tuzno vidi se da mu je ovaj klub znacio.
Eh kad cu ja tako vidjet Seedorfa da place i da se napokon oprosti od ovog kluba... izgleda nazalost nikad. Setat ce on jos par godina po nasim terenima i onda ce se odlucit za fotelju Galliania.
Naše je jedino rješenje da izbacimo Seedorfa i Gattusa a na njihova mjesta dovedemo 2 nova igrača!!!!!!! i onda imamo i scudetto i ligu prvaka!!
Utakmica dogovorena def...sad se vidjelo kako je Robi usporio i usitnio korak a bio je blizi lopti...a evo i golmana mjenja obzirom da Ameliji nemogu dat gol zamjenio ga xD
(05-22-2011, 04:55 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]ja sam se kladio veceras na udinese....maloprije je bila kvota 3.5 a sad je 2.6.......znaci da je bilo dosta uplata na udine.....poznavajuci milan kako igra kad mu ne treba.....(doma ajax)....ocekujem laganu pobjedu udinesea....
djubre di natale promasi penal.....samo da ne dobijem.....od tog promasaja sam navijao da zabijemo da ih izbacimo iz lige prvaka....
Dogovoreno ba def...evo svira himna Lige prvaka

a draze su mi Udine od Lazia, Udinese nam je pomoglo poprilicno onom pobjedom protiv Intera, jer Inter se tad bio opasno zaletio imali 4 ili 5 pobjeda pa im je Udine skresao krila

))))
Gotova sezona. Još jednom čestitke upravi i svim igračima. Igrali smo bez motiva, ali je bilo realno i očekivati takvu utakmicu od nas.
Sad sledi leto, pa da vidimo, biće zanimljivo da vidimo šta sprema vrh kluba.
Pirlo, svaka čast na ovoj divnoj karijeri i veliko ti hvala ti na svemu što si uradio za klub!
ma nije dogovoreno 0-0, ali milanu ništa ne treba i logično je da neće davati sve od sebe, neznam kako su dogovorili da onaj šut pogodi i prečku i stativu al da ipak ne uđe, da amelia odbrani dobro izveden penal di nataleu i još par zicera.
udinese je zaslužio LP utakmicom na san siru, pa demoliranjem intera u udinama, samo mi je žao što će vjerovatno prodati par najboljih igrača i teško će uopšte ući u LP.
al pato se opet ozljedio, pa to je nevjerovtno, šta se s tim dečkom događa to je čudo, onaj didc ništa specijalno, čeka se taiwo da pokaže kako se to igra

(05-22-2011, 10:03 PM)tzar Wrote: [ -> ]ma nije dogovoreno 0-0, ali milanu ništa ne treba i logično je da neće davati sve od sebe, neznam kako su dogovorili da onaj šut pogodi i prečku i stativu al da ipak ne uđe, da amelia odbrani dobro izveden penal di nataleu i još par zicera.
udinese je zaslužio LP utakmicom na san siru, pa demoliranjem intera u udinama, samo mi je žao što će vjerovatno prodati par najboljih igrača i teško će uopšte ući u LP.
al pato se opet ozljedio, pa to je nevjerovtno, šta se s tim dečkom događa to je čudo, onaj didc ništa specijalno, čeka se taiwo da pokaže kako se to igra 
nije dog 0-0, ali je dogovoreno da Milan ne pobjedi

(05-22-2011, 10:03 PM)tzar Wrote: [ -> ]ma nije dogovoreno 0-0, ali milanu ništa ne treba i logično je da neće davati sve od sebe, neznam kako su dogovorili da onaj šut pogodi i prečku i stativu al da ipak ne uđe, da amelia odbrani dobro izveden penal di nataleu i još par zicera.
To sto Milanu ne treba, ne znaci da mora da igra mrtvu utakmicu...zbog toga je u italiji na stadionima prosjecna posjecenost 50 % jer su glibava nacija i igraju glibav fudbal... Englezi nikada nikoga ne pustaju, kao ni spanci i njemci...To su jedine lige na koje mozes do kraja da se kladis...a na italijane...do 32-3 kola
hvala andrea pirlo.obiljezio si jednu od najjacih generacija klupskog nogometa u povijesti nogometa.jos jednom hvala i sretno!