Nikad mi gore u zivotu nije bilo...ovo nazalost moze biti veliki udarac za ekipu...valjda sada nece krenuti kola nizbrdo...moramo pobjediti Empoli da bi se vratili koliko toliko...sad cemo vidjeti koliko su psihicki jaki...ako i iz ovog se izvuku onda imamo realne sanse mozda cak i za CL...
Ma dajte ljudi, sto svi ocekujete sad neki potop? Derbi je uvijek specifican meč, gdje nikad nije bilo, niti ce biti favorita. Oni su bili posebno nabrijani zbog lose pozicije na tabeli i smjene trenera da sad urade nesto. Realno gledajuci, Milan s ovom igrom izlazi u Evropu, a s obzirom da nas tamo nije bilo toliko godina uopste nije toliko bitno hoce li to biti EL ili CL. Plus, dolaze ti Kinezi, koji sigurno imaju novca, samo trebamo sacekat da vidimo kako ce ulagati. Ja se nadam da ce Milan u januaru biti jos jaci od ovog Milana iz prve polusezone

(11-20-2016, 10:44 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Poserem ti se na fudbal i usrani Inter.
Moguće da sam ja napisao to za Susa, ne za prodaju ali da je loš, bio je takav, što nije ništa strašno mlad igrač uvek se može promeniti nabolje, kao što jeste hvala Bogu ( i Monteli pre svega xD) .
Gluposti ste lupali mnogi na forumu pa nikog nisam nazvao budalom.
Crveni crni navijacu ovo s budalom je bio cisti sarkazam. Zajebavam se. Ja nikad nisam niti cu vrijedjati ikoga na forumu. Ali budi realan i priznaj da je inter zasluzio ovaj bod. Naravno da sam popizdio nakon toga gola ali to je nogomet. Mi imamo bolje pojedince ali su oni kao ekipa puno vise pokazali. Vise posjeda, akcija, suteva, kornera. Boli, ali to tako je bilo. Nije propast svijeta, idemo dalje, europa nam se nudi na tanjuru. Samo to sto kazete, ne smijemo upasti u neku krizu
Buraz mi bukvalno na pet poslednjih utakmica, koliko se sećam samo, nismo dali gol iz timske igre. Svi do jednog, mat potez pojedinca ili greška protivnika. Što nije ništa neobično naravno ali može stati naglo, zato je bitno da se ovo ne dešava i poljulja samopouzdanje.
A jbg mnogo mi je žao što nismo dobili, ne znam što su navijači tako pomirljivi sa ovakvim bodom.
(11-21-2016, 12:50 AM)MEMO Wrote: [ -> ]Crveni crni navijacu ovo s budalom je bio cisti sarkazam. Zajebavam se. Ja nikad nisam niti cu vrijedjati ikoga na forumu. Ali budi realan i priznaj da je inter zasluzio ovaj bod. Naravno da sam popizdio nakon toga gola ali to je nogomet. Mi imamo bolje pojedince ali su oni kao ekipa puno vise pokazali. Vise posjeda, akcija, suteva, kornera. Boli, ali to tako je bilo. Nije propast svijeta, idemo dalje, europa nam se nudi na tanjuru. Samo to sto kazete, ne smijemo upasti u neku krizu
Naravno da su nas nadigrali nema spora.
Ja ni pre meča nisam želeo nikako bod a kamoli ovako 2 minuta pred kraj i ispuštanje dvostrukog uspeha al' što kažeš šta je tu je.
