Gigi, DES, Gomez, Loca, Suso i Niang, alooooooo od 11 igrača 6 mladiiiiii! moj san, ono što godinama propovjedam, to je budućnost i na tome trebamo graditi ekipu. Zaboli me koji ćemo završiti, samo nekoliko ovi mladi uz Romagnolija iz guraju cijelu sezonu, i slijedeće godine imamo već igrače koji će graditi ekipu. svaka čast Montella
A Bacci želim sve najljepše i haj ti lagano u PSG u januaru, govno jedno egoistično. Daj Lampu u drugom poluvremenu, a ta stoka nek se žali kolko hoće što je zamijenjen. mrzim egoistične i sebične igrače. lopta je išla Niangu a ne njemu
Prelepa koreografija zaista
Kad sam ja pričao da je ovaj novi Roben, uvek u desno i uvek mu prođe hahahhaha . Još je slađe što su nas ubili igrom, sad će stvari malo da se okrenu.
Kakav jeftin gol. A u pm...
Hahaha. Ovaj sat palete me fino nasmijao. Ustvari sta je to bilo?

Dodje mi da pronjuskam po arhivi i nadjem bisera koji je rekao da je suso prosjecan igrac i da ga treba prodati. A budale

Poserem ti se na fudbal i usrani Inter.
Moguće da sam ja napisao to za Susa, ne za prodaju ali da je loš, bio je takav, što nije ništa strašno mlad igrač uvek se može promeniti nabolje, kao što jeste hvala Bogu ( i Monteli pre svega xD) .
Gluposti ste lupali mnogi na forumu pa nikog nisam nazvao budalom.
Ma uzese nam b ezze bodove

Al treba bit rrealan zasluzili su, svo vrijeme su bili bolji i vise napadali. Al jebiga takav je trenutak da njima gori pod nogama, a nama je i ovaj bod veliki

Jer koliko god ja bio optimista, Juve je nedostizan sa sve klubove u ovoj ligi

Ma dzaba sto su bolji bili nismo smjeli ovo dozvolit branimo se 20 minuta ko da prptiv barselone igramo
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Ma brate ja se sve plašim da čim stanu rezultati ne padnemo... Dobijamo na inerciju i pojedinačne golove, igru nemamo.
Jbg zamisli da smo uzeli to drugo mesto pobedom u derbiju koliko bi im značilo.
Ma jest los pristup bio, ne znam jel svjesno ili nesvjesno, ali kad dopustis da ti neko 80 minuta igra oko 16 ne mozes se bas nadat da uzmes tri boda, osim ako nisi Mourinho iz najboljih dana

to ni njemu vise ne prolazi