(08-18-2016, 03:41 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Gdje je ba Allegri znalica???? O cemu vi pricate??? Pa sunce ti Bozije covjek ima najjaci tim Serie A, i vi meni ovdje pricate o strucnosti??? Covjek prosle godine krene svoje zajebancije koje je cinio u Milanu i popusi ga od svake momcadi. Cim se vratio na Conteovu 3-icu nazad odma krenuli rezultati. Tip ima najjaci sastav Italije i vi meni o nekakvoj strucnosti? Pa sto nije u Milanu nista postigao? A da, postigao je: uspio je od prednosti od 14 bodova u decembru da na kraju izgubi titulu od tog smdrljivog Juventusa. Jebe mi se jel bio gol Muntarija ili nije, ti si imbecile jedan ispustio 14 bodova prednosti.
Al na svu srecu njegov Juve zna radit sa parama pa su sada dovukli pojacanja da idalje mogu da haraju ligom. Jedino im je Cavani najveca glupost, al haj neka. Ja samo cekam da vidim sta ce ta vasa Panchina di merda ucinit kad mu odu ona trojka nazad.
Cuj strucnjak hahahahahaha majke ste mi smijesni
Ne preteruj. Uvek se na forumu vrte isti argumenti pa ne bih da se ponavljam.Â
Kad postigne još neke, veće uspehe, ćemo videti.
(08-18-2016, 08:44 PM)geoff Wrote: [ -> ]Znaci vi smatrate da bi Bacca u usporedbi s van Bastenom, Weahom, Shevchenkom, Inzaghijem, Crespom i Ibrahimovicem imao mjesto u prvom sastavu?!?
Vi stvarno kao da pratite Milan zadnjih deset godina. Koliko god se on sada cinio dobar, to je rang Bierhoffa ili Jon Dahl Tomassona. Taj Sacchijevom, Capellovom i Ancelottijevom Milanu ne bi bio u u prvih 15.
Nisu oni igrali svi u isto vreme pa da mora da se bije sa svima odjednom za mesto u timu. A Krespa bi prepisao na jedan.
Probaj da ga uparis sa nekim od ovih ostalih.
(08-19-2016, 03:57 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ne preteruj. Uvek se na forumu vrte isti argumenti pa ne bih da se ponavljam.Â
Kad postigne još neke, veće uspehe, ćemo videti.
To fazon De Sciglio?

Da mu se da 35 godina da pokaze sta zna?  Normalan trener bi vec uradio to "nesto vece". Kod njega ti ako imas prednost 3-0 ili 4-0 iz prve utakmice u nekom takmicenju ne znaci nista - on to caskom prokocka i onda strepi do zadnjeg minuta hoce li ovi da mu uvale jos jedan pa da se totalno izblamira.
(08-19-2016, 11:12 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]To fazon De Sciglio?
Da mu se da 35 godina da pokaze sta zna?  Normalan trener bi vec uradio to "nesto vece". Kod njega ti ako imas prednost 3-0 ili 4-0 iz prve utakmice u nekom takmicenju ne znaci nista - on to caskom prokocka i onda strepi do zadnjeg minuta hoce li ovi da mu uvale jos jedan pa da se totalno izblamira.
Dobro brate biti drugi u Evropi je ništa, godinu dana posle Konteove izjave da odlazi jer taj tim ne može da osvoji ligu šampiona. Posle toga ispadanje jedva od favorita za osvajanje. Uzeće i to narednih godina al' jebe mi se da branim Alegrija više, imate svoje mišljenje i to je to.
Pa uzece jednom kad mu se sve sklopi ,ali ce na kraju bilans da im bude kako im je ova generacija mogla osvojiti vise da je imala jaceg trenera. Murinju je npr trebalo 2 godine za taj posao sa Merdom koja nista nije bila jaca od ovog Juventusa.
Nesto bas imam osjecaj da zato sto su ih svi otpisali prije pocetka sezone, da ce uzeti 3-4 mjesto na kraju. Znam da ce mnogi reci, kao "zar je jednom Milanu to cilj", ali s druge strane vidim da svi prognoziraju 7-10 mjesto. Mislim da tako losi ne mogu biti. Juve je bolji, Roma isto i Napoli mozda, ostali su po meni tu negdje, pa cak i Inter koji je doveo neke dobre irgace, ali ima holandjanina na klupi, a znamo kako se stranci provedu u italijanskoj ligi. Mislim da je samo Mourinho bio izuzetak.
Ja bih stvarno voleo da delim optimizam nekih od vas ovde ,stavise da na kraju budete u pravu jer bi to bilo najbolje za klub ,ali stvarno ne vidim kako. Domet ovog tima je vidjen prosle sezone.Uz neko koliko toliko strucno vodjstvo - kvalifikacije za Ligu Evrope ,sa krs trenerom ni toliko. Ovo je ta ista ekipa od prosle godine. Dovedeno je nekoliko imena ,ali nijedan od igraca koji su dosli nije bolji od nekog ko vec postoji na toj poziciji. Niti je Montela bolji od Mihajlovica ,tako da eto opet imamo koliko toliko strucno vodjstvo ,sto nas vraca na kvalifikacije za Ligu Evrope.
If enough of you guys (may be more than 5?) participate in the prediction league
http://www.milanmania.com/forum/showthread.php?tid=1342 every week I will make a separate ranking table. One table 'overall leader' for everybody playing, another table 'Balkan leader'.
Just an idea to get more people playing the prediction league.
Ajde raja da ispostujemo @reza, imate pravila predicta...ima nas ovde sigurno 7-8 redovni na forumu, ne skodi nista da bacite predict