(07-11-2016, 09:25 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ti si rekao : "Kinezi mogu donijeti vreće novca, ali bi tu moglo faliti vizije. " Na konto te recenice se odnosio moj komentar oko Berluskonijeve "vizije". U prevodu ,kakva god da je kineska vizija - ne moze biti gora od Berluskonijeve. Ove sadasnje ,trenutne ,ne one iz 1986-te.
To sta je on radio ranije ,sve je to lepo i sve to stoji ,ali je sve to popisao u zadnjih nekoliko godina. Vreme je da ide.On je bio vizionar u nekim davnim vremenima. U ovim modernim je "vizionar". Trebao je da ode jos 2008-me ,ali jbga.
Tu se slazem s tobom. Tada sam i na ovom forumu pisao kako je milan nakon osvojene Lige prvaka 2007. godine trebao ici u totalnu rekonstrukciju igrackog kadra gdje se trebalo zahvaliti svim senatorima. I danas ne bi bili tu gdje jesmo.
To je bio labudji pjev te generacije koja je je s Carlom morala osvojiti jos koji scudetto. Nijedan danasnji igrac tada ne bi imao mjesto ni na klupi.
Da se tada napravila smjena generacije, mi bi danas gledali jednako kvalitetan Milan. Ovako prakticki navijamo za Empoli, samo sto imamo veci stadion.
prodaju Baccu a traze pavoletia, Gabiadinia ili Dzeku

Ne zna covjek da li da se smije ili da place. Sistemsko unistavanje kluba.
Čitam sada kako Bacca nije u planu Montelle. Pa tu se netko ozbiljno zajebava s nama. Znaci imas jednog jedinog vrhunskog igrača u kadru i on nije u tvom planu?!?
Izgleda je i Montela kuce uprave koje dobija direktive sa vrha i onda to srecno masuci ulizickim repicem prezentuje kao svoje ideje. Al' dobro ,ionako ga necemo gledati duze od Bozica.
Pjaca je potpisao za Juventus.
http://www.football-italia.net/87219/rep...d-juventus
Mercato nije ni započeo, a rekonstrukcija Milana je već završena.
Prodaj Baccu, kupi Arbelou.
Sad se mirne duse moze okrenuti "prodaji" kluba. Odlozio je Kineze na jos 10 dana ,posle toga ce jos jednom ,utom ce ti pregovori propasti. E posle toga(avgust-septembar) se stupa u pregovore sa Bee i onim nebulozama koje je napricao. Ko zna ko je taj covek uopste ,mozda i neki lokalni makro shemale prostitutki sa Tajlanda kojeg je Berluskoni unajmio da glumata nekakvog bizMismena. E kad to krajem godine bude sve lepo "dogovoreno" ,kad budu falili samo jos potpisi ,onda ce na kineskoj berzi izbiti epidemija bubonske kuge pa "investitori" nece moci da daju svoj novac pod novonastalim okolnostima. Kako ce Kinezi do pocetka sledece sezone postati vec izlizana fora okrecemo se prvo Arapima pa posle par godina(dok prodefiluju Katar ,Kuvajt ,Emirati ,Saudijci) Rusima, a dotle ce stasati Indijci i ko zna ko sve jos ... Ima da "prodaje" klub decenijama.
Del Boj bi se postideo ovoga sto oni rade.
Ma ja sam navikao da nema nama uspeha još par godina, tačno se vidi kako nas kolektivno svi zavlače sa Kinezima, Japancima, Portorikancima i ostalim kurčevima.
Ali mi je teško da gledam razne Bertolaćije, Kučke, Lapadule, Meneze, Balotelije, kapitene bez muda i ostale, a uvek takve igrače zameni nova identična budala, ali uvek.
Cudi me da njemu nikad nisu dali da bude trener.
Bacca je odbio transfer u West Hem.
Mislim da mu je bilo ponuđeno ali je odbio, pametan čovek.