Samo 100 miliona nama treba bar 3 put toliko ako hoćemo juventusu da prismrdimo...Što se tiče stopera momak je za klasu iznad svega što trenutno imamo
ma dobro, oko 115 godisnje u naredne tri godine...to je obaveza ugovorom. Niko ne kaze da oni ne mogu uloziti i vise od toga. To je samo minimum koji je zagarantovan, na cemu je silivio insistiro. Mislim da je to sasvim dovoljno novca ali za nekog ko zna s novcima

Samo treba pametno ulagati pare i ne dati Galijaniju ni za zivu glavu da im se priblizi. Sesti ,razmotriti ,napraviti plan ,skautirati igrace pa kupovati.Samo da ne bude stihijske kupovine nekih zvezda na zalasku.
Ne znam da li ste primetili - evo za ovih mesec dana to malo aktivnosti ,doveden Lapadula ,doveden bek onaj Vangioni ,doveden(valjda) ovaj stoper iz Paragvaja ,a OPET niko ni da pogleda jebenu SREDINU TERENA koja nam je ubedljivo najgori deo tima.
Ma od odbrane treba krenut nju i sredinu dovest u red napad ostavit kakav jest samo ne prodavati nikog.
Poslano sa mog HTC One A9 koristeći Tapatalk
Najbitnija 3 poteza po meni su izgradnja stadiona, šutiranje Galianija i vraćanje legendi u klub, pre svega Paola.
Za neki rezultat ne bi bio problem sačekati par godina, bolje napraviti zdrav klub posle će sve doći.
Dzabe odbrana ako je sredina busna i protivnici mlate kroz nju ko vetar kroz vojvodjansku ravnicu. Jaka sredina u mnogo vecoj meri moze da stiti slabiju odbranu nego obratno. Plus efekat na napad. Bacca da je imao bolju sredinu iza sebe dao bi 30 golova. Sve krece sa sredine.
Izgleda da ce nam Galijancica nasa ostati