(09-15-2016, 01:48 PM)geoff Wrote: [ -> ]To sto ti držiš da je ovo momčad za drugo ili treće mjesto je ekvivalent mom mišljenju kako je za ovu momcad uspjeh ako ne ispadne iz lige. I zaista to mislim. Mislim da su svi ovi treneri redom bolji od Montelle i mislim da u momcadi imamo jednog postenog igraca cija kvaliteta ne dolazi do izrazaja zbog antitalenta ostalih deset. Pored tog jednog igraca imamo jos dva koja obecavaju. Ostatak je rang Chieva. Redom Abate, Paletta, DES, Antonelli, Poli, Montolivo, Kucka, Bonaventura, Niang, Sosa, Suso. Sve je to rang Chieva.
I naravno imas pravo na takvo misljenje.
(09-15-2016, 01:07 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Nemam sta da priznam kad lik nista nije uradio,
Ako su ti svi oni mladi igraci koje ti Ensar gore pobroja i koji su ostavljeni naslednicima na raspologanje - nista ,onda jbga...
Kakva buducnost, Romanjoli??? Kalabrija???? Mozda, ali samo mozda Donaruma. Mada čisto sumnjam da će bilo kakav ozbiljniji trener, ili onaj koji na raspolaganju ima veće pare staviti na ol 16-godišnjaka. Možda, ako se od njega ne očekuje ništa. Mi imamo presmiješnu ekipu to je istina ali ovi naši konkurenti Inter Roma i Napoli nisu ništa bolji.
Za tog Romanjolija (sa tri znaka pitanja iza imena) je ovog leta nudjeno 40 miliona. Malo ozbiljniji ljudi iz Celsija koji se bave fudbalom su procenili da je on investicija vredna tih para(da ne spekulisemo koja bi cena bila da dolazi iz Premijer lige ili kluba sa jacom pregovarackom pozicijom od Milana). Pa ti vidi.
A tvoj "ozbiljni" trener bi ostavio Lopeza pa bi onda Donaruma otisao negde pa bismo se mi onda jednog dana cudili kako to za njega neko nudi 60 miliona Dortmundu a odavde otisao za burek i dve case jogurta. Nije da nismo dozivljavali kao posledicu Galijanizacije Milana. Trener kad vidi potencijal ,mora i treba da pruzi sansu ,godine nebitne. Doduse ,mozda to rade samo "neozbiljni" treneri a oni "ozbiljni" furaju raspale penzose do kraja. Ja bih pre onda "neozbiljnog" trenera na klupi Milana koji ce da gura Kalabriju ,Lokatelija i Pasalica nego nekog "ozbiljnog" koji ce da tone sa Abateom ,Montolivom i Polijem.
Celzi je poznat tim po štednji para te procjeni igrača.
Da ,da, eno sve i jedan igrac kojeg je Celsi procenio - ispostavilo se da mu top domet Radnik iz Surdulice.
(09-15-2016, 08:53 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Da ,da, eno sve i jedan igrac kojeg je Celsi procenio - ispostavilo se da mu top domet Radnik iz Surdulice.
Ne nego je to tim koji je procijenio da treba platiti 15 miliona odstetu za trenera te za 55 miliona dovesti Torresa. Mislim da je 35 bilo premalo za Del horna, taj se je pokazao.
Ako mislis na onog Aubmejnga ili kako vec ti sto nude te pare su ponudili i za citav niz igraca doticnog tima koji su se bas naigrali. Od Sahina, Gotze pa nadalje. Sve velicine. To ti je nesto poput Valensije-Kuperove Mendijeta, Kili, Farinos i onaj sto smo ga mi nabili nogom Chamot. To su ti igraci, " samo veceras u vasem gradu". Mi se nismo zajebali ni za jednog igraca u ovih 30 godina sto smo ga pustili osim Viere i Davidsa ali ko je pratio tada onda i zna dta se desavalo i zbog cega su otisli. I Zlatana, ali njega vise nismo mogli placati.
Zelis reci da imamo bolje igrace?
(09-15-2016, 09:20 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Zelis reci da imamo bolje igrace?
Odakle ti ta ideja. Ali imamo vrlo slicne rezultate za moj pojam u zadnje 3 4 godine. Broj osvojenih trofeja 0.