10-01-2016, 12:24 PM
Dobaj ovaj mirabelli. Dao otkaz u merdi, i samo da kazem da sam u cetvrtak slavio kad su supci izgubili 3:1 hahahaha, i vec se uhvatio pojacanja: caio i keita. Taj dvojac ce biti odlican u januaru. Sosa moze vec lagano na transfer listu. Vangioni je dobio novi posao, treba neko pocistit zapadnu tribinu poslije utakmica pa su ga tamo zaposlili. Bit ce to neka fina prica u januaru. Samapanjac je vec odavno u frizideru, ceka se objava da je Gallijani raskinuo s Milanom, pa da mogu slavit.
A to za video sudiju, istina je, ali nece smijet ucestvovat. Samo posmatra. Jer nisu odobrili da video sudija ima pravo promjene. Jedini koji je to imao pravo je bio gospodin Sir Collina, covjek koji u po tekme ode do trenera i pita ga: "priznaj, jel bio offside kod postignutog gola?", ovaj prizna, i covjek ponisti gol hahahaha svaka cast
I sta mislite o Darmianu? Nas mladi igrac, i mogao bi se dovuci u januaru. Meni se svida ideja, jer dobro bi nam sjeo
A to za video sudiju, istina je, ali nece smijet ucestvovat. Samo posmatra. Jer nisu odobrili da video sudija ima pravo promjene. Jedini koji je to imao pravo je bio gospodin Sir Collina, covjek koji u po tekme ode do trenera i pita ga: "priznaj, jel bio offside kod postignutog gola?", ovaj prizna, i covjek ponisti gol hahahaha svaka cast
I sta mislite o Darmianu? Nas mladi igrac, i mogao bi se dovuci u januaru. Meni se svida ideja, jer dobro bi nam sjeo