(08-06-2016, 03:34 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Da ,samo sto je dvesto miliona potrositi danas isto kao 50 u ono vreme.
E vidiš, u tvom postu je i razlog zašto je Milan produžio Montoliva.
(08-06-2016, 03:59 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]E vidiš, u tvom postu je i razlog zašto je Milan produžio Montoliva.
Hahaha!! Nemoš' vjerovati kakav rezon u Šampinjona, da budem precizniji u polsjednjih 4 godine Galliani je potrošio nešto više od 200 miliona (stim da je pola toga u zadnjoj sezoni), ne treba biti previše pametan da se zbroji dva i dva..
Jeste brale, tom timu za drugo mesto su svojevremeno glavne uzdanice bili Mario Baloteli i Žeremi Menez koje kao što vidiš možemo samo besplatno uvaliti. Ja stvarno ne vidim kako mi to imamo tim za 2. mesto.
Pa i te trenere je Galiani dovodio, ko drugi? Šta očekivati kad te trenira čovek koji nije vodio ozbiljan klub do tada, mi smo ih trojicu takvih postavili.
(08-06-2016, 03:59 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]E vidiš, u tvom postu je i razlog zašto je Milan produžio Montoliva.
Nikakav to razlog nije. Za sitne pare mozes dovesti bolje igrace nego sto je montolivo i za manju platu da ti igraju. Razlog je cist bezobrazluk u kombinaciji sa nemanjem pojma o savremenom fudbalu ,eto tu lezi razlog.
evo galijani dogovara badelja, cijena izmedu 12-15 miliona...za plakat..
(08-06-2016, 04:25 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Hahaha!! Nemoš' vjerovati kakav rezon u Šampinjona, da budem precizniji u polsjednjih 4 godine Galliani je potrošio nešto više od 200 miliona (stim da je pola toga u zadnjoj sezoni), ne treba biti previše pametan da se zbroji dva i dva..
Kakav rezon? Procitaj moj post ako treba dva tri puta ,pravilno ga razumi pa onda komentarisi a ne da se blamiras.
Badelj se ponovo spominje. Mislim da je odlican za tu poziciju zadnjeg veznog.
(08-06-2016, 05:47 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Kakav rezon? Procitaj moj post ako treba dva tri puta ,pravilno ga razumi pa onda komentarisi a ne da se blamiras.
Tvoj je rezon da nikako ne vidš, ne spominješ činjenicu da se u Milan u zadnjih 8-9 godina jednostavno ne ulaže ni 20% kao što bi trebao. To nije Gallianiev posao nego posao vlasnika kluba, sponzora i etc. Galliani je sportski direktor glavna i odgovorna osoba po pitanju dolazka i odlazka igrača.
Ove godine bez 0 eura doveo je Vagnionia, Lapadulu i Gomeza. Vagnioni slobodan, Lapadula sa novem od El Sharawy, Gomez ratom od Flly Emirata. Pa ti malo pričekaj i vidi za godinu dvije koliko će ovi igrači da vrijede i onda možeš suma/sumarum šta je to Galliani radio sa 0 eura od čelnika kluba.
On je taj odgovoran, prvi na udaru.. Prošli mercato u plusu sve odlicno samo mu Bertollacia zamjeram jer je igrač van očekivanja. Svi su dobili Bacca, Kucka, Romagnioli, čak se sad pokazuje i Suso jer mu je cijena već 12 miliona itd. To što je Galliani za sezonu 2013/14 imao 23 miliona za trošiti to nije njegov problem prijatelju, iduća sezona nešto manje od 40 miliona što je mizerija.
Ama kakav Vangioni? Sta je to? Jel se to maze na hleb? Mislim da mu je prosle godine Princeza Boa ipak bila najaci transfer. Dade pare coveku koji je uspeo da zbog nediscipline bude izbacen kako iz kluba tako i iz reprezentacije. Nikakav manjak para nije izgovor za dovodjenje takvog "fudbalera". Ej bre ,sest meseci mu trebalo samo kilazu da skine. Ono dovodjenje Govnotelija po svaku cenu bolje da se ne komentarise. Cudi me da nije iskoristio priliku i da otkupi njegov ugovor. Baccu aktiviranjem otkupne klauzule moze svako dovesti. Betolacia preplatio debelo. Burazerski dilovi sa Djenovom na nivou balkanskog treceligasa. Produzenja ugovora na tri godine van svakog rezona. A kad trebamo nekog prodati to ide ispod cene ako igrac necemu vredu ili tako sto mu dajemo platu jos odredjen vremenski period u slucaju da nicemu ne vredi.
A gde su nam jos svi oni mladi talenti koji su netragom nestali iz kluba ?
Jel znas da je zadnjih godina kroz Milan prodefilovalo skoro 80 fudbalera? Nikakva nestasica para ne opravdava takav nacin poslovanja. Jeste radio sa malo para ,to niko ne spori ,ali mogao je i morao bolje.
I sad da mu das pare on bi to opet ulupao na Sosu ,Pavoletija i slicne budalastine. Srecom ,po svoj prilici ,njegovo talasanje je konacno zavrseno.
(08-06-2016, 05:47 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Nikakav to razlog nije. Za sitne pare mozes dovesti bolje igrace nego sto je montolivo i za manju platu da ti igraju. Razlog je cist bezobrazluk u kombinaciji sa nemanjem pojma o savremenom fudbalu ,eto tu lezi razlog.
Znači iz ovog zaključujemo da ti sve znaš o savremenom fudbalu. Ti bi vjerovatno Baku doveo za upola manje para. Vagnionija ti nisi nikad gledao tako da ti je ru svaki komentar napamet. Boateng je kod nas bio 3 sezone, prodan za duplo više para nego što smo ga platili (bar tako u papirima piše, iako je došao u jednoj od mnogobrojnih egzibicja sa Djenovom)
A savremeni fudbal je sveden na lovu, odnosno ako imaš love kralj si. Ako nemaš onda si neznalica.
Ne znam da li se sjećaš dovođenja Neste. Tu je ćelavi baratao istim parama kao i konkurenti, Nesta je bio već u Interu po svim medijima. I onda je Kanavaro osvanuo u Interu a Nesta kod nas. Ćelavom možeš samo suditi samo onda kad je imao pare i kad je imao ljude koje je on istalirao da ga opslužuju. Pa Braida je svake godine išao u Južnu Ameriku i vraćao se sa imenima. Samo ovi nisu imali love da išta kupe. Otuda i izjava predsjednika Sao Paola, kad su tražili Hernanesa, Galijani bi htio igrača za karton banana.