(10-03-2016, 09:09 PM)geoff Wrote: [ -> ]Gle, nakon 7 kola Milan je i dalje, takoreci, u borbi za Ligu prvaka, ne kaska za konkurentima.Â
Sve to stoji ,ista ekipa od prosle godine ,nista jaca nista slabija.
Ali hajde da sagledamo stvari realno. Sta smo to cudesno ucinili u ovih 7 kola? Sem remija u Firenci i poraza kod kuce od Udinezea - svi ostali rezultati su apsolutno ocekivani. Sto znaci da cak imamo 2 boda manje nego sto bi realno trebalo da imamo.Â
Pobede protiv Torina ,Lacija i Sasuola kod kuce - ocekivano i sasvim realno. (Takve ekipe ako ne pobedjujes sledi ti borba za opstanak ,a realno toliko los tim nemamo. Kvalitetom smo za 6-to mesto). Sampdorija u gostima ,tukli ih tamo dva puta prosle sezone ,jednom cak sa Brukijem na celu ,opet nista neocekivano.
Ova zadnja utakmica nam je svima ono kao WOW COOL jer smo nacinili preokret. Ok ,tacno je i to ,treba se vratiti posle dva gola minusa ,ali na prvom mestu ne smes doci u situaciju da kod kuce protiv Sasuola juris ta dva gola zaostatka. Nedopustivo i sramotno. Pogotovo ne protiv Sasuola koje ti dolazi bez prve zvezde tima i koje se dva dana ranije vratilo sa putesestvija po Belgiji gde je igralo utakmicu Liga Evrope.
Stvarno je rano da se govori o nekim cudima i cudotvrocima i da se polece .
A mali zaostatak na tabeli je vise posledica nekih neocekivanih klizanja Napolija ,Rome ,Intera pa cak i Fjorentine nego nekih nasih spektakularnih rezultata.
Ko ce igrati to je najmanje bitno. Jedino je vazno u sljedece 3 uzeti 9 bodova i smanjiti razliku sa prvoplasiranim na 2 voda. Sa Chievom i Djenovom nebi trebalo biti problema a za Juve nam treba malo srece!!!
(10-03-2016, 10:06 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ja molim Boga da Montolivo zaradi povredu u petak ili ponedeljak sa repkom. Jer nazalost to je jedini nacin da izostane iz prvi 11. Jer kako bi nasi rekli na terminu: kralju, aj izađi da pojacas ekipu.
E tako je sa tim pacijentom od "kapitena", cim njega ne bude mi cemo lakse skupljat bodove i sigurnije privodit kraju utakmice. Daj Boze molim te nek se povrijedi, barem do januara.
Al opet kontam se, ko ce ga onda kupit? Jer kinezi ga se zele rijesit, i vec su rekli da se proda. Eto, svi vide da taj pacijent ne igra.
Kakabanja, da ti mozda ne gledas reportaze Milan 2003-2006 za vrijeme tekmi? Kralju, nije to Montolivo sto gledas, to je Pirlo, nosi 21 na leđima. Vjerovatno zato mislis da je sjajan, drugacije objasnjenje nemam. Ej kad se sjetim Pirla, da je takav sad u ekipi 
I sta bi on sad napravio u ovoj ekipi? Odigrao polusezonu i otisao u juventus ili gdje vec.

(10-04-2016, 11:21 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ko ce igrati to je najmanje bitno. Jedino je vazno u sljedece 3 uzeti 9 bodova i smanjiti razliku sa prvoplasiranim  na 2 voda. Sa Chievom i Djenovom nebi trebalo biti problema a za Juve nam treba malo srece!!!
Naravno da je bitno ko ce da igra ,pogotovo ako se planiraju uzeti bodovi.

Zar ti mislis  da bi mi uzeli i bod protiv Sasoula da je na terenu ostao "kralj i megacar" da davi loptu i ubija nasu igru?

Za ostalo se slazem osim onog dela "Malo" koji bih promenio u "malo vise".
(10-04-2016, 11:27 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Naravno da je bitno ko ce da igra ,pogotovo ako se planiraju uzeti bodovi. :D  Zar ti mislis  da bi mi uzeli i bod protiv Sasoula da je na terenu ostao "kralj i megacar" da davi loptu i ubija nasu igru? :D Za ostalo se slazem osim onog dela "Malo" koji bih promenio u "malo vise".
Isto onoliko koliko mislim da u prvih 6 kola nebi imali toliko dobre rezultate da nije igrao Montolivo. U ovoj je bio los. Kod prvog gola osim tupkastog Abatea (koji je najveci krivac) njega i Donnarumu smatram sukrivcem. On je totalno lose bio postavljen na terenu a Donaruma je poletio na igraca apsolutno bespotrebno.
U svakom slucaju igraju oni za koje trener procijeni da trebaju biti na terenu. Ostalo je samo moje misljenje. Recimo ja mislim da bi Bonaventura trebao dobijati najvise 20 minuta po utakmici jer lik ima snage za toliko (opet kazem po mom misljenju)
U kojih prvih 6 kola montosmradina bio dobar leba ti? :O
U sezonama dok je igrao za Fjorentinu ili?
U 4 je dobar (ne i najbolji) a u ostale 2 los ( ne i najlosiji). Znaci sve u svemu neki prosjek. Nazalost nemamo boljeg. Za ovakvu konkurenciju u Serie A savrseno dovoljan za 2 drugo mjesto.
U 5 ubedljivo najlosiji ... u ostale dve ga "izvadio" Abate.