Ni ne tvrde ovi da oni nemaju ni dinara ,vec samo da su muljali ili da nemaju para koliko tvrde da imaju. I meni je sumnjivo da su bas toliki bolidi da pokusaju da izvedu takvu prevaru a opet ni da bi ovi izmislili pricu od nule kad znaju da ce popiti tuzbu i onda platiti ogromne pare. Ko zna sta je tu po sredi... Saznacemo uskoro...
Ja bih stvarno bio iznenadjen da ih ovi ne tuze ,nije to mala stvar tako blatiti i klevetati.
Ja se iskreno nadam da ce sve ovo sa ovim Kinezima propasti i da ce Berluska prodati nekome ko nece skupljati Interovo smece pa ga dovoditi u klub.
Mada odavno postoji prica da Berluska uopste nema namjeru prodavati klub nego samo hoce da svoje crne pare donese u Italiju
Ma Milan je svejedno osiguran s tim depozitom, koji ostaje cak i ako prodaja propadne. Ja ipak mislim da je to samo novinarsko izmisljanje radi publiciteta. Pa kad su tako sposobni ti novinari sto ne otkriju imena koja stoje iza tog konzorcijuma? To jos niko ne zna, osim valjda Berlua i nekoliko ljudi u Fininvestu...
Ja ne znam šta je sa tim famoznim vlasnicima ja sam uspio naći podatak da je konzorcij osnovan ove godine sa kapitalom od 100 miliona i to je sve
Opro pare Berluška, nasamario sve hahah

Hajde Sampinjone da se nesto slozimo oko Mihajlovica pa da dobijemo Fiorentinu sutra.
Ove moramo pobediti. Nema mi omrazenijeg tima na svetu od ovih gejpedera. Steta sto su se vratili posle one propasti ,taman su bili otisli u onu zadnju beton ligu gde im je i mesto. A u toj povratnickoj sezoni ,kad su poceli da talasaju ,jes' mi bilo drago kad su popili 6 komada na San Siru...
Ma stvar je ukusa, al meni nema mrzeg kluba od Juventusa zbog milion razloga...Fiorentina je sitna riba, koja se uglavnom na posten nacin plasira u Evropu (ili ostvari neki uspjeh) kada to i zasluzuje, tako da ih ja sa te strane postujem. Ali to se ne moze reci i za Juventus, koji kroz istoriju ima ogromnu podrsku sudija i saveza...sto je svakom normalnom jasno cim pogleda omjer domacih i inostranih titula tog kluba. Svaki njihov neuspjeh dozivim skoro na isti nacin kao pobjedu Milana, pa nek sam 1000 puta zajedljiv.

Ma nekako kontam da su to medijske izmišljotine. Tako su pričali da Silvio nece prodati jer je u bolnici, da Kineza niti nema itd. A kako kaze Silvijev brat još je ulagača u utrci i to su vjerojatno podmetanja neka. Samo neka oni prodaju i neka se počne sistematično raditi, tko god bio direktor. Iako mi ovo s Interistima nikako nije sjelo!!!! Ali taj Fassone je doveo ljude za koje zna kako rade. A što se njega tiče, on uopće nije Interista. Radio je za JuBe, Napoli, Inter... I za sve njih kada su bili u usponu... 2 god je bio u Interu tip.
NApokon da ne igra Abate vec mali Calabria. Nema iskustva i griješi, ali za Abatea je Cafu...