Ma toliko je dobar da malo malo pa mu ceo stadion zvizdi. Eto stvarno ne bih znao ,mozda je to neka zavera da se diskredituje "najbolji i najveci" kapiten kog je Milan ikad imao? Jos da ustanovimo ko stoji iza toga...Rokfeleri? Rotsildi? Vatikan? Putin? Trunke obraza da ima ,sam treba da vrati traku i kaze "hvala na poverenju ,ali cujete navijace ,ne zele me, nadjite drugog kapitena"...u neka druga vremena bi tu goreli dzipovi i pucali samari pre i posle treninga a ovako je govno zasticeno kao beli medved i nekaznjeno unistava i urusava ugled kluba koji predstavlja.
A ovo oko Kineza se uvijek pojavi kad Milan odigra dobro i ostvari dobar rezultat. Eto pratite, bukvalno nakon svake dobre utakmice pojavi se neki clanak kako su ti Kinezi nesto podvalili. Ocito je nekom u interesu da Milan i dalje bude u sredini tabele, pa pokusavaju tako da destabilizuju. A nije tesko ni shvatiti kome to nije u interesu. Znaju u Juventusu ko im jedino moze preuzet primat u Italiji, jer budimo realn Napoli, Roma, pa cak i Inter to ne mogu uraditi. A i ovo oko Donnarume, je sve iz juventusove kuhinije, a imaju srecu da je ovaj peder Raiola preuzeo malog i sigurno ce nas sjebati. Zamisli prije par dana izjavljuje neki bivsi igrac Juventusa, parafraziram "Juventus ne treba da brine za Bufonovu zamjenu, sto se mene tice Donaruma je vec nas golman." Sto je najtuznije u svemu, ako Milan bude pasivan, tj. ako ovi Kinezi budu pasivni to ce se vjerovatno i desiti.
(10-04-2016, 01:25 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ma toliko je dobar da malo malo pa mu ceo stadion zvizdi. Eto stvarno ne bih znao ,mozda je to neka zavera da se diskredituje "najbolji i najveci" kapiten kog je Milan ikad imao? Jos da ustanovimo ko stoji iza toga...Rokfeleri? Rotsildi? Vatikan? Putin? Trunke obraza da ima ,sam treba da vrati traku i kaze "hvala na poverenju ,ali cujete navijace ,ne zele me, nadjite drugog kapitena"...u neka druga vremena bi tu goreli dzipovi i pucali samari pre i posle treninga a ovako je govno zasticeno kao beli medved i nekaznjeno unistava i urusava ugled kluba koji predstavlja.
Pa to je samo njegovo misljenje.
Inace, da to svaki put ne naglasi, mislili bismo da citira Fabia Capella.
Sad vec nagadjas. Nit je najbolji niti najveci. Samo u ovom trenutku izgleda najbolji u sastavu (na ovoj poziciji) i dovoljan za 3 mjesto u Serie A iz prostog razloga sto nema puno boljih. A o kakvim zavjerama ti pricas. Lik je kod cetvorice trenera bio standardni i kapiten.
(10-04-2016, 02:05 PM)huss Wrote: [ -> ]A ovo oko Kineza se uvijek pojavi kad Milan odigra dobro i ostvari dobar rezultat. Eto pratite, bukvalno nakon svake dobre utakmice pojavi se neki clanak kako su ti Kinezi nesto podvalili. Ocito je nekom u interesu da Milan i dalje bude u sredini tabele, pa pokusavaju tako da destabilizuju. A nije tesko ni shvatiti kome to nije u interesu. Znaju u Juventusu ko im jedino moze preuzet primat u Italiji, jer budimo realn Napoli, Roma, pa cak i Inter to ne mogu uraditi. A i ovo oko Donnarume, je sve iz juventusove kuhinije, a imaju srecu da je ovaj peder Raiola preuzeo malog i sigurno ce nas sjebati. Zamisli prije par dana izjavljuje neki bivsi igrac Juventusa, parafraziram "Juventus ne treba da brine za Bufonovu zamjenu, sto se mene tice Donaruma je vec nas golman." Sto je najtuznije u svemu, ako Milan bude pasivan, tj. ako ovi Kinezi budu pasivni to ce se vjerovatno i desiti.
Pa mali treba da izjavi da nece ici i to je to. Naravno ako mu nisu pare najvaznije. A Raiola nit mu je otac nit majka, ne mora ga slusati. Jos malo pa ne mora ni mamu ni tatu slusati. A sto se Milanove strane tice to bi morao uraditi ovaj Fassone. I Berluska i celavi su rekli da nije na prodaju.
Malog zabole za pare nego je fora što hoće da igra u jakom klubu i Rajola to pokušava da iskoristi zarad svoje koristi, klasika.
Pozicija na tabeli je Montelina zasluga i to je to. Tim je isti po igračima kao prethodnih godina, plus što nikog nismo doveli od pojačanja što nikad nije dobro. Pravimo iste greške, isti pojedinci nas koče ali karakter je tu i uzimaju se bodovi na razne načine, tim je čvršći nego pre. Ali rano je išta pričati, sve ekipe su tu na bod-dva, polako...
Za Montoliva me zabole što ne ume, nemamo boljeg. Ali ovde branite sisicu koja ne zaslužuje tu traku jer nikako ne doprinosi kako je to posao jednog kapitena. Aman čoveka mrzi da potrči jbt, konstatno kasni u odbrani. Nadam se da je ovaj Lokateli prava stvar i da imamo još jednog talentovanog igrača.
(10-04-2016, 02:25 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Sad vec nagadjas. Nit je najbolji niti najveci.
Video si valjda znake navoda ?

I ne rece mi kako to da mu zvizdi stadion ,njegovi rodjeni navijaci ,kad je toliko dobar?
Rajoli nije u interesu da mu igrac svetske klase(sto Donaruma naravno svakako ima dobre sanse da postane) provede celu karijeru u jednom klubu jer mu to znacajno smanjuje zaradu koju ce ostvariti na njemu. Samo na prelasku Pogbe iz Juventusa u Mancester Rajolina provizija je bila 30 miliona eura. Za 4-5 godina ce gledati da ga iz Mancestera preseli u Real ili Barselonu i uzme jos toliko. A koliko bi para uzeo da mu je Pogba presedeo ceo zivot u Juventusu? Sitnu mizeriju.
(10-04-2016, 02:41 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Apsolutno se slazem.
Zaboravio si napisati da je to samo tvoje misljenje.
Ovako nisam siguran, slazes li se ti ili pak netko drugi.