19), Romagnoli (21) i De Sciglio (23)

I sad to uporedis sa njihovom odbranom koja zajedno ima 100 godina iskustva

nazalost kod nas ta tinejderska odbrana je puno bolja od nase "uigrane" odbrane. Pazi sta ti kazem, vidjet ces da ce upravo ti tinejdjeri da proigraju i pokazu kakvo se sve smece dovodi u nas klub a ne da se Milanovoj djeci da igraju. Al mogu oni igrat kolko hoce, kad ovi u sredini nemaju pojma tako da sumnjam da ce nesto uspijet. Mozda pogledam tekmu, imam slobodno u subotu, ali bolja tekma je na ZDF-u DFB Pokal Finale BVB - Bayern, hiljadu puta bolji i zanimiljiviji fudbal. Nemoj te me pogresno shvatit, naravno da sam gledao skoro sve tekme ove sezone, cak i kad bi vamo igrali englezi i Njemci, i pratio sam tu dosadu od fudbala i zivcirao se i psovao i derao se, pa mi kazu da sam ja jos jedini koji prati Milanove utakmice, ali poslije dolaska Brocchia i njegove prve utakmice, hvala lijepo. Sve mi je prece od gledanja te gluposti. Cekam august pa da opet pratim Milana.
E koje sinoc gledao Finale, sigurno je vidio fantasticnu igru Seville. Gledam ih jucer i vidim pravi spoj italianske taktike i engleskog trcanja. Pa ljudi su spojili sve, nadigrali su liverpool toliko fino, sve im zatvorili, umorili sterlinga, a trce cak i u 88'. Svaka cast Spanskom fudbalu, stvarno su daleko dogurali. Dobro bi nam dosao onaj trener, razumije logiku, ali mu trebaju igraci koji rade a ne marionete. Zao mi Kloppa, zasluzio je tu titulu, izbacio je Manchu i BVB, i onda tako glupo ispast. Trebali su vodit 2:0 i onda ledeni tus u 11 sekundi cccccccccc ne mozes startat gore u drugo poluvrijeme. Jbg. A Sevilli svaka cast, bolje receno svaka cast emeryu jer ono je on ostvario, 3 puta uzastopno osvojit euroleague hehe wooow.
I onaj Banega bi nam legao kao budali samar, ali jbga pre neki dan Mancini izadje pred merdiste i rece kako ce Banega pojacati merdu naredne sezone... pregovarali ljudi sa njim od januara i dogovorili se... sta je radio Galijani? a da, nama takav igrac ne treba...
http://www.football-italia.net/84526/ber...an-players
Evo Beluskoni razmislja da ne isplati igracima zarade jer brukaju ugled kluba.
Interesantno, dok je Mihajlovic bio tu bili su "odlicni i konkurentni, super sjajni", za sve trener bio kriv - a sad kad njega vise nema, vec je tu psetance koje lize noge Berluskoniju - odjednom ne valjaju igraci

Jeste li vi ljudi citali Alana Forda ,konkretno epizode Antena Men ,Parabolik Men ,Antena Boy itd gde parodiraju italijanski fudbal ,Milan i Berluskonija ,gde smo pretposlednji na tabeli ,gde nam je najbolji igrac fudbaler bez noge itd...

Nekih slicnosti sa danasnjicom?

Šta je ovo prvo pojačanje vi ćutite haha
Ja sam zadovoljan ako se pobiju na terenu i odigraju iole pristojno, više od toga je nerealno očekivati.
Ko cuti?

Davnih dana smo mi njega otpisali

Taj je dogovoren jos zimus samo je sad bio zvanicno na medicinskim pregledima... Realno ,lik ce imati 29 ili 30 godina dok dodje kod nas ,da je neka ekstra klasa davno bi bio u Evropi ili bi bar bilo interesa nekih vecih klubova za njega (River odoleo milionskim ponudama kako bi sacuvao svoju najvecu zvezdu ili neka slicna tuzna prica)... Kad se tome pridoda da se Galijani interesovao za njega ,plasim se da je sve jasno... Uglavnom ,nece on nista drasticno promeniti na terenu ,jer sumnjam da je bolji od bekova koje vec imamo. Klasicno Galijanijevo presipanje iz supljeg u prazno.
Evo i formacije :
(4-3-3) Donnarumma; Calabria Zapata Romagnoli De Sciglio; Poli Montolivo Kucka; Honda Bonaventura Bacca
Ocekujte neocekivano

Jebote narod, ja tek u 44toj skuzio da igra Montolivo hahahhahaha al covjek zna igrat pozciiju, znaci ne vidis ga na terenu hahahahahahaha
Zao mi je sto je Calabria ovako los, jer vidi se da mu fali iskustva. Znaci decko je za nijansu losiji od Abatea, e sad zamisli da je vise odigrao kao desni bek kako bi jak bek bio sada. Isto vrijedi za De Sciglia na lijevom beku, decko je stvoren za te pozicije. Iskreno dobro igramo, ali cini mi se da se Juventusu ne igra. Jer ovo nije Juventus. Pa ova ekipa je pretekla Bayern, sada svi stoje i ko nemaju pojma s loptom. Hajmo se kladit da su im kinezi uplatili na konto par milioncica hihihi

Al zalosni mi je to sto mi i ovakvo loseg Juventusa ne mozemo dobit. Al haj ima jos 45 minuta.
I dobro ste rekli, Vangioni 29 godina da ga do sad niko nije nasao. I sada ga mi uzimamo ko fole za 0€ hahahha Stize nova verzija costanta gluposti.