ZaZa (ne cokoladice) se navodno nije snasao u Vest Hemu i izgara od zelje da se vrati u Italiju. Milan ne bi bio Milan da nije zagrizao da ga dovede u januaru. Zasad u domenu spekulacije. Nadamo se da ce na tome i ostati.
Celsi navodno sprema novu ponudu od 50 milion za Romanjolija u januaru.
Pravi test za ove Kineze u januaru. Ako hladno odjebu Chelsea za Romagnolia onda salju signal da su ozbiljni. Ako ga puste onda nam nema spasa...
Kakabanja, jel to ti majke ti Pep Guardiolu nazivas carobnjakom i strucnjakom???? Hahahaha jarane ti si meni sa ovim sve objasnio o tvom shvatanju fudbala. Ne znam, sta kazes o Luis Enrique? Eto prosle godine prozvan trenerom godine. Mozda je i on za tebe "strucnjak". Napomenut cu da su obojica ovi tvoji "strucnjaka" svoje titule pokupili u Barci (xavi, iniesta, messi). Prvi, Pep, je sa jednom Barcom sve srusio, i kad mu Hidink puko blokadu u sredini pa covjek morao sve preko krila, ovaj ni 5 ni 6, vec idalje gura svoje i cudi se kako ne uspijeva da dode do gola. Kralju nije ti ovo manager. Covjek koji pojma nema o taktici, koji je dosao u Bayern koji svjesno kupuje sjajne igrace od protivnika samo da ih oslabi i sebi olaksa "Schale". I sta je u tom Bayernu uspio? Nista, vec mu Heinkes pokaze da sa puno slabijim timom ali s taktikom moze osvojit triple. A ovaj drugi trenutni strucnjak je sa Romom usrao sve sto se moze, i sad se docepao lagane Barce, koju ce Bayern, BVB, pa cak i trenutni Juventus samljet. Pretprosle godine je imao srece samo zato sto Chiellini nije igrao i Juve nije bio konkurentan trojci iz Barce. Al ipak ga uvijek izvlaci trojka Neymar-Suarez-Messi. Al eto, mozda je i Zizu neki strucnjak. Sta kazes? Prva sezona odma titula Ch. Lige? Sta mislis o njemu? Mozda bi i on mogao dovest Milan do te tvoje Ch. Lige.
Druze da ti toliko pratis fudbal koliko ovdje pametujes, nebi valjao toliko gluposti. Jer tog tvog Pep Guardiolu nisu dijelili par miliona ugovora, vec 350 mil € kupovine novi igraca u ovom periodu. Jer on bez vec stvoreni i jaki igraca ne zna radit. Isto tako ti je i za Enriquea, gdje je bio u slaboj Romi???? A i Zizu, takav Real, covjek ne zna da oduzme loptu BVB. Ej, Dortmundovi klinci koji prvi put vide Ch. Ligu se igraju sa Realom. Strucnjak, haaa????
A eto ti i taj tvoj Pepinho, City, milioni, igraci bruje kolko su jaki i bijesni, pa protiv nekog Celtica odigrase 3:3. Sta rece strucnjak, haa?
E moj kakabanja...
(09-29-2016, 01:30 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Kakabanja, jel to ti majke ti Pep Guardiolu nazivas carobnjakom i strucnjakom???? Hahahaha jarane ti si meni sa ovim sve objasnio o tvom shvatanju fudbala. Ne znam, sta kazes o Luis Enrique? Eto prosle godine prozvan trenerom godine. Mozda je i on za tebe "strucnjak". Napomenut cu da su obojica ovi tvoji "strucnjaka" svoje titule pokupili u Barci (xavi, iniesta, messi). Prvi, Pep, je sa jednom Barcom sve srusio, i kad mu Hidink puko blokadu u sredini pa covjek morao sve preko krila, ovaj ni 5 ni 6, vec idalje gura svoje i cudi se kako ne uspijeva da dode do gola. Kralju nije ti ovo manager. Covjek koji pojma nema o taktici, koji je dosao u Bayern koji svjesno kupuje sjajne igrace od protivnika samo da ih oslabi i sebi olaksa "Schale". I sta je u tom Bayernu uspio? Nista, vec mu Heinkes pokaze da sa puno slabijim timom ali s taktikom moze osvojit triple. A ovaj drugi trenutni strucnjak je sa Romom usrao sve sto se moze, i sad se docepao lagane Barce, koju ce Bayern, BVB, pa cak i trenutni Juventus samljet. Pretprosle godine je imao srece samo zato sto Chiellini nije igrao i Juve nije bio konkurentan trojci iz Barce. Al ipak ga uvijek izvlaci trojka Neymar-Suarez-Messi. Al eto, mozda je i Zizu neki strucnjak. Sta kazes? Prva sezona odma titula Ch. Lige? Sta mislis o njemu? Mozda bi i on mogao dovest Milan do te tvoje Ch. Lige.
