al znate sta me raduje.joj kad se samo sjetim.tko god dodje barci ovi ih samelju,posjedom lopte i svim mogucim segmentima u igri.al ono sto je zanimljivo.milan dok je bio onaj jaki milan prije par godina nikad nije bio nadigran od strane nikoga.ama bas nikoga.ono s deportivom ne racunam.to je bila neka visa sila zabranila da osvojimo ligu prvaka te godine,heh,al sto zelim reci je to da i ona barcelona 2006 sa onim ronaldinhom nije nama mogla nista.prosli su oni nas,jedva nekako,nama gol cisti ponisten,al zakljucak je taj da smo mi uvijek znali igrati s takvim ekipama.uvijek smo imali recept za sve.trenutno nismo jaki kao prije ali sa par vrhunskih igraca dajem ruku u vatru da mozemo uzet ligu prvaka od ove barcelone.mi smo milan i liga prvaka nam je usadjena duboko u dusi.ne priznajem nijednom klubu na svijetu da je vladar lige prvaka,pa cak ni realu.onu pisuriju od lige prvaka prije 50god nitko ziv ne racuna.ali zato ova barcelona ima priliku stici nas pa zato molim upravu naseg kluba da to ne dozvoli nego da sagrade pravu ekipu i da vratimo taj trofej u nase ruke.ponavljam, jos dva tri vrhunska igraca i mi smo opet in.jer imamo osnovni kostur za takvu ekipu,imamo najboljeg stopera na svijetu i imamo ponajbolji napad na svijetu.jako smo blizu da opet budemo onako jaki.uh jedva cekam novu sezonu.
Milan uštedio 14 milijuna eura!
Kako javlja Milannews.it Milan je ove sezone uštedio oko 14 milijuna eura na obnove ugovora sa veteranima. Također, odlascima Pirla, Jankulovskog, Sokratisa i Legrottagliea ušteđen je novac namjenjen za plaće.
Igrači koji su pristali na smanjenje plaće i oni čija je plaća ostala ista uštedjeli su oko 50 milijuna eura. Nakon obnova ugovora taj se broj smanjio na 24 milijuna, a kada su dodane plaće novopridošlih Mexesa, Taiwa i Paloschija dolazimo do brojke od 14 milijuna eura.
Tih bi 14 milijuna eura moglo koristiti 'Rossonerima' u obnovi momčadi i dovođenju novih igrača.
Da, Fabregas je taj igrač koji nam može mositi vezni rad, a uz njega ne smijemo propustiti genija kao što je Ganso. Njih dvojica bi bili glavna kreativna sila novoga Milana.
------------Ganso---------
---Fabregas-----Boateng-----
-------------Bommel----
di nadje van bommela u kreativnoj snazi novog Milana? hehehe.mozda godinu dvije.tu treba drugi i mladji.prije bi tu stavio boatenga a na boatengovo mjesto stavio hazarda iz lillea.kakav igrac!uh.
(05-29-2011, 01:18 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ] (05-29-2011, 09:59 AM)MEMO Wrote: [ -> ]svaka cast barceloni.zasluzena pobjeda u finalu.po meni je ferguson malo zajebo al sta je tu je.a kad u momcadi imas jednog ili dva playmakera svjetske klase onda si super ekipa,kao sto smo imali prije u kaki i pirlu kad su bili na vrhuncu,ali ova barca nema dva vec tri.aaaaa.pa tko to moze zaustaviti?ljudi moji jedino bunkercina neka ili ekipa ista ko barcina s takvim veznim redom a danas takve ekipe nema.[b]ova barca ce harati sve dok xavi ne ode u mirovinu [/b]a to bi trebalo biti kroz par godina.on je nezamjenjiv poput messija.
Upravo to.
Pogledah jutros statistiku, da vidim šta kaže igra brojki i pored svega najviše mi zapadne ovaj podatak za oko:
6 Xavi Hernandez
distance covered 11,95km! (gotovo sam siguran da gattuso nikada nije istrčao ovu kilometražu u karijeri),
pass rating 124/136 (92%) od čega je 77% dodavanja išlo ka protivničkom golu!
ja ovo zaista u svom životu nisam video.. što je najluđe, sve to protiv jednog uniteda u finalu CL. možda xavi nema brzinu kojom messi niže svoje čuvare kao slalom kapije.. ali njegov sitan vez po terenu, kontrola i pregled igre, filigranski precizna dodavanja i igra u oba smera su nešto što nema niko na ovoj planeti.. messi jeste unikat, i biće verovatno upamćen kao najveći svih vremena, ali za mene je xavi hernandez najkorisniji a samim tim i najbolji igrač na planeti. leo je kompliment njemu, nikako obrnuto.
postavlja se pitanje kako srušiti katalonsku đubrad? recept trenutno ne postoji, bar ne u naredne 2 godine dok xavi ne postane veteran ili ne obnovi povredu ahilove tetive.. to ne znači da će barca sigurno osvojiti CL, ali svakako znači da se najviše pita.
Mislim da je jedini igrač na planeti koji za neke 3-4 god može dosegnuti visine barsinog kreatora, francesc fabregas. Među 3 najkompletnija igrača današnjice, a vreme još uvek radi za njega.. Ko se dohvati Cesca u ovom prelaznom roku i počne graditi tim i igru oko njega, biće glavni favorit za kreiranje nove dinastije u narednih 5-10godina.. najgore od svega biće ako i njega katalonci kupe, a najbliži su tome.. onda zaista ne znam ko će i na koji način srušiti padavičare.
