Morat ce donaruma jos puno raditi na nekim stvarima. Potencijal da bude naj golman svijeta je tu ali dug je to put. Ali ono sto se mora reci je ono prije gola. De sciglio ispada ko mala beba na boku, totalno je kilav i neozbiljan. Ali za repku je to drugi igrac. Ako ti se ne svidja u Milanu pa odi onda.
Mi inace igramo fantasticno. Sreca pa su ovi iz Empolija totalni slepci inace bi nas naprasili bar 3-1 ovo poluvreme. Valjda cemo zatuci jedan u nastavku i uzeti 3 boda.
Ovaj vezni red previse dopusta napada i kontranapada Empoliu...Suso previse forsira sut, a sjajno je asistirao za gol..ovo sto je Donnaraumma uradio nije smio uraditi ni u juniorima...samo je pitanje vremena kad ce ovi klinci ispasti iz forme i kad ce citava ekipa poceti patiti radi toga...
Cim nam vezni redi nije Bonaventura-Locatelli-Kucka mi se patimo...
Žalosna igra. znači strašno da mi ne možemo napravit našu igru protiv zadnjeg. i problem je uvijek jedan te isti: sredina!!!! Kučka nije igrač za ove ekipe. to je debil i kraj, i nažalost samo ga vi forsirate. znam da nemamo boljeg ali taj decko ako želimo velike ciljeve treba da bude zamjena u 80' kad drugi nemaju snage. Ovo je žalosno, Al haj.
I još nesto: da li neko zna nekog našeg bivšeg igrača koji poslije postignutog pogotka protiv nas nije slavio? Jer vidim da svi samo upute i šetaju neće da slave samo protiv nas svi slave. žar smo toliko grozni prema bivšima???
Lapadula puno vise ucestvuje u igri za razliku od bace
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Bice ovo jos jedna pobeda na guzove i kvalitet pojedinaca.
E stvarno sam svasta cuo ali da neko pobjedu od 4 1 zove "na guzove" jos nisam. Mada je tome najvise doprinjeo Montela katastrofalnom odlukom ostavljanja na klupi Adrijana a stavljanjem u prvih 11 Lapadule. Inace bi bilo 11:1 sto je najcesci rezultat u eri Mihajlovica u Milanu. Ovako mozemo samo da tugujemo jer ako nam se ne poklope rezultati ostajemo na 2 drugom mjestu nakon 14 odigranih kola i sa samo 2 boda prednosti od 6 mjesta.