(10-07-2016, 01:55 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ovog leta je nudjeno 50 miliona za njega. Cifra jeste mozda malo veca od realne vrednosti ,ali sigurno nije slucajna.
Ako su genijalci iz predvodjeni Konteom platili onog Batushaija 33 onda su premalo ponudili za Romanjolija.
Hajde jos jednom da pokusamo. Montolivo je igrao kod Prandelija, pa kod Alegrija, pa kod Prandelija, pa kod Seedorfa, pa kod Pipa, pa kod Kontea pa kod strucnjaka, pa kod Montele i evo sad kod Venture.
Ovo su cinjenice.
Iz ovoga covjek sa normalnim IQ moze izvuci zakljucak. Nema to ali ovo ali ono. To je kao matematika. Valjda znas sta je matematika???
(10-07-2016, 02:27 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]To vi mislite da Romanjoli sad zasluzuje da sada bude najplaceniji stoper na svijetu????? Sa 50 se sada mogu kupiti bar 2 stopera iste kvalitete i godina kao i Romanjoli.
Daj nam navedi imena ta dva stopera iste kvalitete voljna doci u Milan
(10-07-2016, 02:41 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Hajde jos jednom da pokusamo. Montolivo je igrao kod Prandelija, pa kod Alegrija, pa kod Prandelija, pa kod Seedorfa, pa kod Pipa, pa kod Kontea pa kod strucnjaka, pa kod Montele i evo sad kod Venture.
Igrao je u najjadnijem Milanu u svojoj povijesti i bio na klupi Italije kad su svi bili zdravi. Grandiozan uspjeh. Kapitenski.
Dobro. Bio je na klupi Italije. Ko je igrao kada je on bio na klupi
Evo da skratimo pokidao ligamente i to je to. Sad valjda mozete biti sretni.
Ma realno kakav je da je, ima vise iskustva od ostalih igraca na toj poziciji. Mali Locateli jest velika nada, ali osloniti se na njega da iznese cijelu sezonu nije bas pametno. Mislim da u januaru stize zadnji vezni, veoma moguce Badelj iz Fiorentine.
(10-07-2016, 02:51 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Dobro. Bio je na klupi Italije. Ko je igrao kada je on bio na klupi
De Rossi, Veratti, Thiago Motta, Giaccherinni, Pirlo, Marchisio, Parolo, Sturaro, Candreva, Aquilani...
Ti si meni ostao duzan dva vrhunska stopera za 50 mil eura spremna doci u Milan pa bih te molio...
Evo kazu da ce Montolivo biti van terena 6 mjeseca. To je jedna ruzna vijest i nitko se tome ne bi trebao veseliti. Iako ga osporavam, zelim mu sto brzi povratak na terene i sportsku srecu kod ozljede.
Koliko su ga ljudi pljuvali na kraju ne čudi što se povredio, karma je čudo... Biće zajebano sad, nemamo igrača za tu poziciju, moraće odmah na zimu pojačanje a do tad valjda ne pati rezultat. Ako išta Lokateli će dobiti priliku pa da vidimo kako će se snaći.
A za De Sciglia mi majke mi niste jasni... Dečko je sa 23 godine dokazao da može biti odličan u jakom timu Italije ukoliko ima dobre saigrače pozadi. Italijan je, naše dete. Ako išta biće koristan u budućnosti. Pored starijih Antonelija i Abatea vi biste njega da šutnete za koga još ima nade da bude i bolji od čisto solidnog igrača poput ove dvojice. Što, samo zato što ga mrzite jer je razočarao?
A kad ode u neki Juventus biće priča kao za Darmiana.