Xavi je sjajan igrač i definitivno najozbiljniji kandidat za zlatnu loptu ove sezone, valjda uefa neće ponoviti nepravdu kada su zaobišli sneijdera prošle godine, ali nemoj se loviti za tu statistiku pretrčanih kilometara...po toj statistici rekorder je Jerko Leko koji je navodno pretrčao više od 12 km na jednoj utakmici što je u najmanju ruku sumnjivo...Xavi je jednostavno genijalac i ne vjerujem da će fabregas ikada dostići njegovu vrijednost i umijeće...
A ovo kako ih se može pobijediti i nije neki misterij...napad je najbolja obrana. Imaju preofenzivne bočne igrače pa čak i stopera koji voli ići naprijed(Pique).napadneš ih njihovim oružjem,puno dodavanja unazad ili ustranu da se malo umore, i uvijek napadati njihove bočne igrače koji će na taj način morati više paziti na obranu i manje će koristiti u napadu.
napad je najbolja obrana...
A sljedeće sezone s obzirom na to kakvu obranu imamo i da se priča o ozbiljnim pojačanjima za vezu u vidu Hamsika,Fabregasa,Gansa i Schweinsteigera uopće ne dvojim u novi naslov serie a i barem polufinale lige prvaka...
dakle ako se barem dva transfera obistine ekipa bi mogla izgledati ovako:
Abbiatti;Abate,Nesta(Mexes),Silva,Taiwo;Flamini,Boateng,Schweinsteiger;Ganso;Pato,Ibrahimović
Ovaj Prandeli me sve vise iznenadjuje u neg smislu...Ja sam ga smatrao za najbolju mogucu osobu na poziciji selektora, ali nikako mi nije jasan...
Prvo njegova izjava u pola sezone da zeli da Napoli osvoji titulu i da su to zaista zasluzili...
Onda ne zove Abatea...smjesno cijela evropa se smije na tu odluku...momak je tolko digao formu i bio na zavidnom nivou da ga je bar zbog podrske trebao pozvati na siri spisak ako nista...a on se pravda kako mu je uigrana odbrana i da sad on tu nema mjesta

....preeeesmjesno...Abate je najjaci desni bek ove sezone u Italiji bio...(Maicon je imao uzasnu sezonu)...
I sada od Cassana trazi da igra sljedece sezone vise...inace nece biti pozvan u repku...i samo dodaje ulje na vatru, bezveze...svi znaju da je napad u Milanu izuzetno jak i pitanje je imali tu mjesta za Cassana...ali on nam treba u ekipi prvo sto zna sjajno asistirat, drugo bice fit pa ce biti jos bolji u najboljim je godinama i zadnje najvaznije Pato je stalno povrjedjen tako da nam sirina sa Cassanom izuzetno potrebna ako cemo se boriti na 3 fronta...
Prandeli je papak koji ce se izofirat veoma brzo...Kakve on smjesne igrace poziva majko....uzas..
(05-30-2011, 03:15 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Ovaj Prandeli me sve vise iznenadjuje u neg smislu...Ja sam ga smatrao za najbolju mogucu osobu na poziciji selektora, ali nikako mi nije jasan...
Prvo njegova izjava u pola sezone da zeli da Napoli osvoji titulu i da su to zaista zasluzili...
Onda ne zove Abatea...smjesno cijela evropa se smije na tu odluku...momak je tolko digao formu i bio na zavidnom nivou da ga je bar zbog podrske trebao pozvati na siri spisak ako nista...a on se pravda kako mu je uigrana odbrana i da sad on tu nema mjesta
....preeeesmjesno...Abate je najjaci desni bek ove sezone u Italiji bio...(Maicon je imao uzasnu sezonu)...
I sada od Cassana trazi da igra sljedece sezone vise...inace nece biti pozvan u repku...i samo dodaje ulje na vatru, bezveze...svi znaju da je napad u Milanu izuzetno jak i pitanje je imali tu mjesta za Cassana...ali on nam treba u ekipi prvo sto zna sjajno asistirat, drugo bice fit pa ce biti jos bolji u najboljim je godinama i zadnje najvaznije Pato je stalno povrjedjen tako da nam sirina sa Cassanom izuzetno potrebna ako cemo se boriti na 3 fronta...
moram priznati da i mene neugodno iznenađuje. Baš sam očekivao da će on nakon Lippijevog ludila na SP afirmirati koliko-toliko neke mlađe igrače tj. da će izvršiti smjenu generacija u reprezentaciji i upravo mi se on činio kao najbolja osoba za taj posao.
Ipak, manijakalno ludilo je i njega ulovilo.Šteta, nije da Italija ne može biti konkurentna, dapače ima tu dosta zanimljivih igrača koji su talentirani i znaju igrati, ali ih Prandelli ne vidi ili ih ne želi vidjeti.
Prandeli je obični pijun, zove koga mu se kaze da zove tj predsjednik saveza je juventusov čovjek to je opće poznato...
Najbolji primjer je taj da je pola njihove ekipe pozvao koja je prava BAMBUĆA i koja sljedeće sezone naravno NE IDE NIGDJE

Danas na konferenciji Allegri opisao Milanovo buduće pojačanje.Sudeći po opisu biti će ili Hamšik ili Bale,ali s obzirom da je rekao da će novo pojačanje biti visoko 183 cm sjetio sam se Bastiana Schweinsteigera koji je visok upravo toliko...