https://www.facebook.com/fukyuv/videos/1...726841343/ Evo kako se sudi u Italiji, mada to je poznato...Juventusu niko nista ne smije. Brutalni prekrsaji na granici crvenog nisu ni zuti i kako protiv toga? Mislim, na stranu to sto oni stvarno imaju najjaci sastav, ali sudije su uvijek tu da ne bi imali onih kikseva koje sve ekipe iz vrha povremeno imaju. Ovdje Chielini pravi faul za cisti zuti protiv Kalinica i naravno ne dobija zuti, a Kalinic dobija zuti za cistu simulaciju Bonuccia. A Milanu se svira onakav penal u 93 min.
Opće je poznata činjenica kako Juventus u Italiji ima poseban status i na to više ne treba trošiti živce. Za osvojiti naslov ispred Juventusa vam treba duplo bolji sastav, recimo rang Reala ili Bayerna trenutno, kako sudacka organizacija ne bi mogla ozbiljnije utjecati. Ukoliko pratite hrvatske nogometne prilike, to je istovjetan slucaj kao i s Dinamo Zagrebom.
Ono što je bitno jest da je vec prva utakmica pokazala koliko je nasa uprava smijesna, nesposobna, korumpirana, a izgleda da radi i direktno protiv boljitka kluba. Bacce su se nastojali pod svaku cijenu riješiti cijelo ljeto. I kako im to ovaj vrati? S tri gola već u prvoj utakmici. Obranu i vezu nisu pojacavali, a to je naravno najgori dio momcadi s Montolivom i Palettom. Bravo uprava!
Montolivo dve godine igra kao juce a dobija ugovor na 3 godine. Daj bre. Eno juce i Galijani krenuo da se pere ,kao produzenje je bilo neophodno jer klub "nema para" ,moli navijace da pokazu razumevanje za taj potez.Pa keretino raspala ,daj mu onda ugovor na godinu ne na tri. I treba da ga tuze ko god moze zadnji evro da mu uzmu da crkne kao poslednji olos u nekom karton sitiju.
Najgore od svega je sto se taj antitalent Montolivo ljuti kad ga se posjedne na klupu. Umjesto da ga sutnu iz kluba pa da igra u Serie B gdje mu je i mjesto, oni mu titraju jaja s novim ugovorom svake godine i kapitenskom vrpcom. U 100 godina Milanove povijesti nije bilo goreg kapetana, neugodno je i vidjet ga s trakom oko ruke. Nakon Baresija, Maldinija i Ambrosinija...
Upraavo tako. "Kapiten Milana" je nekad bila institucija za koju je on najobicnija uvreda.
Pola njih tu ,da imaju trunke obraza ,sami bi izasli i priznali da nemaju kvalitet da igraju u Milanu ,da ne zasluzuju da nose dres i razisli bi se po Sanderlendima i Cezenama a ne bi glumili uvredjene zvezde koje ne znam ni ja sta sprecava da osvoje titulu.
Jel taj Stambouli cemu ili je to mladja verzija Sose?
Nemam pojma stvarno ,ne pratim PSG. Sto se moze naci statistike na guglu - ima 26 godina ,vezni igrac ,cenjen na nekih 6 miliona ,prosle sezone odigrao 18 utakmica kao starter i 9 sa klupe ,bez datog gola. Pored nas interesantan jos jedino Betisu. Ne obecava puno
Evo vidim i ovde na stranom forumu da niko nije odusevljen njegovim potencijalnim dolaskom.
Što reći sve ste rekli ljudi... Paletta je i prvi žuti dobio po meni bez veze, mogao je i ne dati mu žuti. Ali tako je to kada je igrač u biti prosjek.. Iako, uopće nije loše odigrao. Za 3. ili 4. stopera Milana sasvim bi čovjek bio ok! I ima ODLIČAN pas. Romagnoli mora još puno, puno popraviti svoju igru da bi takav kakvoga svi očekuju. Ali njemu treba pravi par.
Montolivo teško sranje, nevjerojatno kako li igra... Eto epitet koji sam našao je - sranje! Bonaventura teško igra kao čisti vezni, a Kucka je isti kao uvijek. Mozda Sosa nešto i odigra tko će ga znati.
Mislim da Des nije igrao zbog manjeg udarca na treningu, nadam se da je to razlog, jer Antonini igra kao da je iz serie C! Užas.
Donnarumma će u Real Madrid za 2 godine.