Druze da ti toliko pratis fudbal koliko ovdje pametujes, nebi valjao toliko gluposti. Jer tog tvog Pep Guardiolu nisu dijelili par miliona ugovora, vec 350 mil € kupovine novi igraca u ovom periodu. Jer on bez vec stvoreni i jaki igraca ne zna radit. Isto tako ti je i za Enriquea, gdje je bio u slaboj Romi???? A i Zizu, takav Real, covjek ne zna da oduzme loptu BVB. Ej, Dortmundovi klinci koji prvi put vide Ch. Ligu se igraju sa Realom. Strucnjak, haaa????
A eto ti i taj tvoj Pepinho, City, milioni, igraci bruje kolko su jaki i bijesni, pa protiv nekog Celtica odigrase 3:3. Sta rece strucnjak, haa?
E moj kakabanja...
Nidje veze.Â
Kuckam sa tudjeg telefona, jer je moj u nekakvom defektu te nemam vremena za nesto  pa nemoj pomisliti da si napokon napisao nesto pametno napisao.
Real Madrid, Inter, Ajaks, Milan, Barcelona. To ti je ukratko evolucija fudbala. Sve ostalo su ti podvarijante.Trenere trazi sam. Mozda si i cuo za njih. Ako ukucas u kakav pretracivac izbacit ce ti. Sve ostalo su ucenici. Kakvi crni Hejkensi, Kolpovi...
P.S
Zar ti mene nisi na nekakvu svoju blok listu stavio. Ja inace ne citam tvoje skrabotine ali ova je pocela sa Kakabanja.
Ajde da se i ja slozim s tobom u jednom postu.
(09-29-2016, 07:57 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Real Madrid, Inter, Ajaks, Milan, Barcelona. To ti je ukratko evolucija fudbala. Sve ostalo su ti podvarijante.Trenere trazi sam. Mozda si i cuo za njih. Ako ukucas u kakav pretracivac izbacit ce ti. Sve ostalo su ucenici. Kakvi crni Hejkensi, Kolpovi...
P.S
Zar ti mene nisi na nekakvu svoju blok listu stavio. Ja inace ne citam tvoje skrabotine ali ova je pocela sa Kakabanja.
Jesam, odblokirao sam te. Al vidim da idalje valjas iste gluposti o sjajnom Milanu u zvijezdanim godinama. I kad sam procitao ovo da je Pep sjajan strucnjak, e tu sam morao odgovorit. Jer ovo tvoje prozivanje Scudetta i slijedece godine polufinala Ch. Lige, taj "kinderkramm" ,posto sam ja za tebe baustelac, ne citam jer ne vjerujem u bajke vec u stvarnost. A ti lagano sa Fossom i Baroneom brzo brzo u krevet i sanjajte kako slijedece godine dizete pehare i potpisujete Neymara Alabu Lewandowskog... opcenito stvari koja djeca u kindergartenu sanjaju.Â
A ja cu idalje na "baustelsokm" da j*bem mater ovoj debilnoj upravi koja je unistila ovaj klub zadnji 6 godina.
Zivio ti meni
Ej, citam danas da slijedece sesmice se Fassone sastaje sa Paolom oko moguceg ulaska u upravu Milana. Koliko ima istine u tome i dali je uopce moguce da nam se on vrati, ili je to tirazna vjest po milannews da narod samo ima sta citat?
Woooow kad bi njega vratili. On, Demetrio, napokon ozbiljan klub.
Citam neki dan pitali Carletta koja je razlika izmedu Bayerna i Reala. Kaze: "pa uprava, ovdje vam klub vode bivsi igraci Bayerna, znaci autoritet je na vrhu, i oni odlucuju dali to ima smisla za napredak kluba. A u Realu imate gradevinskog biznismena koji sa fudbalom nikad nije imao veze. Jesam li vam dovoljno rekao?" Hahahaha svaka cast.
A Gallijani fino uzme u po jeka mercata odmor na Ibizi ili Americi, ko šiša to sto u klubu skripi na svim pozicijama i sto su nam prijeko potrebna bitna pojacanja, bitno je da se Ćelo fino odmori pa da nam moze uvalit svog amiđića Sosu iz Besiktasa. Za napomenut da kad je Mourinho preuzeo Inter, pitali su ga hoceli pratit Svijetsko/Europsko (ne mogu se sjetiti sta je bilo), covjek odgovorio sorry al nemam vremena za to. Moram se koncentrisat na klub, da sto prije shvatim ko mi treba a ko moze ici. Za sada nema odmora. Razlika fudbaler - biznismen (kojem su samo bitne pare)