Karikirao sam malo. Naravno da trener ima veci utjecaj, ali sam htio naglasiti kako od govna ne možeš napraviti pitu. Recimo, ne postoji trener na svijetu koji s ovim Milanom može osvojiti scudetto. Ali naravno da postoje treneri koji bi zauzeli 10. mjesto i koji bi zauzeli 3. mjesto.
Jedan je Claudio Ranieri. Sa svim postenim klubovima koje je trenirao bio je uvijek drugi. E da bi s Leiceseterom osvojio naslov.
Slažem se. Ljudi imaju nerealna očekivanja, to što Atletiko ili Lester prave čuda ne znači trener koji ovaj Milan ne odvede u ligu šampiona ne valja.
Elem kažu da od 2018. Italija dobija 4 direktna mesta. Zna neko više o tome?
Da. Cetiri direktna ucesnika bez ikakvih kvalifkacija. Menja se format Lige Sampiona.
Svi se pojqcavaju čak i sinter samo mi ništa
Moguce je da ce doci jos jedan vezni igrac do kraja prelaznog roka...i to ce biti neka posudba sa pravom otkupa...Pasalic je strasan talenat, steta za njegove povrede, a ja mislim da ce ga Montella malo vise gurati...
Nebi se slozio da Mauri nije uspio kod nas...Mauri je tek sad 20 god, prosle sez nije dobio veliku sansu i bolje mu je da ode na posudbu da stice iskustvo....jednostavno ne mozete ocekivati igraca od 20 god da bude gotov igrac...
S druge strane Pasalic ima 2 sez sasvim ok iza sebe u Spaniji i Francuskoj...Mislim da bi ga se trebalo i moralo vise gurati u prvi plan...ja i dan danas zalim sto nismo otkupili Van Ginkela...momak je prosle god u PSV bio medju najboljim igracima, a citava ekipa je dobro igrala i gurala i u CL...
@Geoff ta pojacanja sto si nabrojao zaista da su dosla bila bi oki ekipica, koja bi se mogla ravnopravno nositi sa svima osim sa Juventusom, jos par igraca za klupe i mogli bi napast prva 3 mjesta...problem je sto smo mi imali 10 mil eura na raspolaganju za transfere ostalo je sve posudba sa pravom otkupa...ne branim Galliania, cak sta vise mislim da mu je ovo najgori transfer prelazni rok u karijeri, ali tesko je pregovarati sa ozb igracima i timovima kad samo predlazete varijante za posudbu sa pravom otkupa...
Kazu da jurimo Lazara Markovica iz Liverpula posto je dobio sut kartu od Klopa.
Pasalic je prosao medicinske i danas se ocekuje zavrsavanje dogovora.
Je Maji, ali se novac mogao namaknuti prodajom antitalenata poput Montoliva te prodajom Meneza, Mexesa i El Sharaawya po realnoj cijeni, a ne poklanjanjem istih. I tu je problem Galliania. Mi smo te novce mogli skupiti prodajom trenutnog kadra.
Kome da prodamo nas "specijalni" kadar ? Vidis da ih niko nece. I kad stigne neka ponuda npr 10 miliona za Hondu od Sanderlenda (za takvog igraca je to ponuda koja ne da se ne odbija , negoooo) ,naravno prihvatis i onda "gospodin" nece da ide tamo jer mu je "ispod casti da ode u tako mali klub". Problem je sto su svi oni umisljene zvezde koje misle da zasluzuju klub najmanje ranga Borusija Dortmund, a odbijaju da prihvate realnost da su za Sanderlend i Atalantu. I onda se uvrede kad ih takvi klubovi traze i ostaju da sede ovde.
Glavno je da se prestane sa dovodjenjem takvih "igraca" (nadam se da je Sosa bio poslednji u nizu) i kad ovom sutu sto imamo isteknu ugovori bicemo konacno oslobodjeni ropstva propalitetima u koje nas je Galijani gurnuo.
Ako Kinezi pocnu dovoditi ozbiljne igrace( a nadamo se da ce biti tako) mozda ce ovi krsevi kad dospeju na status nula minutaze otici i ranije.
Problem ne lezi u njihovoj laznoj velicini vec u njihovoj stvarnoj placi. Njima je Galliani dao take ugovore da u klubovoma njihove razine ne bi imali ni petinu tog iznosa. Oni ne zele ici u Subderland ili Sassouolo jer ce tamo imati 500.000 eura placu, a kod nas imaju dva milijuna neto.
(08-27-2016, 12:21 PM)geoff Wrote: [ -> ]Problem ne lezi u njihovoj laznoj velicini vec u njihovoj stvarnoj placi. Njima je Galliani dao take ugovore da u klubovoma njihove razine ne bi imali ni petinu tog iznosa. Oni ne zele ici u Subderland ili Sassouolo jer ce tamo imati 500.000 eura placu, a kod nas imaju dva milijuna neto.
To je najveci problem, sto je "privukao" igrace koji su dosli za 0 eura sa velkim platama, da su to bili ok igraci pa hajde ovako...Poli, Honda,Montolivo itd...
Lazar Markovic je isto dobar igrac i doso bi nam kao dobra zamjena za Susa prije Honde...gdje ste to vidjeli ili culi za Lazara?
P.S. Da li je doslo do promjene termina u Seriji A...evo drugo kolo za redom ne igraju se utakmice od 15:00 vec skoro svi igraju od 20:45???
Veceras je prvi pravi test za Montellu i ekipu