(10-08-2016, 08:41 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Prvi vezni igrac za kojeg su ponudjene te pare je i prodan. U tome možeš skontati i i odgovor na tvoj demantij.
Ako vam je odličan Milanov forum u kojem bi mi pljuvali na na igrače i upravu Milana onda svaka vam čast. Samo nastavite. Taj leptir je ovdje pljuvao redom na Gatuza, Inzagija, Pirla, Seedorfa u ono vrijeme.
Onaj Boga molio da se Monto ozlijedi. Ma sram te bilo, cuj Boga moliti da s neko ozlijedi. Zar je pravi forum???? Ovo bi ostao dobar forum da nije pocelo vrijedjanje uprave trenera i igrača. Nakon toga se je konstantno smanjivao broj postova. Stvarno mi nije jasno kako je neko u stanju onakve stvari reći za kapitena Milana. Ok ne sviđa mu se kako Monto igra, nije dobar i slično ali najogavnije psovke to mi ne ide u glavu. Za bilo koga u i oko Milana. Ja to doživljavam kao ličnu uvredu ovdje na forumu Milanmania.
Opet mi nisi odgovorio koja su to dva stopera. Dakle, pises gluposti.
Ostatak posta se ne odnosi na mene pa ga, molim te, adresiraj nekom drugom.
Ja samo cekam dva vrhunska stopera od 50. mil eura. Ukoliko zelis biti vjerodostojan, molim te da mi napises ta imena.
(10-08-2016, 06:52 AM)geoff Wrote: [ -> ]Efekat je bio jedan gospodin, volio sam njegove postove heheh. Steta sto ne pise vise, bilo bi puno zanimljivije na forumu.
Leptireeeeeee vrati seeeeee
Generalno je ovaj forum tamo 2006./2007. kada me je mrki navukao da se registriram bio vrhunski. Bila je tu bar desetorica sjajnih komentatora. Deejaysale, toni iz vinkovaca, mrki i maji tz koji i dalje pisu, milanista mostar, onaj tip sto je navijao za juventus ali uvijek znao fino raspravljati, jos nekolicina cijih se nickova sad ne mogu sjetiti...
Bilo bi sjajno za raspravu kada bi se vratili pa da nas ima barem 15-20.
E to je bilo ludo vrijeme na forumu. Ali tada je i Milan bio na vrhu pa su ljudi bili i više zainteresirani. Onaj tip koji je bio Juventino je isto bio odličan na našem forumu da.
Da se malo osvrnem na teme. Žao mi je Montoliva kao čovjeka, jer ozljede su bolne i teške. Ali mi nije žao što smo ostali bez njega. Na žalost, ovi drugi su još gori. Pasalic, Fernandez...to su igrači za Palermo, možda. A Kucka ne moze igrati zadnjeg. Ne znam moze li famozni Sosa to...ne vjerujem. Neka igra mali Locatelli pa jebiga. Do zime ćemo izdržati.
De Sciglio je kod nas pruzao ocajne partije ali je sa dobrom ekipom Italije igrao vrlo solidno. Ja ga nikada ne bih prodao, a SKORO su ga prodali Juvetu. Potvrdio je njegov agent. Juve je pokvaren klub, praktican i precizan. Siguran sam da daju sve od sebe da sa Raiolom dogovore i Donnarumu. Des još ima sanse da postane dobar bek. Ali teško je u klubu u kojem nista ne funkcionira mladim igračima.
Romagnoli igrač utakmice protiv Spanjolske. Evo kada igraš sa 2 dobra stopera. A ne sa Abateom i Montolivom ispred sebe!!
Imamo Calabriu, Romagnolia, Donnarumu, Des-a, Locatellia, Nianga, Suso-a... to su ok mladi igrači. Nama treba stoper kao sto je Thiago sada na zimu ili ljeto, i dva vezna. Sve drugo je relativno solidno, barem da nije muka gledati Milan.
Sada ispada da ce DArmian u Inter... A to su sve nasi igrači, i taj Darmian i Aubameyang, koji je rekao malo prije kako bi se rado vratio u Milan. Sve bi ih ja vratio. Thiaga, Darmiana i platio veliku lovu, ako ju Kinezi imaju za Aubameyanga. Da imamo ekipu s nasim milanistima kao prije.
Maldini je odbio ponudu FAssonea i nece se vratiti izgleda u klub. Steta...
