Bez obzira na Juventus sljedece kolo, ovo je za Milan najznacajnija utakmica sezone. Pobjedom se dolazi na diobu drugog mjesta. Danas cemo vidjeti od cega je sazdana ova ekipa, vrijedi li ista te ima li Montella kao trener nesto vise ili je samo jedan u nizu.
(10-16-2016, 07:01 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]ozenio kurvu
Koju je preoteo od prijatelja (ljudski kvaliteti na nivou) i jos se javno hvalio kako mu je skinuo devojku

Ne mogu se oteti utisku da bismo vodili da je Bacca kojim slucajem na terenu.
(10-16-2016, 08:15 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Koju je preoteo od prijatelja (ljudski kvaliteti na nivou) i jos se javno hvalio kako mu je skinuo devojku 
Ne mogu se oteti utisku da bismo vodili da je Bacca kojim slucajem na terenu.
Ipak je vrhunac sto je napisao autobiografiju s 23 godine.
Evo i bez Bake. Mozda bi bilo 2:0.
Dva sigurno ,on bi ucickao jedan od onih promasaja.
(10-16-2016, 07:01 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Red and black fan
Drug, prvo kao navijac Milana nebi trebao, a drugo sto je smjesno porediti Icardia i Donnaraummu...prvi je bezobrazan, zeljan skandala, umisljen, sa 23 god izdao biografiju, ozenio kurvu, a drugi maloljetni klinac koji jos ide u srednju skolu i koji zivi sa roditeljima i sada ih i izdrzava jer mu je tata kondukter a mama ja mislim uciteljica...
Startna postava (4-3-3):
Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Bonaventura; Suso, Lapadula, Niang
Brate a da pročitaš šta pišem? Rekao sam na stranu što je govno od čoveka. Bio ti mlad i debil ili mlad i neiskusan svejedno ne možeš da predvodiš tim sa bolesno nerealnim ambicijama. Vidi šta je ispalo sa Montolivom koji je dobio tu traku za koju je bio nespreman, došlo je do toga da navijači Milana slave povredu svog igrača, to ne ide uz ovaj klub to je bolesno čoveče. A on je pre toga već bio kapiten Fiorentine.
Slažem se Geof, možda najbitniji meč sezone.
Lapadula je pogubljen.
I evo ga dok pišem 2:0
Prelep gol Nianga kao i gest sa dresom kapitena.
ako ga zabije Lapadula je li se poništava taj Bakin.
Lapadula neka da gol i sto se mene tice isplatio se. Vise od njega ionako nisam ni ocekivao.
Moze se fino bez montosmrada. Nije nastupio ni smak sveta niti potop ,asteroid nije udario u zemlju i nismo izgubili 3-0.
Ipak ce da ceka neka srecnija vremena za taj gol.
Bravo Montela. Bravo Milan