Slazem se ,karma je cudo. Ne moze niko na silu da se guzi u startnu postavu ako je ne zasluzuje i da mu se to mesto garantuje pod bilo kojim okolnostima van svih zakona razuma i logike ,da organizuje pobude protiv trenera koji ga maknu iz sastava. Da uprava godinama ne dovodi nikog na njegovu poziciju samo zato da se ne bi desilo da im ljubimac ostane bez mesta u ekipi iako ceo svet vidi da je to pozicija koja najvise skripi u timu...Da dobije ugovor na tri godine za po 3 miliona po sezoni iako je igrom koju pruza zasluzio da dobije momentalni raskid umesto produzenja...Eto sad ga je sve to stiglo na najgori moguci nacin.
Obzirom da njega nije bilo briga za Milan dok ga je unistavao i srozavao mu ugled godinama ,ne vidim zasto bi mene kao navijaca bilo briga za njegovu povredu...Dobio je sta je zasluzio... Nije mi drago ,ali mi ga nije ni zao...
(10-07-2016, 03:11 PM)geoff Wrote: [ -> ]De Rossi, Veratti, Thiago Motta, Giaccherinni, Pirlo, Marchisio, Parolo, Sturaro, Candreva, Aquilani...
Ti si meni ostao duzan dva vrhunska stopera za 50 mil eura spremna doci u Milan pa bih te molio...
Rugani i ovaj iz Leverkuzena kojeg smo cini mi se i trazili ljetos.
A sto se tice spiska mogao si tu staviti i Bufona kad vec stavljas Djakerinija, Kandrevu Parola i kompaniju. Nigdje veze.
Mada se od vidovitog predstavnika forumske vecine moze nauciti da npr Lazio igra sa tri igraca na istoj poziciji pored ove dvojice i jos dodas onog argentica.
Misljenja su cudo.
(10-07-2016, 04:25 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Slazem se ,karma je cudo. Ne moze niko na silu da se guzi u startnu postavu ako je ne zasluzuje i da mu se to mesto garantuje pod bilo kojim okolnostima van svih zakona razuma i logike ,da organizuje pobude protiv trenera koji ga maknu iz sastava. Da uprava godinama ne dovodi nikog na njegovu poziciju samo zato da se ne bi desilo da im ljubimac ostane bez mesta u ekipi iako ceo svet vidi da je to pozicija koja najvise skripi u timu...Da dobije ugovor na tri godine za po 3 miliona po sezoni iako je igrom koju pruza zasluzio da dobije momentalni raskid umesto produzenja...Eto sad ga je sve to stiglo na najgori moguci nacin.
Obzirom da njega nije bilo briga za Milan dok ga je unistavao i srozavao mu ugled godinama ,ne vidim zasto bi mene kao navijaca bilo briga za njegovu povredu...Dobio je sta je zasluzio... Nije mi drago ,ali mi ga nije ni zao...
Koji svijet to vidi???? Kakve pobune??? Imas li ti neku cinjenicu sa relevantnim misljenjem. Neki trener mozda ili bar neko ko se je bavio vrhunskim fudbalom.
Ili je Rokfeler masoni i kompanija izvor???
Burazeru i ja ga hejtujem već duže vreme, sve je to tačno ali boljeg nemamo i tu staje svaka priča, jednostavno nema ko da igra.
Galiani nije hteo da ga menja jer zna da čisto solidni Vitsel košta bar 25 miliona a Montolivo je tu ulogu odrađivao u skladu sa ambicijama kluba ovih godina.
Cuj karma. Ovo postaje kao My name is Earl. Sve bolje i bolje
(10-07-2016, 04:39 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Rugani i ovaj iz Leverkuzena kojeg smo cini mi se i trazili ljetos.
A sto se tice spiska mogao si tu staviti i Bufona kad vec stavljas Djakerinija, Kandrevu Parola i kompaniju. Nigdje veze.
Mada se od vidovitog predstavnika forumske vecine moze nauciti da npr Lazio igra sa tri igraca na istoj poziciji pored ove dvojice i jos dodas onog argentica.
Misljenja su cudo.
Apsolutno nije bilo nikakve sanse da bi Juventus pustio Rugania kod nas. "Onog iz Leverkusena" uopce necu komentirati. Dakle, pricas bezveze, isckljucivo da nesto napises sto nema veze sa stvarnoscu.
Dakle, na tvoj upit ja sam ti odgovorio i naveo desetak igraca koji su igrali prije Montoliva. Na moj upit, ti si napisao dvije gluposti tek tako da nesto napises.
Ostatak posta se ni ne moze komentirati.
Ali zavrsnica je najjaca. Ti, dakle, poentiras kako su misljenja cudo.
Da, tvoje misljenje je idiotsko (za mene). Naravno, odgovaras nema sanse. Ko kaze da nema sanse? Ti vidoviti predstavnik formuske vecine? A za ovog iz Leverkuzena sta ti nije jasno. Vrhunski igrac koliko i Romanjoli? Mali je vrhunski igrac koliko i ovaj nas Kad nemas sta reci onda kazes sto kazes a to je uglavnom nista. Praznina.