Što se tiče mercata, svi pišu kako Chelsea prodaje Oscara. Meni je to inače genijalan igrač. Ne znam što je s njim sada, i zašto ne igra, ali ima 25 god i tip je genijalac kada je u formi.
A jedan bivši golman Juveta je izjavio kako je Donnaruma vec igrač juventusa...
Jesmo mi neka Đenova pa da klincu dajemo traku da bi ostao u klubu?
Da ne pričam što je Donaruma koliko god genijalan bio još uvek dete, nenaviknut na taj svet, i sad treba da vodi tim sa konstantno bolesnim ambicijama uprkos nedostatku kvaliteta.
(10-08-2016, 04:13 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Sto se tice Montoliva, fkt je covjek peh da se dva puta povredi u reprezentaciji i to oba puta minimum 6 mjeseci...kako sam shvatio dobicemo od Fife neku kompenzaciju od nesto vise od 2 miliona eura....bas fino od Fife 
Pokrice mu platu dok je povredjen. Sad imaju neko pravilo da ako se igrac povredi dok nastupa za reprezentaciju i bude odsutan duze od 28 dana oni pokrivaju troskove plate ali maksimalno do 7,5 miliona.
Mislim da bi trebali da plate i za Matigola posto je i on je presao vec mesec dana kako ne igra a takodje se povredio dok je nastupao za reprezentaciju.
Ajde vi kao novi strucnjaci koje svijet jos nije prepoznao i priznao recite siroj javnosti ko ce to zamijeniti Montoliva na toj poziciji? Sosa, Locateli, Pasalic...? Zna Montela sta govori, i zasto to govori. Eto ja bih volio da ste vi savrseno u pravu i da Milan bez Montoliva sve utakmcie pobijedi makar sa jednim golom razlike, ali vidjecete da ce njegov izostanak se osjetiti u nasoj igri..nazalost negativno. Vecina ga kritikuje jer trazi nekog krivca zato sto Milan vise nije kao nekad, dobro i ja bih volio da smo igrali makar finale lige prvaka prosle godine i da smo uzeli tri skudeta zaredom, ali je nerealno svaliti sve grijehe na Montoliva. Eto rijesimo se Montoliva i kao proigracemo, procvjetacemo ili sta vec...ciste gluposti.
Ja u svakom slucaju ocekujem 7-9 bodova iz sljedece 3 utakmice.
Eto opet dokaz koliki su ovo nesposobnjakovici na klupi Milana. Ponavljam, jedini koji je napravio pomak je nazalost Sinisa. Jer idalje se mogu kladit da ni jedan od ovi pacijenata nebi rizikovao sa Gigijem mjesto Lopeza. Evo opet, Locatelli mora polako rast, pa mozda godinu dvije na posudbu, i onda sa neki 21 ga prodat. Sa ovakvin razmisljanjem Maldini nikad nebi bio ono sto je sad. Pa kad bi neko od ovi pacijenata dao sansu mladom 17to godisnjaku da igra odbranu???? Nikad. Zato gotivim Sinisu, jer je jedini imao balkanska muda da rizikuje i ubaci mladog i gura ga.
Ponavljam mladima moras dat povjerenje. Daj im nek igraju svaku, pravit ce greske, to je normalno, ali poslije par tekmi kad se uigraju nece im niko oduzet mjesto. Pa eno pogledajte kimicha? A isto onako su i Müller i Alaba nastali. Povrijedio se standardni i onda das sansu tom mladom. A iskreno mi vec svaku tekmu igramo sa 10 igraca, znaci Locatelli nam moze samo pomoc da se vrati taj 11ti. Ali posto je Montella pickica, mali locatelli ce idalje dobijat sansu sa klupe. E TO JE NASA BOLEST! Idalje zivimo u Svijetu Grande Milana, mjesto da shvatimo da smo Chievo ili Palermo, i da moramo graditi na mladima i sa njima igrat a ne davat sanse nekim penzionerima.
A kome to dat kapitensku mjesto Gigiju? Das je Abateu znaci mora igrat svaku. Kako ces objasnit Abateu kralju dobio si kapitensku al nemas mjesto u prvi 11. DES? Pa mali je htio u Juve na ljeto i igra ocajno samo da ga prodamo. Ovo ostalo su sve igravi od 2-3 godine u Milanu. Ponavljam jedini igrac koji ima povjerenje od svakog i kojeg svako cijeni je Gigi.