(06-23-2016, 09:50 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Doveli smo onog Vardija za siromašne iz druge lige... Još Valdifiori i borba za sedmo mesto koje osvajamo godinama može da počne.
U 26 godini prvi ozbiljnije bavljenje nogometom, ali eto trazio ga je i Napoli, ali je momak navijac Milana...iskreno meni je gora cinjenica sto je on bio prvi na listi zelja Brocchia....to mi nesto zvuci strasno,pa nece valjda
Iskreno rečeno meni se transfer sviđa. Tip je bio golgeter Serie B, to je to. Zna svoj posao, samo što će sad imat teži zadatak ali zato bolje saigrače.
Jer pun mi je đavo dovođenja idiota i kojekakvi novi Messia i Neymara, ovako znam koga su doveli i miran sam. Još eto taj Vazquez ili James Rodriguez uz njega, i taman napad. Jer evo čitam da nam je cijeli napad na prodaji. Odlično. Sad gledati da bookiramo Berardia i imamo ekipicu za slijedeću sezonu.
A da, navodno smo sjebali Genovu sa ovim transferom. Oni kontali nama uvalit pavoletia za 18 a uzet sebi lampu za 8. Ovako nas izašao transfer 9 mil na 3 godine. Odlično

(06-25-2016, 01:38 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Iskreno rečeno meni se transfer sviđa. Tip je bio golgeter Serie B, to je to. Zna svoj posao, samo što će sad imat teži zadatak ali zato bolje saigrače.
Jer pun mi je đavo dovođenja idiota i kojekakvi novi Messia i Neymara, ovako znam koga su doveli i miran sam. Još eto taj Vazquez ili James Rodriguez uz njega, i taman napad. Jer evo čitam da nam je cijeli napad na prodaji. Odlično. Sad gledati da bookiramo Berardia i imamo ekipicu za slijedeću sezonu.
A da, navodno smo sjebali Genovu sa ovim transferom. Oni kontali nama uvalit pavoletia za 18 a uzet sebi lampu za 8. Ovako nas izašao transfer 9 mil na 3 godine. Odlično
Ma ja sam odusevljen, svake godine od pocetka se pravi nova ekipa...svaki prelazni rok dovedi 7-8 igraca, a ono najbolje iz prosle prodaj...zajebali smo Genovu woooow...prije smo sa transferima zajebavali Juve, Inter, Bayern, Real, Barcu...
Kakvi Kinezi, kakvi bakaraci...da misle dobro Milanu kao sto ne misle, zavrsili bi tu sapunicu o prodaju do pocetka 6 mjeseca i onda poceli pravit ekipu i sklapat kockice za buducnost....
Kod nas se jos ne zna ko ce biti trener, ko ce biti sponzor, ko vlasnik, a ko sportski direktor i predsjednik....a evo 25-06 je danas...
Sa ovakom politikom u klubu mi ako dodjemo na diobu 4-5 mjesta na tabeli, mozemo u guzicu da se udaramo....
Pa bolan maji, oni bi kupili klub prije mjesec dana. Al šta ćeš kad pedofil neda. Čuj ti daješ pare a pedofil će ti određivati šta ćeš raditi s tim parama. Znaci: kupiš stan, a onda ti taj čovjek od kojeg si ga kupio odlučuje šta smiješ a šta ne smiješ radit. Pa koji sam ga k.... kupovao?????
Jel' neko zna sta se desava? Prvo se pricalo o nekakvoj zabrani transfera ,sad vidim da se to ne postuje... Ajde da razume covek da se radilo o dovodjenju Suareza ili Mesija ,iskrsla prilika pa se zabrana prekrsila ,razumljivo ,ali Lapadula... ccc...
Sve mi se vise cini da su ti "Kinezi" zapravo esnaf kineskih trgovackih centara iz Bloka 45 na Novom Beogradu nego neki milijarderi... Zivi bili pa videli ,pisacemo mi i sledece godine u ovo vreme o "prodaji kluba"...
Valjda sad većina vidi kakav Matia može da bude igrač. Neprobojan pozadi, napred stvorio najviše šansi, protiv Španije.
Nažalost kod nas će ili propasti ili se proslaviti u nekom Juventusu.
Za sad Italija krca, najbolje utakmice sa njima. Sad sledi još jedan spektakl.
A mi jurcamo za Pavoletijem, još jednim teletabisom pored Lapadule. Još stvarno da damo 20 miliona za Pjacu pa mi ćemo ispod 10. mesta sledeće sezone.
To je realnost, a oko prodaje kluba se više ne uzbuđujem.
Italija pred svako prvenstvo deluje kao neka neozbiljna grupa gradjana i onda kad turnir krene pocnu da samaraju redom

Eto kazu da su izabrali Montelu za trenera. Po meni jako dobar izbor, ali sve zavisi od novca kojim ce raspolagati za transfere.
Otkaz do Bozica ,videcemo dal' katolickog ili pravoslavnog.
Baccin agent je izjavio da njegov klijent gotovo 100% napusta Milan i da "veliki klubovi stoje u redu za njega".
Mediji kazu da je prodaja zavrsena. 80% akcija. Sledece nedelje ce navodno biti zvanicno obavljeno.