Pod hitno dovest Vieria, upravo nam takav treba naprijed. Ako dovuku Arbelou za mene ovo zavrsava, znaci opet postajemo Penzioneraki klub Milan.
A da, pocetkom juna smo trebali prodat Milan, evo 03. August a mi jos uvijek nismo prodali klub hehehhee a necemo nikad
Evo ,upravo to. Kinezi se izgleda povlace ali se zato MrBee sprema da opet otpocne pregovore. Sad ide saga Bee deo dva do kraja leta naredne godine.
http://www.football-italia.net/88715/mil...e-jeopardy
Members of the consortium are said to have pulled-out of buying the Rossoneri, putting the deal at risk.
Bee Taechaubol could therefore re-enter negotiations, having already attempted to buy the club last year.
I jos jedan fond iz Kine....ma reko sam vec, ovo ce ovako ici do pocetka sezone i onda ce Silvinho da objavi kako je njegova ljubav prema milanu pobijedila...bla bla
Bitno da nam na medicinki stize bek iz Paragvaja za 8 miliona.
Kakvog smo to anonimusa potpisali danas?
Neki Gustavo Gomez ,Paragvajac iz Lanusa. Navodno po transfermarkt vredi 1,75 miiona eura, spekulise da smo ga platili izmedju 8 i 10 miliona ,tj ostaje da se utvrdi da li je 8 ili 10.
(08-04-2016, 08:12 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Neki Gustavo Gomez ,Paragvajac iz Lanusa. Navodno po transfermarkt vredi 1,75 miiona eura, spekulise da smo ga platili izmedju 8 i 10 miliona ,tj ostaje da se utvrdi da li je 8 ili 10.
Nije potpisan....posudba sa pravom otkupa, ako Milan ga bude zelio 8 miliona eura i potpisace na 5 sezona...za sad je samo godinu tu...
Mislim da to nije prvi izbor na stoperu...to je zamjena za Mexesa i Alexa, plus Zapata je povrjedjen...Palleta takodjer ostaje...
Ne znam da li ste procitali, ali Galliani je izjavio da Milan ne moze praviti transfere, samo posudbe sa pravom otkupa dolaze u obzir, to je ustvari najbolji moguci pokazatelj gdje je Uprava dovela klub i u kom pravcu ga je vodila...
Postali su predmet sprdnje i ismijavanja....4 august nama su svi transferi blokirani, tj ostaje samo da dovodimo na posudbe, a tako mozemo samo dovest neke anonimuse, kojim je ovo super prilika da dodju u Milan ili da se smiliuje neka ekipa pa nam dadne par igraca, kao npr Real ili Chelsea, koji se moraju rijesiti dosta igraca...
Montella ce morati da vjezba naucnu fantastiku ili da se ide moliti za neku srecu...inace sve iznad 10 mjesta je top...
Izgleda da ga je prodao. Sad mozete poceti slaviti.
Sta je prodao? Kome je prodao? Gde si nasao tu informaciju? Ja vidim samo nesto da je Fininvest zvanicno demantovao da je u pregovorima sa nekakvom Fosum grupom.
Danas ce vjerovatno potpisati. Sve vece talijanske novine i sajtovi potvrdili.