(10-02-2016, 07:05 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Predobra tekma! Hahaha. Bravo igracima za preokret i borbu. Ajd konacno sudac i nama pomogao
Niang opet pokazao koja je igracina. Ma bilo je i dobrih i losih stvari i neda mi se sad citavu stranicu ispisati o tome. Sve ste vidjeli.
Vidim spominjete neke kanale i prijenose utakmica pa evo da preporucim iptv. Sve zivo ima. Sve arene, sportklub, sky sport, bundesliga prijenosi, ma sve. Za 8e mjesecno. Lik  koji to omogucava je iz bosne koliko sam skuzio.
Memo posalji u PM vise info za tu iptv...poz
Montella je dobio crveni u pol, kad je sudija svirao kraj a Milan krenuo u kontranapad, odma nakon toga je ljutito uletio...po meni dobar potez...koliko su nas sudije pilale morao se neko usportivit...
Pobjeda od ogromne vaznosti, preoket, konacno Sassulo da skinemo, sada odmor 15 dana, -1 bod od drugog mjesta
Meni su to preporucili tek kad sam dosao u irsku prije par mjeseci. Inace tko zna da li bi ikad cuo za to. Zamislite da imate max tv, bnet, total tv, ma sve te pakete u jednom. Eto koliko je mocno.

Hoce li nakon ove tekme gospodin Montella napokon staviti Abatea i Montoliva na njihovu prirodnu poziciju, onu gdje najvise pridonose ekipi? Klupu na tribini.
E ovo dugo cekam, da pokazemo hrabrost kad gubimo, pa cak i dva gola razlike. Vidi se da su mnogi igraci ograniceni, ali sveukupno ovo je produkt trenera. Kakav go malog Locatelia, treba vise sanse dati ovoj djeci Milana. I Calabriji. Zna li neko Sto Romagnoli nije igro? Jel povreda???
Povreda na jucerasnjem treningu navodno.
Najbitnije da je nacinjen prvi pionirski poduhvat ka odstranjenju montoliva iz tima. Kako je spodoba izasla sa terena tako nas je ogrejalo sunce i poceli smo liciti na tim.
Potez 7 kola Serie A je izmjena Montoliva.
Samo djaba se nadamo, nije on nista naucio od ovog. Slijedecu opet igra Montolivo. Zalosno ali stvarno. Tek kad je taj šetac i pacijent, koji nema ni zrno motivacije a kamoli da vodi ekipu, izasao mi smo poceli da igramo i sve stizemo. Pa eto jel vidite kad nema njega koliko mi vise zatvaramo sredinu? Ni jedne jedine rupe nije bilo u sredini, onaj trojac je sve stigao i zatvorio. Jebote pa mi svaku tekmu startamo sa igracem manje.
Zivota mi tebi je neko podvalio tu kavlovsku. Pustaju ti nekakve snimke. Loze te za 9 eura.