Ne kazem ja da je on totalni teletabis i neznalica da se razumemo ,vec samo da nije nista bolji od onih koje smo imali pre njega(izuzimajuci Veselog ,od njega je i Bruki bolji) vec jednostavno na svojoj strani ima sve ove olaksavajuce okolnosti koje oni pre njega nisu imali.
(10-24-2016, 12:43 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ne kazem ja da je on totalni teletabis i neznalica da se razumemo ,vec samo da nije nista bolji od onih koje smo imali pre njega(izuzimajuci Veselog ,od njega je i Bruki bolji) vec jednostavno na svojoj strani ima sve ove olaksavajuce okolnosti koje oni pre njega nisu imali.
Kad je tako onda moram svojim Juventisovcima reci da su za njihovo dizanje najodgovorniji Del Neri Zakeroni i Ciro Ferara. Oni su sve pripremili Conteu i onda se je on okitio lovorikama koje su oni zasluzili.
Ne mozes porediti.
I moras cestitati ljudima koji su se prihvatili posla u ovakvom Milanu u vremena kad su Il Grande Milanisti poput Ancelotija bezali od istog kao od kuge ,smisljali nekakve izgovore i onda par meseci kasnije preuzimali normalne poslove..
Zasto??? Oni su instalirali otprilike isti broj mladih igraca u prvi tim koje je kasnije iskoristio Konte za 4 titule zaredom.
Dobro nisi otisao do Djordjija Sarosija. Mozes im reci da je nasledio stabilnu i solidnu ekipu, ali je Konte takodje ostavio svoj trag ,tako da nije samo da se kitio tudjim. A hoce li Montela ostaviti svoj u Milanu ,rano je reci. Videcemo ,vreme je pred njim.
A takodje mozes da im kazes da se Veseli vec godinama kiti Konteovom slavom i to samo zahvaljujuci tome sto iza sebe ima mocnu sudijsku organizaciju Italije i nedostatak iole ozbiljnije konkurencije.
Ne moras biti bolji od Juventusa. Ne moras biti cak ni isti kao Juventus. 20-30% slabiji od Juventusa ,sa Montelom na celu(znaci prosecan trener ,nista posebno) i mi cemo im svake godine uzimati titulu dokle god im je na celu Veseljak. Jer on covek jednostavno ne zna.
Znači Galijani i Berluskoni ne znaju svoj posao, to već znamo (znaš). Ali sad hoćeš da kažeš da ni Marota ni Anjeli nemaju pojma. To dosad nismo znali. Znači čovjeka koji ima 3 titule serie A i finale LŠ (Konte je ispadao i od Galatasaraja, tima iz Turske lige a ti si tu ligu proglasio smećem, ne ja (Sosa)) ti proglašavaš za neznalicu. Hrabro nema šta.
I života ti jesi li to usporedio Milanistu Anćelotija i smećara mihajlovića.
To za 2 godine i pola godine i nije jasno. Da lih oćeš da kažeš da je bilo ko od ove trojice juventusovaca imao više od Mihajlovića.
Taj Galatasaraj je bio jaci od bilo kojeg tima iz sadasnje turske lige.I da nije ,desava se. Ispala je i Barselona od svedskog AIK-a. Ispali smo i mi od La Korunje i pored toga sto smo imali 4-1 iz prvog meca iako ta La Korunja nije bila jaci tim od nas. A sa ovakvim(onakvim) Juventusom normalan trener bi uzeo jednu Ligu Sampiona. Murinju je na primer uspelo sa Merdom koja je bila slabija nego ovaj tim Juventusa.
Ovu dvojicu nisam poredio ,samo sam rekao da je jedan i pored toga sto vazi za Il Grande Milanistu glatko odbio da se vrati na klupu jer je bio bolestan a ta ista bolest mu nije smetala da koji mesec kasnije prihvati posao u drugom klubu. I tebi onda smeta sto je doveden neko ko nije Il Grande Milanista u trenutku kad su Il Grande Milanisti bezali od svog ljubljenog Milana kao djavoli od krsta...
(10-24-2016, 06:34 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Taj Galatasaraj je bio jaci od bilo kojeg tima iz sadasnje turske lige.I da nije ,desava se. Ispala je i Barselona od svedskog AIK-a. Ispali smo i mi od La Korunje i pored toga sto smo imali 4-1 iz prvog meca iako ta La Korunja nije bila jaci tim od nas. A sa ovakvim(onakvim) Juventusom normalan trener bi uzeo jednu Ligu Sampiona. Murinju je na primer uspelo sa Merdom koja je bila slabija nego ovaj tim Juventusa.
Ovu dvojicu nisam poredio ,samo sam rekao da je jedan i pored toga sto vazi za Il Grande Milanistu glatko odbio da se vrati na klupu jer je bio bolestan a ta ista bolest mu nije smetala da koji mesec kasnije prihvati posao u drugom klubu. I tebi onda smeta sto je doveden neko ko nije Il Grande Milanista u trenutku kad su Il Grande Milanisti bezali od svog ljubljenog Milana kao djavoli od krsta...
Covjek je rekao da.mora na operaciju te hoce jednu godinu da se odmori. Dogodine mozda ako se dogovore. 20 decembra, ne nakon mjesec dana je prihvatio ponudu Bajerna da od ove godine bide njihov trener. Znaci nista mjesec dana i slicno. Ovaj drugi je bio svjestan da je on poluprozvod i da je tu krajnji domet Torino pa ako na svoje supljake prodje prodje. Sreca pa su ga Berluskoni i Galijani na vrijeme nabili nogom tamo gdje su poslije 10 tak kola trebali.
I molim te da mi objasnis kako je Alegri morao osvojiti ligu prvaka sa ekipom kojoj je sa Konteom krajnji domet bila 16tina ili grupna faza
Isto tako je mogao dogovoriti da bude nas trener od ove godine. On je rekao da zeli da odmori godinu dana od fudbala dok se oporavlja i da za to vreme ne zeli da dogovara nikakve poslove niti da razmislja o bilo cemu vezanom za fudbal jer mu je previse stresno. Onda je par meseci kasnije protivno onom sto je izjavio seo i dogovorio posao sa Bajernom. Prostim narodskim jezikom - objebao je B&G(Milan) na finjaka.
A zbog tog sujetnog "nabijanja nogom" mi ove godine ne igramo Evropu. Pa ti vidi...