(05-31-2011, 02:21 PM)dejo Wrote: [ -> ]Danas na konferenciji Allegri opisao Milanovo buduće pojačanje.Sudeći po opisu biti će ili Hamšik ili Bale,ali s obzirom da je rekao da će novo pojačanje biti visoko 183 cm sjetio sam se Bastiana Schweinsteigera koji je visok upravo toliko...

Lamela odgovara opisu, i visok je 183 i ima pasos evropske unije..
(05-31-2011, 04:08 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ] (05-31-2011, 02:21 PM)dejo Wrote: [ -> ]Danas na konferenciji Allegri opisao Milanovo buduće pojačanje.Sudeći po opisu biti će ili Hamšik ili Bale,ali s obzirom da je rekao da će novo pojačanje biti visoko 183 cm sjetio sam se Bastiana Schweinsteigera koji je visok upravo toliko...

Lamela odgovara opisu, i visok je 183 i ima pasos evropske unije..
trebao si mi ranije reći,jer sam se naložio na bastiana i uzet ću si ga na pesu
baj d vej...kakav je taj lamela?
(05-31-2011, 06:33 PM)dejo Wrote: [ -> ] (05-31-2011, 04:08 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Lamela odgovara opisu, i visok je 183 i ima pasos evropske unije..
trebao si mi ranije reći,jer sam se naložio na bastiana i uzet ću si ga na pesu 
Nadimak mu je Novi Messi, mada igrom vise podsjeca na Kaku..
(05-31-2011, 06:53 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ] (05-31-2011, 06:33 PM)dejo Wrote: [ -> ]trebao si mi ranije reći,jer sam se naložio na bastiana i uzet ću si ga na pesu 
Nadimak mu je Novi Messi, mada igrom vise podsjeca na Kaku..
živi bili pa vidjeli...bitno je da će doći vrhunsko pojačanje,u to sam siguran...
Malo sam razmišljao i bilo bi nekako zabavno da izglasamo najboljeg igrača sezone.Ako se dobro sjećam to je učinjeno i prošle godine. Ako ima zainteresiranih ja bi to sve zbrojio i objavio rezultate. Sistem bodovanja bio bio sljedeći:možete dati svoje glasove trojici igrača:5 bodova za prvo mjesto,3 za drugo mjesto i 1 bod za treće mjesto. Svi igrači Milana su nominirani. Kako su sada obaveze na fakultetima, a vjerujem da mnogi od vas i rade ili ih nerviraju cure dopustio bi da glasanje traje do 6.6.2011. a rezultate bi objavio dan-dva nakon toga.
Otvoren sam i za prijedloge vezane uz glasanje.
Jel se slažete??
5 bod TIAGO SILVA
3 bod ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
1 bod IGNAZIO ABATE
5- Ibrahimovic
3- T. Silva
1- Robinho
5 bod TIAGO SILVA
3 bod ABIATI
1 bod IBRAKADABRA