Jesi ti sam u toj glavi? Tri posta iznad si zeleo da ih poredis sad vise neces?
Sacekaj da ljudi oslobode pozicije od okupatorskog sljama tipa Galijani pa cemo videti cime ce i kako da startuju.
Hajde da sa ovim zavrsimo, bar sa moje strane. Mada se na hejtanje Milana i Milanista jos uvijek palim.
Uglavnom, sto se glave tice shvatio sam da nisam sam cim dopustim da me neko slican tebi iznervira.
Uglavnom nikad ali nikad sebi nebi dopustio nikakvo poredjenje Galijanija sa ovom dvojicom. Doduse mozda u jednom slucaju. Ova dvojica su platili onog crnca 40 miliona a nas Galijani nije. I to je pametnom dovoljno.
Prica je bila ponizavanje i dovododjenje u pitanje odluka Paolo Maldinija od strane ove dvojice. Znaci Galijanojevo ne Maldiniju uvijek a ne ove dvojice Paolo Maldiniju bivsem kapitenu Milana sa dva pehara predata u njegove ruke nikada.
Da se razumijemo Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani su izmislili i Sakija i Maldinija i ovaj Milan i sve ovo za sta ti sada nazovi navijas i sve ovo o cemu trabunjas.
Ova dvojica su sve samo Milanisti. Ovoj dvojici ovim kinezima nista ne vjerujem. Ova dvojica u svojo karijeri nista nisu pokazali da.bi mi dokazali da su zasluzili Milan. Jedan je setao od kluba do kluba svako godinu dvije a drugi je lik koji je otkrio Perisica. Meni dovoljno.
Ako se pokaze da nisam upravu nece biti niko sretniji od mene ali zasada katastrofa. Na ovaj nacin se ne ulazi u klub i na ovaj nacin se ne ponizava legenda AC Milana, igrac ciji je broj penzionisan, covjek koji je gromada za ovu dvojicu nebitnih likova. Kod njega su trebali doci na koljenima sa praznim papirom.
Opet da ti ponovim, ako nisi shvatio Galijanijevo NE Maldiniju uvijek ali ne ove dvojice crva NIKADA
(10-12-2016, 10:15 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Hajde da sa ovim zavrsimo, bar sa moje strane. Mada se na hejtanje Milana i Milanista jos uvijek palim.
Uglavnom, sto se glave tice shvatio sam da nisam sam cim dopustim da me neko slican tebi iznervira.
Uglavnom nikad ali nikad sebi nebi dopustio nikakvo poredjenje Galijanija sa ovom dvojicom. Doduse mozda u jednom slucaju. Ova dvojica su platili onog crnca 40 miliona a nas Galijani nije. I to je pametnom dovoljno.
Prica je bila ponizavanje i dovododjenje u pitanje odluka Paolo Maldinija od strane ove dvojice. Znaci Galijanojevo ne Maldiniju uvijek a ne ove dvojice Paolo Maldiniju bivsem kapitenu Milana sa dva pehara predata u njegove ruke nikada.
Da se razumijemo Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani su izmislili i Sakija i Maldinija i ovaj Milan i sve ovo za sta ti sada nazovi navijas i sve ovo o cemu trabunjas.
Ova dvojica su sve samo Milanisti. Ovoj dvojici ovim kinezima nista ne vjerujem. Ova dvojica u svojo karijeri nista nisu pokazali da.bi mi dokazali da su zasluzili Milan. Jedan je setao od kluba do kluba svako godinu dvije a drugi je lik koji je otkrio Perisica. Meni dovoljno.
Ako se pokaze da nisam upravu nece biti niko sretniji od mene ali zasada katastrofa. Na ovaj nacin se ne ulazi u klub i na ovaj nacin se ne ponizava legenda AC Milana, igrac ciji je broj penzionisan, covjek koji je gromada za ovu dvojicu nebitnih likova. Kod njega su trebali doci na koljenima sa praznim papirom.
Opet da ti ponovim, ako nisi shvatio Galijanijevo NE Maldiniju uvijek ali ne ove dvojice crva NIKADA
Slažem se s većinom posta, fino si to objasnio.
