Znaci ako se ulozi 100 mil eura u sljedeca pojacanja: Pavoletti, Zielinski, Candreva, Dzeko, neki portugalski anonimus iz Besikatas, izvjesno je da cemo ponovno gledat u ledja Sassuolou koji ima transfer budzet 300 tisuca eura.
Uh,i jos sam umalo zaboravio da smo vec doveli megazvijezdu od 26 godina iz Serie B za 10 mil.
Citam Juve kupio Pjanića, Benatiu i vjerojatno Pjacu. A Galliani dogovara dogovore dogovora. Nazalost, Juventus privatizira ligu poput Bayerna ili Dinama kod nas. A Milan, Inter, Roma, Lazio i Napoli gledaju i cude se.
Nemoj te toliko lose pricat o Lampi. Meni se iskreno svida transfer. Covjek je pokazao da zna igrat, pogledaj te samo Vardy i Mahreza. Ko bi za njih dvojicu rekao da ce buknut. Znaci meni odgovoara Lampa, doveden je jeftino i momak je radilica. Sad mu treba skockat jos partnera i taman.
A ove ostale sto spominjete to i jest to, ekipa od 100 miliona koja nema pojma. I sa takvom politikom ovo mozes sve bacit u smece. Zapeli za Mustakija koji je 2 godine povrijedjen, a za iste pare mozes dovest Mustafija iz Valencije, tipa koji je bio pozvan u Njemacku repku i koji ce sigurno igrat veliki dio slijedece godine jer je na trecem mjestu poslije Hummelsa i Boatenga (naravno onog pametnijeg a ne ovog nase džibera).
I evo gledam vec 20 dana se spominju svakakva neka imena da se dovlace kod nas, a nijedan nije dosao. Jedino Lampa koji je dan ranije se spomenuo. Sto znaci, da sva ta imena uopce nece obuci dres Milana, vec ce nas Gallijani iznenadit 5 do 12 sa nekim anonymusom
Danas je izasla vijest kako vise nije ni tih 100 miliona za transfere, nego 50 plus 30 kojih ocekuju od prodaje Bacce.

Ja sam definitivno odlucio da nista ne ocekujem ni od ove sezone.
Bolje da zadrze Baccu i krenu sa 50. Vise koristi za ekipu.
http://www.football-italia.net/87346/bac...t%E2%80%99
Evo Bacca kaze da mu ostanak u klubu zavisi od pojacanja koja dodju. Znaci - CAO.
Inace Vaskez (koji se isto pominjao ranije) je danas otisao na medicinski u Sevilju.
Ja jesam bio pesimističan ali ovo leto će izgleda zajebati i prethodne godine, bićemo još gori sledeće sezone. Ode Baka, ništa od "gotovog" Vaskeza a spominje se nikad više propaliteta.
Očekujem kombinaciju nasumičan penzioner štoper-Soriano-Džeko i idemo na 10. mesto ako ovaj jadnik koga su navukli da nas trenira ne izvuče nešto više od igrača.
Videcemo samo hoce li "navijaci" preduzeti neke konkretne mere ove godine ili ce se sve zavrsiti na praznim transparentima kao prosle sezone.
Prazni transparenti šampion. Pičkice su to
Ode i Pipita, sad 'ladno imaju na svakoj poziciji najboljeg u ligi.
A nas gazde jebu kako stignu, lepo lepo. Neka još 30 godina vode klub zbog slavne prošlosti, znaju oni.