(08-05-2016, 04:42 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Dzabe odbrana ako je sredina busna i protivnici mlate kroz nju ko vetar kroz vojvodjansku ravnicu. Jaka sredina u mnogo vecoj meri moze da stiti slabiju odbranu nego obratno. Plus efekat na napad. Bacca da je imao bolju sredinu iza sebe dao bi 30 golova. Sve krece sa sredine.
Izgleda da ce nam Galijancica nasa ostati 
slazem se ja sa tobom, ali prvo odbrana treba bit poslozena pa onda onda preci na vezu jer realno treba nam remont cijele veze ove sto imamo nogom nabit a dovesti nove
Pa mi solidnu odbranu imamo, fali "samo" 1 dobar iskusniji štoper.
Vezni red je katastrofa, trebaju nam 2 ili čak 3 nova prvotimca.
Picka im materina kineska. Hoce za AD Interovo smece Fassonea. Nisu ni dosli odmah su zasrali.
jarane odmah ukenjase sa direktorom, umjesto maldinija oni se ufatili fasonea ccc...nego zna li neko koliko su teski ovi kinezi....
https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Li
Ako je to ovaj onda 15,5 milijardi. 6-ti najbogatiji Kinez na svetu.
U medijima o prodaji pise LI yOnghong ,medjutim nikakvog Li yOnghonga nema. Ima samo ovaj Robin Li aka Li yAnghong. A umesto O.
Inace ,ako nekog zanima ,Menez je otisao u Bordo ,sa tim da je uslov transfera bio da mu Milan daje platu umesto Bordoa prvih 6 meseci posle odlaska

Sampion nemas se sta cudit covjece, to su ti slavni ugovori Gallijanija. On je umjece fudbala. Pa to je toliki biznismen da od 5€ napravi 2€

opravdanje je da smo ustedili ostali dio ugovora, jer igraca smo dali džabe i jos mi mi placamo platu hahaha
Al to su ti nacini poslovanka Gallijanija: ogroman ugovor pa kad se ispostavi da igrac stvarno nema pojma, kao u vecini slucajeva, ne mozes prodat tog igraca, te neko ga nece te on ne zeli manju platu. I na svemu tome ispasta Milan
Dabogda Vam Fassone krojio transfer politiku sad.. Uživajte!
Jes' bolesno želeti loše svom timu burazeru...
Ko god da kroji transfer politiku ,uklljucujuci i moju babu od skoro 80 godina ,bice to bolji posao nego sto je ovaj belzebub obavljao zadnjih godina. Milan u svojoj istoriji nije imao veceg krvnika od Galijanija(poslednja dekada). Njegova smena moze biti samo pozitivna stvar i nista vise. Masimo Morati u ovom trenutku zeli vise dobra Milanu od Galijancice nase.