(07-16-2016, 10:13 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ti naravno mislis da smo trebali izgubiti. Odigrali smo solidno. Sto je najvaznije napokon, nakon Alegrija imamo trenera sa potpisom.
Ne mislim da smo trebali izgubiti ,samo kazem da se ne treba zaletati na osnovu pripremnih utakmica ,pogotovo ne jedne.
A radije bih da dobro odigramo pocetak sezone ,nego da to bude sad.
Ove prijateljske su apsolutno nebitne kao neki pokazatelj.
@Kakabanja ... Znaci nakon samo jedne prijeteljske utakmice, Montella je trener sa potpisom? ... Nemoj me zajebavat ... niko od mene nece biti srecnji da konacno immao trenere nakon dugo,dugo vremena...
Ali da pristanes na prodaju najboljeg napadaca koji je bio u klubu poslje Sheve(bar za mene) uz izgovor da kao igrac hoce da igra CL, a eto kao CL nije htio da igra prosle godine, sve one god u Sevilli nije htio da igra CL takodjer... Ja vise ne znam koga oni farbaju...ali ni jedan pravi i ozbiljan trener nebi dao ili bi se bar usprotivio prodaju najboljeg igraca, zar ne?
Naravno da je trener sa potpisom. Sve njegove ekipe su igrale vrlo karakteristicno i dopadljivo. Za razliku od Pipa koji nije imao pojma i toga je bio svjestan te smecara Mihajlovica koji je jos manje imao pojma te nesvjestam svoga neznanja.
Šta usprotivio, Baku teraju iz kluba, još gore.
Jer će mu cena samo padati pa da uzmemo dok još možemo. I onda treba da poverujem u priče da ćemo imati 150 miliona za transfere...
Pobjede u prijateljskim nicemu ne sluze, ali porazi sluze jos manje. Osim za vlazne snove hejtera.
I pobede i porazi sluze da se tim uigra ,da se isprobaju nove formacije ,igraci ,taktike itd. Rezultat je najmanje bitan. Nekad cak i ne ides na rezultat u tim utakmicama nego malo eksperimentises da vidis kako ce te zamisli da ti funkcionisu na terenu. Naravno da je lepo sto smo pobedili i pogotovo sto je Suso napravio sta je napravio ,ali jednostavno od toga ne treba stvarati nikakvu euforiju i podizati ocekivanja jer to kasnije moze da se obije o glavu.
U Montelu iskreno sumnjam ,ne zato sto je neki krs trener vec sto jednostavno nije pokazao da je u stanju da vuce svoje ekipe iznad njihovog maksimuma. A kako ce po svemu sudeci i ovde imati na raspolaganju prosecnu ili ekipu ispod proseka ne vidim kako ce moci da ispuni ono sto ce nerealna uprava da ocekuje od njega.Ceka ga ista sudbina kao i Mihajlovica.
Uprava bi da im neko svake godine pravi ono sto je npr Ranijeri napravio sa Lesterom ove sezone ili slicno. Realno ,ako imamo tim za sedmo mesto neki jaci strucnjak moze da nas pogura do 4-tog mesta. Ili prosla sezona ,da je Bruki bio trener tokom cele godine mi bi bili 10-ti a ne 7-mi.