Misljenje je jedna od stvari u kojoj mozes pustiti masti na volju, u kojima mozes biti dovoljno velik da meni neznalici mozes svasta objasniti. Cak i ono o cemu pojma nemas.
Znaci hajde da ponovimo mozda probije barijeru.
Nikada nisam rekao da je Monto vrhunski igrac. Pronadji i ja ga vise nikad necu spomenuti.
Monto je kapiten Milana . To je cinjenica. Milan je Milan. Ako ti se ne svidja zdravo.
Monto je igrao za sve trenere do sada kaonsto su ga svi selektori Italije pozivali u reprezentaciju. To ie cinjenica. Od svih igraca sto si ih nabrojao igrali su Pirlo i De Rosi. Ovi ili igraju ostale pozicije (sto je vecina tog tvog spiska) ili su tu biliczato sto se ovaj u reprezentaciji skoro svaki put povrijedio. To je cinjenica
Uostalom Monto je je povrijedjen i ko zna da li ce vise zaigrati. Tako da je bar s moje strane to gotova prica a vi nastavite sa zeljama i pozdravima.
(10-07-2016, 05:59 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Uostalom Monto je je povrijedjen i ko zna da li ce vise zaigrati.
Iskreno se nadajmo da za Milan vise nece zaigrati. U januaru neka dodju igraci koji ce ga zameniti(pored kojih nece imati sta da trazi a kamoli da prismrdi startnoj postavi kad se oporavi) ,na leto(tesko da sad ima ista od onog potencijalnog transfera u Valensiju u januaru) ga prodati ili otpustiti ako ga niko ne bude hteo i cao. Neka ide da glumi superzvezdu i kapitena negde drugde.
A da se bez montosmrada itekako moze videcete svi u utakmicama koje predstoje do januara.
(10-07-2016, 05:59 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Da, tvoje misljenje je idiotsko (za mene). Naravno, odgovaras nema sanse. Ko kaze da nema sanse? Ti vidoviti predstavnik formuske vecine? A za ovog iz Leverkuzena sta ti nije jasno. Vrhunski igrac koliko i Romanjoli? Mali je vrhunski igrac koliko i ovaj nas Kad nemas sta reci onda kazes sto kazes a to je uglavnom nista. Praznina.
Misljenje je jedna od stvari u kojoj mozes pustiti masti na volju, u kojima mozes biti dovoljno velik da meni neznalici mozes svasta objasniti. Cak i ono o cemu pojma nemas.
Znaci hajde da ponovimo mozda probije barijeru.
Nikada nisam rekao da je Monto vrhunski igrac. Pronadji i ja ga vise nikad necu spomenuti.
Monto je kapiten Milana . To je cinjenica. Milan je Milan. Ako ti se ne svidja zdravo.
Monto je igrao za sve trenere do sada kaonsto su ga svi selektori Italije pozivali u reprezentaciju. To ie cinjenica. Od svih igraca sto si ih nabrojao igrali su Pirlo i De Rosi. Ovi ili igraju ostale pozicije (sto je vecina tog tvog spiska) ili su tu biliczato sto se ovaj u reprezentaciji skoro svaki put povrijedio. To je cinjenica
Uostalom Monto je je povrijedjen i ko zna da li ce vise zaigrati. Tako da je bar s moje strane to gotova prica a vi nastavite sa zeljama i pozdravima.
Opet mi nisi odgovorio na pitanje, ali moje misljenje smatras idiotskim. Vidim da volis finu, argumentiranu diskusiju. Za razliku od tebe koji to evidentno nisi u stanju, ja nikad nisam tebe niti tvoje misljenje nazivao idiotskim nego ti podnosim argumente.
Znaci, naveo si Rugania i "onog iz Leverkusena" cije ime i dalje ne znamo. Ako mislis da ja u vezi Rugania pricam gluposti, pa daj navedi dokaze koji pokazuju suprotno, koji pokazuju da se Rugania moglo dovesti. Ja to ne moram dokazivati posto ga nisam ni naveo kao primjer. Ali ne, ti naravno nemas nista osim primitivnog nazivanja mojeg misljenja idiotskim.
Kada si me pitao zbog kojih je to igraca Montolivo sjedio na klupi ili uopce nije bio pozvan, naveo sam ti desetoricu.
Ti, sto je sada vec standardno, nemas nikav argument osim nazivanja moga misljenja idiotskim.
Znaci, konstantno prosipas neargumentirane gluposti.
Postoji li ijedan stoper u23 da je kostao vise od 30. Osim ovog iz M.City . Ustvari u istoriji nikad nije ni bilo vise od 10 stopera koji su kostali preko 30. Nikad. Trebam li linkove postavljati. Juventus je vrlo pragmatican klub kao i Nijemci.
Sta reci kad kazes da Monto nije igrao zbog npr Djakerinija. Da je to argument ili cinjenica??????!!!!!!!
Opet pitam da mi navedes jednu stvar koja nije podkrijepljena cinjenicama.