Pa valjda ce klub izdati saosptenje. To je jedino sigurno . Lik se je povrijedio ali dok doktori ne kazu moze biti 5 dana a moze pola godine.
Dakle, bit ce Albertini ili Billy plus neki profesionalac?
Sto se mene tice, odlicna kombinacija!
Evo ima i spekulacija da se sprema 100 miliona za Harija Kejna iz Totenhema i Veratija iz PSG. Moguca i razmena Bazeli - Kucka.
Fassone novi ad a glavni odgovorni scouting tima je trenutno Interov scout Mirabelli. Ovo drugo mi se nikako ne svida. Ja sam vise bio za Corvina al haj. Moj glas se ne broji.
Mati Fernandez je van terena mjesec dana. Povrijedio je misic i za 2 sedmice ima ponovne testove.
Ovo za Kovacica moze, ali Fabregas niposto. Preskup igrac koji nije za Serie A. Preglup je to momak, on je za Barce, Juventusa, a ne ekipe gdje moras radit o znat pokazat nesto posebno kad se trazi od tebe. Kovacic je vec igrao u SerieA tako da zna svoj posao. Tako da po meni on i jos jedan mladi perspektivni veznjak za buducnost. Iako kontam se mogli bi odma iskesirat pare i dovest Kovacica i Badelja, tako da snjima dvojicom je zatvorena odbrana i ona cetvorka naprijed moze da se samo koncentrise na zabijanje golova.
Umberto Gandini je postao direktor u Romi.
Fabregas bi za nas trenutni kadar bio ravan space shuttleu
Ej jeste čitali ovo: FIFA je danas donijela odluku da se Atleticu i Realu blokira transfer za 2 termina (januarski i ljetni prelazni rok), tj cijelu 2017 ne smiju kupovati igrače. Auuuu ovo ce da boli.
Da. I ja sam sad procitao. To je bila neka zalba ustvari ,tako da bi ovo trebala biti definitivna odluka. Sad su nam sanse za Isca ili Kovacica znatno smanjene ,jer sumnjam da ce prodavati igrace pod takvim okolnostima.
Prodavati? Sta ti je bolan, mi njih zelimo na posudbu hahahahaha kad si zadnji put vidio Gallijanija da kupuje "normalnog" igraca? Jer nemamo para za otkupnu klauzulu od 50 miliona, a to je nazalost jedini nacin kako Gallijani zna dovest pravo pojacanje: otkupit klauzulu hahahahaha kazem vam, velemajstor svoga posla. On bi od 5€ napravio 2€