Da da, ako se ne varam u najviše prilika sinoć upravo je Suso učestvovao...
Njega i Nianga je valjalo istrpeti, siguran sam da bi drugi trener dao Adrianu priliku do sad. Ali eto polako se isplaćuju obojica.
Takođe primetite kako je sinoć nadoknađen taj nedostatak u sredini tako što smo imali trojicu pozadi a Abate se pomakao napred, uglavnom je on iznosio loptu, to jeste njegov kvalitet...
Sve te sitnice pokazuju Montelin uspeh. Jedino se plašim da to ne pukne do zime, previše rupa imamo, moraće već tad pojačanja da stignu...
Kaze DeSciglio da bi voleo biti kapiten Milana jednog dana. A ne pita se da li je zasluzio da nosi traku...
Ako je neko gledao zadnje tekme Juventusa, oni imaju strasne probleme nazad. Kao prvo nema im Chiellinija, tako da tu jos fali reda. A kao drugo imaju senilnog Muflona koji je u seriji gresaka kako s Juventusom tako i sa repkom. Covjek je postao kloc i za razliku od Udinesea nasi ce imati vise suteva po golu. Mislim da ih mozemo pobijedit u subotu, cak i nadigrat ako pokazu onu crnocrvenu volju za igrom i borbom. Juventus ove godine pati nazad, i ono na cemu su godinama gradili igru, sigurna odbrana, sad polako propada i to ce ih kostat.
Ne znam sta pricate za Susa al tip radi OGROMAN posao na terenu, decko pomaze nazad, vuce loptu sa sobom i dopusta Locatelliju i Kucki da oslobode malo duznosti Bonaventuru, tako da onda Jack postaje krilo i naprijed imas ubice Baccu i Nianga.
Naravno: molim Boga samo da dobijemo fer suđenje, jer poznati su nam hiljadu primjera gdje nas Juve dobio na sudijsku glupost.
Forza Milan
p.s. stadio esaurito u subotu

84.311 gledaoca
Al ce bit derby
Koliko nas ima iz Tuzle i okoline na ovom forumu? Znam da smo Maji i ja...ako ima jos neko, mogli smo se organizovati da gledamo negdje ovaj derbi u subotu?
Ensare ako si gledao Juve večeras video si da je Bufon briljirao, a ne sumnjam da će i protiv nas. Nije on slabost kojoj se trebamo nadati.
Ovo je ih sigurno umorilo ali mislim da je najveća naša prednost motivacija, jer mi osim gradskog derbija i ovoga nemamo veće izazove već godinama. Oni su nažalost navikli na uspehe, praktično im dođe još jedna utakmica u nizu...
Buffon večeras srušio sve ovo što sam napisao. Večeras je bio zvijer. Jbg. Al eto imao je i loši tekmi, nadati se da bude i protiv nas jedna loša od njega
Evo Tiago Silva najavio da je vrlo moguce da na leto napusti PSG i ko je odmah prvi stao u red za njega? Naravno Juventus.
Odigrali mi na 110% protiv Juveta ili ne oni su toliko jači sada od nas da nije vrijedno pričati o tomu. Gallianijev ovaj Milan kasni za Juvetom 5 godina vrhunskog rada.
Navodno je dogovoreno da Donaruma potpise novi ugovor u februaru sledece godine kad napuni 18 godina. Vazice do 2022-ge sa platom od 3 miliona godisnje.
Druže moj, šahu, kralju, najbolji,... iz tvoji usta u Božije uši. Isto tako i Romu da vezu na 5 godina i ja miran. Imamo najjači italianski tandem. Gigi i Roma