Nema sta, divan Milan. Sjajan. Nije stvar Bundeslige već plana. BVB je trebao propast, pa su sastavili plan i gledaj sad. Idalje moraju prodavati, ali prodaju svoje igrace i non stop su u vrhu. Atl Madrid pored Real i Barce uspjevaju da budu u vrhu. Prave igrače i skupo ih prodaju. Porto od 2001 stvara igrače. A sta smo mi to uradili? Nije to nikakvo pokušavanje preko plata dovest igrače već obično pranje para. Jer Galliani dovodi igrače od isti klubova i managera. Zato želim da idu. Otjeran trener jer se Silviju digo?!!! Pa gdje to ima? Od njih dvojice je još samo Mamic gori
Al živimo u 2 svijeta. Ne mogu ni ja zamislit Milan bez Silvija, Al ovo sto radi je senilno ludilo a tome nije mjesto u ozbiljnom klubu. Zato dok ne proda, neću više se zivcirat na ovaj debilizam u klubu. Niko ne želi Montoliva Al oni mu produže ugovor. Nema Šta, to je taj plan stvaranja velikog Milana
Evo konacno malo i lepih vesti. Navodno je potvrdjeno da ce klub napustiti Aleks ,Mekses ,Princeza Boa i Govnoteli. Strepim da ovaj potonji ne "napusti klub" po isteku pozajmice da bi onda opet bio doveden.Mislim ,tehnicki bi ipak "napustio klub po isteku sezone"...
E sad druga stvar... Djenova se deklarisala da Pavoleti vredi 25 miliona eura. Imam osecaj da bi Galijani rado isplatio tu cifru bez da postavlja ikakva pitanja(nije iskljuceno da nece platiti) ,jer zaboga "za takvog igraca to je realna cena" ,a kad treba dovesti Witsela onda je 30 miliona puno i valja rusiti cenu i pregovore dok nas Zenit ne otera u pm...
Baš to, umesto da te pare odu npr. za Vijnalduma koji je na dobrom putu da postane top igrač.
Tako su letos iskesirali sumanutu cifru za Bertolacija... Al jebes ga talijan je to ,visa nacija isto ko i pavoleti ,naravno da vredi vise od pripadnika drugih nacija a i savrseno se uklapa u gazdinu fasisticku viziju etnicki cistog Milana...

Ma boli Berluskonija za to nego je hteo da proda priču o mladom italijanskom Milanu samo da bi manje trošio i ljudi se 'ladno nakačili na to pa su još hteli i jebenog Soriana i ne znam ti koga sve da dovedemo.
Reports in China claim an agreement for the sale of Milan will be reached by June 20.
A consortium from Beijing has been granted exclusivity to negotiate the takeover of 70 per cent of the club, and negotiations with President Silvio Berlusconi are ongoing.
However, China Daily is now reporting that the group has agreed a deal to take 70 per cent of the Rossoneri, with negotiations planned for the remaining equity.
Under the agreement, Berlusconi would remain as President for the next three years, as the Chinese group gradually acquires the remaining 30 per cent of his shares.
China Daily believes that a final agreement will be reached between June 15 and 20, barring any changes to the arrangements.
It's believed four of the investors are Robin Li, Eric Xu, Hui Ka Yan and He Xiangjian.
Hvala Maji, i ja sam sumnjao da je istina. Jer takvo nešto naši ne prave. Ustvari, takve poteze možemo očekivat tek 31. Augusta kad ga niko ne bude htio e onda kao zadnja opcija može doći Milan. Do tad naši protivnici pokupe sve najbolje što je na tržištu, a naš pojača Galliani sa NoName igračima za koje čak i DiMarzio mora istraživati ko su ti tipovi i dali oni uopće igraju fudbal hahahahahaha novo ljeto - novo ludilo transfera u Casi Milan