Ja neznam odakle prica da nas je Inter nadigrao. statisticki mozda i jeste ali na terenu smo stajali, uglavnom, kako ova ekipa moze i treba da stoji. Znaci ljepota je tu manje bitna (iako bi se i o tome dalo raspravljati) vazno je da ekipa radi onako kako je radila ovih proteklih 13 kola. Golove (vecinu) mi ne dajemo iz posjeda i neke organizacije napada vec iz onoga sto Italijani zovu " ripartenza" (ne klasicni kontranapad nego organizacija igre iz jako brze tranzicije gdje odbrana i vezni iskopaju loptu i onda nakvesce preko Bonaventure ide naprijed, cesce na krilo a ponekad i u sredinu. Zbog tog nacina igre najcesce ispasta Baka jer on u tom sistemu ne zna primiti tu brzu loptu (nije jedini odgovoran za to). Poslije 5 minuta sinocnje partije se je vidjelo u kojem ce smjeru ici i da je njihov presing i naoko bolja igra u stvari nama "mlin" na vodu (niti su im bekovi ofanzivno nesto jaki niti se kad odu prema naprijed mogu postaviti tako da im Suso i Niang svojom brzinom ne mogu nauditi). Jedino ako defanzivno ne bude nekih pocetnickih pogreski, ali onda te ni Barcelonina organizacija ne spasava.
U tom ja vidim i kvalitet Montele. Postavio je igru na jedini moguci nacin na koji ovakav sastav Milana moze igrati. Nema brljanja, kao proslih godina sa postavkom, jer Berluskoni tako trazi. A ne moze se reci da on kao sad suti i ne mijesa se. Nakon utakmice se je sinoc odmah oglasio da bi Milan trebao igrati sa fantazistom i dva napadaca. Mada, kako kaze ni ovo nije lose. I nije.
Do kraja polusezone je ostalo jos 6 kola od kojih su bar 3 protivnika koje bi trebali sigurno dobiti. Tako da teoretski ne mozemo zaostajati vise od 8 bodova za ligom prvaka. I to naravno pod uslovom da se ovi nasi konkurenti ne sastaju medjusobno nikako a to prema rasporedu i nije bas slucaj. Vjerovatno ce se ispuniti zelje forumske vecine da ne zaostajemo puno za Ligom prvaka odnosno moje da ne zaostajemo puno za Juventusom.
Sinocnja utakmica nam je pokazala da za titulu u ovakvoj Serie A treba malo srece.
P.S Montelina jedina mana, za sada, i koliko ja vidim je da zna zabrljati sa izmjenama odnosno sa zavrsnicom utakmice. To sto su sinoc zamijenjeni Niang pa Bonaventura smatram jako losom odlukom
Lacio - Roma , Napoli - Inter , Juventus - Roma , Inter - Lacio , plus Inter i Napoli imaju meceve sa Fjorentinom ,je ono sto je ostalo da nam se konkurencija medjusobno ukrsta. I naravno mi sa Romom.Mozda jos izdvojiti gostovanje Juventusa(Hussova i Kakabanjina konkurencija

) Torinu i Intera Djenovi.
Elem ,ovo sinoc jeste bilo uzasno za podneti,ali realno ,ako nismo "pukli" posle Djenove gde smo sami sebe upropastili ,gde smo pravili toliko katastrofalne greske da je to tesko recima opisati, ne vidim razlog da se to desi posle ove utakmice. Drugo je pitanje koliko je jos "goriva" ostalo u ovim igracima ,jer pre ili kasnije pad forme mora uslediti...Mnogo jace ekipe ne mogu izvuci celu sezonu da konstantno uzimaju bodove.
Par puta smo imali srece ove sezone ,sinoc jbga nismo... sve je to normalno...
@Kakabanja jako dobar post...plus Inter na papiru ima ekipu 2 puta jacu od nase...da ne govorim vezni red...ali nisu nadigrali nas vezni red...po meni ne direktno ali kod oba gola kriv je Locatelli i bilo bi super da mu to bude velika skola za dalje...ono sto je dobro da ovaj Milan niko ne moze razvaliti i nadigrati bas zato sto Montella ne luta nego igra i postavlja igru sa onim cim raspolaze...
Problem Milana su jos uvijek zalutali i bivsi igraci tipa Abate, Montolivo, Zapata, Honda i ostali polovnjaci...
Vidjeli ste juce koliko zaista je dobar Suso, kad je jedan igrac onako izdominirao zadnji put u gradskom derbiju????....Gomez odlican pozrtvovan i sto je najvaznije vrlo se dobro postavljao...tako da samo treba malo vise pokazati vjere u igraci i ako su pravi vratice na odlican nacin