Rugani sam po sebi nije problem, kupivsi njega imali bi rijesen stoperski par sljedecih 10 godina.
Problem je u tome sto je vec krenula prica oko zamjene transfer ciljeva, a to znaci samo jednu stvar. Posudba s mogucnosti otkupa 31.8. Standardni Milanov scenarij.
Pa tako će biti dok je tu Galiani.
A što se mene tiče još bolje Rugani nego Mustaći.
Mozda i jest bolje, ali u Juventusu nisu blesavi da daju kvalitetnog mladog stopera konkurenciji. Prije ce ga ostaviti da trune na klupi kod njih, nego da postane najbolji talijanski stoper kod nas.
I to je, ako mene pitate, zdrava klupska politika. Za razliku od nase. Da netko zaista ponudi 15 milijuna za de Sciglia, taj bi bio na izlaznim vratima prije no sto bi se tinta od potpisa osusila.
(07-11-2016, 01:29 PM)geoff Wrote: [ -> ]Prilikom kritiziranja Gallianija valja uzeti u obzir nekoliko bitnih činjenica. Vodstvo Milana su 25 godina činila tri vrhunska tipa: Berlusconi, Galliani i Braida. Nadaleko poznati i cijenjeni. Mislim, nikada se do tada nije znalo za nekog direktora ili scouta kluba kao što se znalo za Braidu i Gallianija. Berlusconi je držao politiku, Galliani financije, a Braida nogometne poslove. Starošću/ brojnim sudskim tužbama za prvog, a odlaskom trećeg iz kluba, sve su funkcije manje-više pale na Gallianija i tu kreće nizbrdo za Milan.
A zar se nisu mogli pronaci i zaposliti neki ljudi koji bi zamenili one koji su otisli kako bi malo rasteretili Galijanija? Ili ce biti da je Galijani kad je razjurio sve oko sebe jedva docekao da prigrabi apsolutnu moc u klubu i drzi sve konce u svojim rukama?
A kakvu "viziju" ima Berluskoni najbolje pokazuje to sto je bez potrebe otpustio trenera (koji je inace imao podrsku igraca) u aprilu mesecu sto nas je na kraju kostalo ucesca u Evropi. Potez koji pokazuje kako je svoju licnu sujetu i frustraciju stavio iznad interesa kluba. Svi smo znali da ce Mihajlovic biti otpusten ,ali da je to ucinjeno na kraju sezone ,sada bismo imali tu Ligu Evrope , pa bi kudikamo bilo lakse dovesti neke igrace a takodje neke i (po svoj prilici) zadrzati.
Mislim da su bili neki podaci, aktuelni pre 2-3 meseca, da nam više para donosi ona letnja turneja nego igranje u Ligi Evrope, a oba nisu bila istovremeno moguća. Tako da ne verujem da je previše mario za ispuštanje 6. mesta.
Smećara je otpustio zasluženo.
(07-11-2016, 06:28 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]A zar se nisu mogli pronaci i zaposliti neki ljudi koji bi zamenili one koji su otisli kako bi malo rasteretili Galijanija? Ili ce biti da je Galijani kad je razjurio sve oko sebe jedva docekao da prigrabi apsolutnu moc u klubu i drzi sve konce u svojim rukama?
A kakvu "viziju" ima Berluskoni najbolje pokazuje to sto je bez potrebe otpustio trenera (koji je inace imao podrsku igraca) u aprilu mesecu sto nas je na kraju kostalo ucesca u Evropi. Potez koji pokazuje kako je svoju licnu sujetu i frustraciju stavio iznad interesa kluba. Svi smo znali da ce Mihajlovic biti otpusten ,ali da je to ucinjeno na kraju sezone ,sada bismo imali tu Ligu Evrope , pa bi kudikamo bilo lakse dovesti neke igrace a takodje neke i (po svoj prilici) zadrzati.
Da si procitao moj post s razumijevanjem ne bi viziju stavljao pod navodnike.
Ja sam govorio o razdoblju od 1986. godine kada je Berlusconi bio vizionar i na neki nacin uveo u nogomet revoluciju. Ako ne znas, on je prvi zapoceo s velikim transferima ino igraca stvorivsi vjerojatno najbolju momcad u povijesti gdje je talijanskim vrhunskim igracima kao sto su bili baresi, maldini, donadoni, massaro, dodao jos bolje strance.
Tko prica o nekakvom mihajlovicu i sta je Berlusconi napravio prosle sezone? Dovodjenje Ibrahimovica je njegov posljednji veliki potez, a da si procitao moj post s razumijevanjem, i to bi shvatio.
(07-11-2016, 08:34 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Mislim da su bili neki podaci, aktuelni pre 2-3 meseca, da nam više para donosi ona letnja turneja nego igranje u Ligi Evrope, a oba nisu bila istovremeno moguća. Tako da ne verujem da je previše mario za ispuštanje 6. mesta.
Donosi malo manje od milion evra vise nego LE. Grupna faza LE ,naravno. Realno i za ovako jadan Milan to nije neka cifra. A kad dodas koje ti beneficije donosi igranje u Evropi oko sastva i potencijalnih pojacanja ,mislim da je apsurdno izabrati turneju radi milionceta vise. Opet dokaz koliko je polupan.
(07-11-2016, 09:15 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Donosi malo manje od milion evra vise nego LE. Grupna faza LE ,naravno. Realno i za ovako jadan Milan to nije neka cifra. A kad dodas koje ti beneficije donosi igranje u Evropi oko sastva i potencijalnih pojacanja ,mislim da je apsurdno izabrati turneju radi milionceta vise. Opet dokaz koliko je polupan.
Jeste to sve istina ali sam hteo da kažem da to nije bilo dovoljno da mu bude prepreka otpuštanju Mihajlovića. Jasno je rekao da ga zabole za Ligu Evrope.
Što se tiče prodaje mora se to pažljivo izvesti, nije baš samo prodaj. Pa jbg ako nemaju viziju ili nazovite kako hoćete, ako žele samo da uzmu novac na Milanu, mi smo bukvalno najebali. Ali verujem da Berluskoni neće pogrešiti.