Ja ne mogu vjerovati da oni nastoje svim silama prodati Baccu. Razumijem njega da zeli sto prije pobjeci iz ovog rasula, ali ne razumijem nas. Ovo je dno najdubljeg dna.
Ako je uspio kod nas zabiti dvadesetak golova, pa taj bi u nekoj postenoj ekipi trpao 2 gola po utakmici.
Od svih igraca na kojima mogu da uzmu vece pare kako bi "izbalansirali knjige" ,znaju da ce im navijaci najpre oprostiti Baccu.
Pa upravo bi se ti navijaci tamo i trebali najvise pobuniti zbog prodaje Bacce. Plasira se prica o rekonstrukciji kluba, a ona pocinje prodajom najboljeg igraca. Kao da Barca krene u rekonstrukciju prodajom Messija. Ovo kod nas stvarno vec podsjeca na neku zescu satiru.
Ode covjek koji je od 1980 u Milanu. To je tragedija. A ne odlazak nekog ko se zove Bacca.
Viva Galliani!
Sad je otisao i zadnji covjek koji je bio vezan za pravi Milan. Sad od stare garde je kstao jos samo Čelavi, tako da sad moze da radi sta god mu je volja.
Zalosno. Boze sacuvaj na kakve niske grane je ovaj klub pao. Pa ovo je tolika sramota i jad. Znaci od onakvog sampionskog tima, mi cemo postati Nothingam Forrest. Samo ce nas krasit historija.
Ave Galliani! Povedi nas u tu "slavnu" buducnost
Čitam sada koji se igrači spominju oko Milana, i to je dno dna. Kako stvari stoje, potrošit ćemo u dva mercata 200 milijuna eura, a sve to da bi bili sedmi ili osmi. Zapravo se sad pokazuje ono što neki od vas cijelo vrijeme tvrde. Mi uopće nemamo problema sa novčanim sredstvima za pojačanja. Pa za te se novce mogla napraviti šampionska ekipa. Mi imamo problema s izborom "pojačanja".
Ali je i problem što je Milan srozan na niske grane. Ne možemo zamjeriti bilo kojem igraču što rađe ide raditi s Kloppom u Liverpool ili u Juventus, a ne s nekakim Montellom ili MIhajlovićem u Milan koji, bit će, deset godina nema poštenu momčad.
Mislim da bi Bertolacci mogao biti sinonim naših mercata u skoroj budućnosti. 20 milijuna za igrača koji ne zna ništa. Ali uz kapetana Montoliva, ništa bolje ni ne ide.
I da pitam, kakav je taj Zielinski? Jel to novi Bertolacci ili bi mogao valjati? I što je s Candrevom? On mi također djeluje kao prenapuhani Talijan, ništa bolji od, recimo, Cercija i sličnih.
Kandreva je klasa, iznad je ostalih, ali on će u Napoli valjda, mislim da je dogovoreno već.
A Pavoletti? Kakav je to sada anonimus?
Pavoletti je superzvezda Djenove ,mladic od 28 leta ,vredan 5 miliona ( Djenova trazi 25 za njega). 26 utakmica 15 golova prosle sezone. Kao glavna negativna karakteristika mu se izdvaja problem sa (gle cuda) - disciplinom. Izlgeda se Galijani pali na "lose momke". Govnoteli ,Princeza Boa ,sad ovaj...