Inace, da se malo odvojimo od ove vjecne teme.
Za sijecanj se spominje napad na Kovacica i Fabregasa. Bilo bi idealno već u zimskom prijelaznom roku kupiti sva zamisljena pojacanja te iskoristiti ovu promasenu sezone na uigravanje kako bi po prvi put u zadnjih desetak godina dočekali početak sezone kao ozbiljna i posložena momčad.
S Gallianijem ili bez njega

(09-08-2016, 12:16 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]80 miliona za Ronalda ne valja a 94 za Hiugaina valja.
Tvom profi ne daju blizu sale ali jos uvijek mogu nauciti svasta od njega. A tog Pogbu genijalac je pustio za 0 pa onda ga kupio za 120.
De valja za Iguaina ,ja sam se plasio da ce Galijani dati 50-60 za njega ako Kinezi dodju pre kraja avgusta i predstaviti ga kao "megabombu" prelaznog roka.Ispalo da je Juventus uradio jos gore.
Sto se profesora tice ,naravno ,ali zato postoje pocasne titule i mesta koje nemaju direktne veze sa "pravom akcijom".Kako onaj ne prilazi sali tako neka ovaj ne prilazi parama. Mada od Galijanija danas jos jedino mozes nauciti kako da vodis sumnjive poslove na granici zakona sa Djenovom.
Oko Pogbe nije poenta sta je Mancester uradio sa njim vec da bi nas "genijalac" doveo igraca koji moze trajati jos par sezona(jer ipak je to IME) na vrhunskom nivou umesto onog koji moze jos deset.
Kako stvari stoje Maldini je odbio mogucnost da se vrati u Milan.
Billy je najblizi povratku
(09-08-2016, 12:41 PM)geoff Wrote: [ -> ]Nista, onda cemo ostati s Gallianijem i Berlusconijem zauvijek posto na svijetu nema adekvatne zamjene. Koji to veleum može odraditi ovako dobar mercato? Uspio je zajebati cijeli sistem i pred ocima im uzeti vanserijeske talente tipa Gomez, Sosa i Lapadula.
Naravno da je vrijeme da se ova dvojica polako povuku. Pogotovo ako vise nema para. Takodje nisu ovi gore losa rjesenja ali tesko da ce se naci neko bolji od ovih
Ja sam prvi za to da Berlusconi i Galliani ostanu i dalje u klubu u funkciji savjetnika. Ljude s toliko iskustva i poznanstava apsolutno treba držati što je bliže klubu. Ali kao operativce valja uposliti neke tipove od 40-50 godina koliko je i Galliani imao kada je bio na vrhuncu.
Matigol je povredjen na mesec dana.
(09-08-2016, 02:48 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Matigol je povredjen na mesec dana.
Odakle ti to. Covjek je doslovce prije 15 minuta zavrsio sa pregledom a prije dvije izasao iz klinike i bez izjava sjeo u autom.