Za sta da damo sansu Sosi? Da bude Kucka drugi deo? Neka uhvati prvog za ruku i neka se gone sto dalje od Milana ,jer mi takve igrace ne trebamo. Neka vode Kjevo Veronu do 7-mog mesta na tabeli svojim "dobrim igrama".
Sansu treba da dobije ovaj mali Gomez ,mlad je ,videcemo ,neka ga... A ova dvojica ,zali Boze para na platu sto ce dobiti.
Sa druge strane je ovaj prelazni rok u neku ruku ipak pozitivan jer smo se resili nekih "fudbalera" . Kao i njihovog gurua .
Jedino taj Gomez moze mozda nesto pokazati posto je mlad i reprezentativac je svoje zemlje. Pa ajmo reci kako s njim nije sve unaprijed izgubljeno.
Ali, generalno, cijeli je mercato na razini Bologne. A takav ce biti i konacni ishod ove sezone.
Sosa po meni relativno dobro pojacanje, momak je bio glavni igrac Besiktasa prosle sezone kad su uzeli titulu...jest da mu je 31 ali on nam je najbolji vezni kojeg imamo trenutno...
(08-17-2016, 02:39 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Sosa po meni relativno dobro pojacanje, momak je bio glavni igrac Besiktasa prosle sezone kad su uzeli titulu...jest da mu je 31 ali on nam je najbolji vezni kojeg imamo trenutno...
I opet se vracamo na pitanje da li je to dovoljno dobro za nivo ambicije koji gajimo...
iskreno mislim da uz solidnog trenera mozemo izganjat evropu pa i lp ako nas sreca posluzi jer imamo solidnu ekipu...
odbrana nam je dobra, napad takode, e sad sredina nas koci iako i tu imamo par dobrih igraca, montolivo,bonaventura,bertolaci,honda, su dobri igraci ali fali im neko sa mozgom da poveze, neko kao sto je sosa, uz to imamo par mladih perspektivnih nek jedan ispliva ove sezone mi mozemo se borit za lp( pod uslovom da italija bude imala 4 mjesta)
evo gledam transfermarkt po njemu igraci juventusa skuplji od nasih 245 miliona eura, a inter 104 ccc
Ma koja Liga prvaka, pa sta je vama ljudi? Pa ovo je isti kadar kao prosle sezone kada su bili katastrofalni plus pojacanja koja to nisu. Znaci ekipa je ista ili slabija no prosle sezone i vi tu napadate Ligu prvaka. Juventus, Roma i Napoli su za nas poaebna klasa, Inter se fino pojacao i ima normalnog trenera, a vi bi u LP
(08-17-2016, 04:47 PM)geoff Wrote: [ -> ]Ma koja Liga prvaka, pa sta je vama ljudi? Pa ovo je isti kadar kao prosle sezone kada su bili katastrofalni plus pojacanja koja to nisu. Znaci ekipa je ista ili slabija no prosle sezone i vi tu napadate Ligu prvaka. Juventus, Roma i Napoli su za nas poaebna klasa, Inter se fino pojacao i ima normalnog trenera, a vi bi u LP
Sa Romom i Napolijem smo u 5 deka. Samo je Juventus sigurno bolji.