Upravo tako @samponjon. Ovo je slika i prilika kluba. Nakon Baresija i Maldinija, ovaj poluproizvod vodi Milan kao kapetan. Tuzno i za vidit. Mislim da ce ove sezone cilj biti opstanak u Serie A, sve iznad 10. mjesta ja smatram uspjehom za anale.
Zaza nam je sve izvesnije sledece pojacanje. Samo ostaje da se utvrdi pod kojim okolnostima. Galijani hoce pozajmicu sa pravom otkupa ,Juventus zeli klasican transfer.
Galijani je stavio cenu na DeSciglia. 30 miliona. Ko ponudi tolike pare moze da ga vodi. Sredstva ce biti ulozena u "rekonstrukciju ekipe". Navodno se Liverpul vec zainteresovao.
http://www.football-italia.net/88573/fur...milan-sale
Juce je "prodaja" odlozena za jos "nekoliko nedelja".
Ej bre, ovo je idiotizam. Oni će prodati Baku i De Šilja da bi uzeli pare za poluproizvode, samo da ne bude da nismo nikoga dovodili. Ja ovo teram u kurac ako to urade mamu im jebem više.
Sosa iz Besiktasa je isto gotovo siguran. Galijani sa njim sastanci na Ibici ,gde je otisao na odmor(opet u sred prelaznog roka). Letuje i sastanci sa Preciosom iz Djenove ,mada sumnjam da to ima veze sa bilo cime
Ako neko ide na Ibicu ovih dana ,neka ga zakopa u pesak na nekoj plazi tamo da ga nikad vise ne pronadju

Nemoj tako red and black. Vidis da ovdje dosta manijaka obožavaju ovog Gallijanija i Silvija, ne mogu da zamisle Milan bez te dvije ličnosti. I onda se ja moram raspravljati sa tim pacijentima??? Pa ne pada mi napamet. Ovo je njihov željeni Milan: borba za opstanak. Šta ćeš kad dečki žive u snovima i manageru gdje Milan idalje hara Europom sa Bertolacijem i Matrijem vodeni Montolivom
Ma brale mora nešto, ja jbg nisam navijač u Italiji da imam bilo kakav uticaj ali...
Ja sam eto bliže Italiji, mogao bi da ih odem gledati u Udinama ili u Milanu... nećuuuu!!!! Ne pada mi na pamet
Prekjucer u Outletu vidim dres Milana, snizen na 30€... ne želiiiim!!!! Ne pada mi na pamet dat ni 1€ za ovaj klub, jer znam da stim podrzavam ovu Upravu. Ne i ne. Toliko je lijepo vidjet djecu i momke kad produ u dresu Milana, srce mi pocne jace kucati, al onda mi se javi savjest sa ovim idiotima sto unistavaju tu veliku historiju.
Ne mogu buraz, boli gledat ovo. I Čelik sam batalio, jer ne mogu da gledam tu patnju, al opet ih pratim na tabeli i rezonu, znam da je pogresno, jer i Milanu i Čeliku treba nova uprava, ona koja je sacinjena od igraca kluba a ne profitera, ali nazalost od toga nista...
Eno Suso ,mukica mala ,skoro se rasplakao ,moli Berluskonija da ne proda klub. Sad ce naci jos nekoliko takvih slepaca i bice kao "igraci su me molili da ostanem". Fuj.