Kakabanja: ne seri!!!
Jebote ovaj Milan, tebe kao "pravog" navijača Milana. Ovo je smeće od ekipe a ne klub. Al eto ti si mi dokaz da ipak postoje navijači koji podržavaju ove budalestine ala produživanje ugovora propalom Montolivu i Antonelliu. Gdje je nestalo NO Over30???? E pa ti stoji uz svog Baronea ja neću. Jer je za mene on picka koja blabece nešto po novinama a idalje ide na San Sito i podržava ovu upravu. Pravi navijači koji vole svoj klub probude pobunu a ne uzimaju godišnje karte i podržavaju ovaj bezobrazluk koji se pravi
(05-25-2016, 02:53 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Kakabanja: ne seri!!!
Jebote ovaj Milan, tebe kao "pravog" navijača Milana. Ovo je smeće od ekipe a ne klub. Al eto ti si mi dokaz da ipak postoje navijači koji podržavaju ove budalestine ala produživanje ugovora propalom Montolivu i Antonelliu. Gdje je nestalo NO Over30???? E pa ti stoji uz svog Baronea ja neću. Jer je za mene on picka koja blabece nešto po novinama a idalje ide na San Sito i podržava ovu upravu. Pravi navijači koji vole svoj klub probude pobunu a ne uzimaju godišnje karte i podržavaju ovaj bezobrazluk koji se pravi
Slusaj ti mala nepismena gastarbajterska seljacino. Jebo mene Milan a tebe i i Klop i Bajern i Borusija zajedno. A ti pravi navijacu hvataj se te Bundes lige, Laska Sturma i ostalih
Da, sve su cesci natpisi da je definitivno odlucio da proda klub. A cini mi se da i ove njegove glupe sale, koje nikome nisu smijesne, upravo to potvrdjuju. Danas su cak kao i obznanili cetiri imena tih potencijalnih kupaca. Uglavnom su to veoma bogati Kinezi cija se imovina procjenuje na oko 30 milijardi dolara...e sad u onom dijelu ga podrzavam, kad kaze da mora biti siguran da ce investirati u klub prije nego sto proda. Ne treba nam neki novi Tohir u Milanu, to nista ne bi rijesilo.
A čekaj koju ti budućnost vidiš ako ne proda sada?
Cena će samo padati a ako ne proda pre smrti ko zna kome će njegova deca da uvale klub i kako će ih preveslati.
Pa ako misliš ono titule, milioni, kamioni i ostale gluposti, mene to ne zanima. Kupovina igrača da, ali sa nekim stilom i smislom. Znam ovo što rade sada izgleda da nema smisla ali očigledno je da nemaju love pa onda godinama rade ovakve egzibicije. Nemaju love za kupovinu pa onda većim platama nastoje privući islužena imena u nadi da će potrefiti neku kombinaciju koja će nas uvesti u ligu prvaka. Po meni su imali igrače kakve takve da se bore za treće mjesto ali jednostavo odabir trenera je bio pogrešan. Po meni najbolje bi bilo da su istrpili Alegrija ali očigledno nisu imali love ni za njegove želje. On čak nije htio ni neke zvijezde nego srednju klasu igrača da proba s njima napraviti neki rezultat, ali pritisak javnosti to uopšte nije dozvoljavao. Konstantno su novinari pisali o nekim igračima za koje ni Berluska ni Galijani nisu imali para. Nego stalno nešto na 15 rata na pozajmicu i sl.
Sedorf (prije njega vjerovatno i Leonardo) je rekao da treba realno promijeniti 3/4 igrača i ekspreno je otpremljen u komentatore.
Sa Inzagijem su pokušali na njeovu volju, energiju ali očigledno on je prerano uletio kao trener u Serie A.
Ovaj Interista je imao neku ideju ali to je tako seljačka igra bila da je bilo nemoguće za gledati. Pored toga je u njegovu ekipu uloženo više para nego kod ovih svih zajedno.
Jebiga ja sam zavoli ovaj klub po Berluskonijem i Galijanijem i meni će biti jako teško navići se na ložu u kojoj sjede neki anonimusi.
Ovih zadnjih godina je bilo jako teško gledati Milan ali mislim da će meni narednih nekoliko biti ga još teže gledati neovisno o rezultatima i igri.
Ovo bi moglo biti zanimljivo ljeto. Kaže legenda da najvjerovatnije prodaje, da će najmanje 3 godine biti predsjednik Milana, i da on vodi merkato ove godine. Ako na ovo pristanu Kinezi onda mozda i nisu loš izbor.
Ne znam da li je ko citao Ancelotijeve memoare, ali Galijanija je prezirao iz dna duse, opisao je da je uvek bio izolovan od kolektiva i koliko je radio na tome da ga sutne iz Milana, tako da braniti Galijanija i nije neki cin (Sto rece Dzoni)
Ma ja sam negdje procito kako je Anceloti bio lik koji je najbolje kuzio Berlusconia i njegovu opsesiju da postavlja formaciju. Tako mu je valjda, koliko se sjecam u polufinalu protiv Manchestera reko da Kaka treeba da igra u spicu, a Carlito stavi Kaku prvih 10 minuta u napad i poslije mu kaze da se vrati an svoju prirodnu poziciju, tako da ovaj vidi da je igro gore, a da taktika ne trpi

A danas sam procito da je Carlito pustio reprizu finala iz Istanbula i da nije mogo odgledat na miru, da je razbio televizor

danas u gazzeti cini mi se d aje bio taj tekst