(11-08-2016, 04:12 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ja se samo bojim da onom senilnom idiotu ne sine ideja da ipak ne prodaje klub, posto vidi da nas sad ide, i da ipak ne treba prodavat jer ce se klub vratit na velike staze.
Ovo sto nas sad "ide" je ustvari sve na srecu protiv mali ekipa. Mozete vi pricat sta hocete, ali eto taj Juve koji se "izvukao" protiv Chieva, je cijelu tekmu drzao loptu u nogama i napadao. Mi ove sezone pobijedujemo ali zato nas Gigi non stop spasava. Hocu reci, ja zelim da do kraja decembra skupimo sto vise bodova, samo da ostanemo blizu drugog/treceg mjesta (Scudetto samo kaka moze sanjat), i onda u januaru obavezno dovest beka, iskusnog centralnog uz Romu, pravog veznjaka koji ce stvarat sanse i pametno igrat a ne trcat ko muha bez glava ala Kucka, i napadaca a Baccu ili Lampu prodat. Znaci obavezno ulozit 100 miliona da bi se racunalo na ta dva mjesta koja nas vode u Ch. Ligu. I niposto nedat Celavom da dirne ni 1€ od tog novca. On je svoje uradio za ovu sezonu: Vancoglioni, Mati, Lampa i vrh vrhova Sosa. Sve baceni bitno potrebni novac. A ko ce tu cetvroicu uzet? Ko? Ko je spreman da da bruku para na njihovu platu a ne vrijede ni za Cagliarija? Mozda Lampa i vrijedi, ali ova ostala trojica ne.
I da, nazalost prekinuo sam svoju rijec. Jucer sam si kupio dres Milana, ali onaj zuti. Jednostavno morao sam. Cim sam ga obukao, morao sam ga imat
Jbg. a rekao sam da necu ulozit ni 1€ u ovu upravo... Al zato danas na posao u novom dresu 
Brate da nisi pomešao zimski i letnji prelazni rok

Nisam. trenutno imamo 100 miliona. prvi dio sredinom septembra, i drugi u novembru
Obi Mikel je nepoželjan u Chelseau, sva sreća pa Gallijanija više nije AD inače bi Mikel od januara već bio na Milanovoj platnoj listi
(11-09-2016, 02:45 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Nisam. trenutno imamo 100 miliona. prvi dio sredinom septembra, i drugi u novembru
Ne zna se ni kad će klub biti zvanično prodan a kamoli za pare, stalno izlaze druge vesti. Ali mislio sam na to kako dovesti 4 dobra igrača na zimu, odakle toliki izbor?
Ima tih 100 miliona, koji su vec ulozeni kao depozit na racun fininvesta. Povezuju nas sa raznim igracima iz engleske lige. Ne bih volio da ovi kinezi dovode samo zvucna imena zbog jacanja brenda. Mislim d au Italiji ima dosta kvalitetnih igraca, koji se pametnim ulaganjima mogu dovesti.
Mislim da nikada nije dobro trošiti velike novce i dovoditi brojna "pojačanja" u zimskom prijelaznom roku. Premalo je to vremena da se oni uklope u momčad, pa je bolje da se novac (ukoliko ga toliko ima) čuva za ljeto kada se može temeljito popraviti roster i kroz pripreme posložiti momčad zajedno sa novim igračima. Na zimu bi se trebali eventualno dovoditi provjereni igrači (al ne velik broj njih, 1-2) koji bi se lako prilagodili na novo okruženje, te još pokoji ukoliko je kratka klupa koji bi mogao kvalitetno poslužiti u određenim situacijama, ali ne bi bio tip koji bi odmah uletio u prvu momčad. Također će i situacija na tržištu bit dosta povoljnija na ljeto, pa i to treba uzimati u obzir.
Povezuju nas sa toliko igraca da se to vise ne moze ni ispratiti.
Fabregasa sada zeli ,pogadjate - Juventus.
O mater im sve 'oće oni, i Vitsela uzimaju.
Za kojeg god igraca da se zakacimo a da nesto vredi oni su tu da ga preotmu.