Osim dvije boldane stvari: na ovom forumu nitko ne "hejta" Milan jer da je tako, ne bi bili na Milanovom forumu. Kritizira se pojedince koji to (ne)zaslužuju što je i svrha foruma i rasprave. Ti već jednom moraš razlučiti da nečije "hejtanje" Montoliva, Abatea i Galliania ne znači da taj ne voli Milan.
Drugo, i Galliani je to ljeto nudio slične novce za "onog crnca" pa ga je ovaj odjebao i prešao u najvećeg rivala.
Kada su prije 5 godina htjeli otjerati Gallijanija iz kluba, on je iz ljubavi prema Milanu tražio da mu se plati klauzula od 45 miliona €. Nema sta, baš voli ovaj klub
Prvo treba znati da ovaj Galijani sad nije isti covek od pre recimo 15 godina. Mogu da se slozim da je onda imao pravo da "poklapa" nekog. Ali Galijani koji ide na odmor u sred prelaznog roka ,Galijani koji letuje sa ljudima kojima je zabranjen rad u fudbalu ,Galijani koji je razjurio sve svoje saradnike ,Galijani koji je poceo da posluje po burazerskom sistemu ,Galijani koji je u klub poceo da dovlaci takvo smece da cak ni nestasica para nije izgovor za takva "pojacanja" ,Galijani koji je montosmradu produzio ugovor na 3 godine za po 3 miliona po sezoni ,Galijani koji je stavio sebe ispred kluba... taj Galijani nema pravo nikome da prigovara. Izgubio je kredibilitet koji je stvorio tokom karijere.
Ovo je Reza postavio na stranom forumu :
Some names linked with the consortium:
1) TCL Corporation
2) The Chinese State via China Huarong, an asset management group.
3) China Construction Bank
4) Ping An insurance
5) Baoshang Bank
6) China Merchant Bank of Guangdong
I checked and found these
1) Revenue US$16.44 billion (2014). In 2013, it was third-largest television producer by market share.
2) Revenue CN¥75.4 billion (2015) .One of the four asset management companies that the Government of China established in response to the 1997 Asian financial crisis.
3) Revenue CN¥397.09 billion (2011). Second largest bank in China.
4) Revenue US$ 64.5 Billion (2012)
5) Not much info in English that I can find
6) As of 2015, it ranks third of all Chinese companies for net cash and equivalents with the amount being over 117% of its market capital.
Maldini je tražio da odluke ne donosi zajedno sa Mirabelliem. FAssone mu je odgovorio da ako se Mirabelli i on ne slažu da pravo ima Mirabelli. Maldini mu je rekao da odjebe. Skraćeno. Paolo je u pravu. Pa nije tu da bude lutka na treningu. Tko je Mirabelli jbt?
FAssone ima dobar rezime, niste u pravu. I u Napoliju i u Juvetu je bio kada su se uspinjali i kada su radili dobar posao.
Montella nije rekao da ne zeli Fabregasa nego da on ne moze biti zamjena Montoliva jer ne igra jednog od 2 zadnja u vezi itd.
Imamo 100mln za zimu, vidjet cemo. Ovi vlasnici su ozbiljne kompanije.
Niti malo mi se ne sviđa što Interisti rade sada za Milan, to nije to. Albertini im je na svom twitteru napisao "non sono interista". I tako je rekao sto misli.
Mislim da je gubitak Maldinia ogroman gubitak za Milan, i da se Fassone zajebao, a i Kinezi. I da ne moramo ocekivati Milan na koji smo mi navikli, na zalost.
Trebao je dovesti Maldinia, Ambra i jos nekoga i to je to. Svi bi mu se pokloniti. Ovako je interista sa lovom kineza... jaka stvar... jebes to.
Abate je izabran za kapitena.
Evo sad se navodno i Celsi ukljucio u trku za Badelja.
Ok ako dođe, ništa strašno ako ga i neko drugi uzme. Mada ne znam šta će Čelziju koji tu ima odlične igrače.