Kakabanja ne seri. ovo jest na guzove. zabili smo im iz prve šanse gol, al su izjednačili. i onda im nabijene 2 gola u 3 minute. pa halooooo nije to Bayern da se smire i skontaju i onda okrenu meč. Za Empoli je ovo bio arrivederci. i ipak takvi polovnih igrači naprave više šansi od nas. Dobro kaže čovjek, da je bila bilo koja ozbiljnija ekipa kaznila bi nas. ali ovo je bila druga postava u sredini. puno nam znači Jack u sredini s Locom. Lampa je odličan. izvinjavam se, ali dečko nas može izgurati ovu sezonu. Bacca može što se mene tiče večeras iz Saville slobodno da bukira let za Paris. a da ako niste znali, večeras je gledao Sevilla Valencia a ne našu tekmu. ekipa je ok, možemo izgurati do januara, ali tada: Badelj, Keita i neki ozbiljan napadač, ako ne onda ostavit Lampu. Iako, iskreno, ja bi pokušao izgurati sezonu sa Lampom
Jos jedan na guzove. Kakva ozbiljna ekipa. odigrasmo sa gotovo svim ozbiljnim ekipama pa nas nesto specijalno ne iskaznjavase. Tebi opet uvalili utakmicu od prosle godine sa strucnjakom na klupi???
Evo sam pregledao sve talijanske naslove i nigdje nisam procitao nesto slicno. Vecina spominje poker, 2 mjesto i -4 Juve. Niko jos ne spomenu da nam u slucaju poklapanja ostalih rezultata prijeti 6 mjesto.
Samo ovde citam te mudrolije.
Pridruzujem se onima koji misle da je rezultat potpuno nerealan. Grijesili smo vise od njih, mucili se na vecini pozicija. Pobijedili smo najvise zbog individualne kvalitete, najvise zahvaljujuci Susu. Asistencija, pa gol za 2:1. Btw, on je ujedno bio i igrac sa najvise pogresaka. I onda jos empoli zabije sam sebi gol za 1:3 i tu je bio kraj. Naravno da sam sretan zbog pobjede, svaka im cast na dosadasnjim rezultatima.
Locatelli medju najlosijima danas ali ga razumijem, premlad je on. DES takodjer los ali on nema opravdanja. Po meni igrac utakmice Suso, unatoc silnim greskama i Bonaventura. Njegove pravolinijsko kretanje prema naprijed me podsjeca na Kaku, brz i silovit. Nadam se da ce biti sve bolji i bolji. Svaka cast i Lapaduli, mogao bi i on biti igrac utakmice.
I mozemo mi pricati sta hocemo ali Milan je najvece iznenadjenje ove sezone, a Inter koji ima bolju ekipu najvece razocaranje.
Hahaha ja vas ne razumijem i sve vise se izdvajam sa Kakabanjom na jednoj strani ovog foruma. Mada i on zna nekad da sere sa komentarima

, ali covjek realnije vidi nase igre od 95% ucesnika ovog foruma. Ovdje se jedva ceka neki kiks da se ospe sa negativnim komentarima. Ponovo cu rec,i koliko god me svi (osim kakabanje) smatrali ludim na ovom forumu: Ovo je sampionska igra Milana! Ovako se uzimaju titule u Italiji (a pratim tu ligu oko 20 godina). Nema srece u 14 utakmica, alo sta je vama? Pa uzmi uplati tiket 14 puta na bilo koju kombinaciju, pa ces vidjeti da je nemoguce imati srecu u takvom jednom nizu...Ovo je jedna pozitivna energija za koju je vjerovatno "najodgovorniji" Montela i to je to.

Ja nisam gledao ali aman ljudi 4 komada u gostima i opet ne valja nešto xD
Ne znam kako očekujete da imamo neku igru sa klincima u veznom redu i traktoristom, koji je kako neko reče čisto igrač za pred kraj utakmice.
Jbg vezni red nam je katastrofa, tu su neophodna bar 2 pojačanja jer mislim da i Bonaventura pati povlačenjem u sredinu. Izgura on to kako treba ali mu više odgovara krilo.
Slažem se da je ovo sve bazirano na atmosferi koju je stvorio Montela. Taj inidividualni kvalitet i dolazi kad trener veruje u igrače, inače bi Suso bio igrač iz prošle sezone. Ali realno, nemamo kvalitet i ovi rezultati su super ali mogu lagano da stanu odjednom. Plus nam je tim kako sam pročitao negde najmlađi u poslednjih 30 godina...
Donaruma jbg ništa strašno, s obzirom na njegove godine trebalo bi mu se i češće dešavati.
Lapadula sjajno koristi priliku i odlično je da imamo 2 klasiča golgetera. Ali ova atmosfera oko Bake i da može slobodno da ide mi se nimalo ne sviđa i lako se može obiti o glavu...
Reći ću ponovno isto. S obzirom kakav mi vezni red imamo, i da su nam bekovi Des i Abate... ovo je čudo! Za to treba zahvaliti Mihajlovicu i Montelli podjednako.
Imali smo srece da nam Locatelli nesto odigra, Donna spasi 6, 7 bodova na početku i eto. Ali to je tako limitirana ekipa da je to uzas. NAdam se da ce dovesti barem 2, 3 igrača s kojima se nesto moze odigrati u sredini.
Ovaj Kucka je teski slucaj...Pasalic i Mati su prosjek, prosjek... Loca ima 18 god pobogu! Da barem Badelja dovedu, ima iskustva i tehniku, barem nesto. I nadam se na ljeto stoperu, po mogucnosti neka nam vrate Thiaga i adio.
Za neke poteze De Sciglia i Abatea nemam rijeci...
Lapadula odličan! Zna igrati tip. Bonaventura po malo postaje odličan igrač u pravom smislu. Suso sve bolji, Niang sve gori.
Isto kako rezultat u Djenovi nije oslikavao pravo stanje na terenu ,tako nije ni onaj sinoc. Realno. Lep ,sjajan rezultat...ali nista vise od toga. Igra u prvom poluvremenu nedostojna bilo kakvog komentara ,u drugom nesto bolje. Sreca pa smo za protivnika imali Empoli.
Sto se atmosfere tice ,moram napomenuti da je to ponajmanje Montelina zasluga. Zasluzno je sto smo u sezonu usli bez ikavog pritiska nametnutog bilo od strane uprave ,medija ili navijaca. Zasluzno je to sto u ekipi vise nemamo degenerike koji tu atmosferu ubijaju (Menez, Govnoteli ,Princeza Boa...Doduse montosmrad je ostao ,ali sam bez podrske ostatka bratije ne moze preterano da talasa)...Govorio Abijati o tome... Elem kad ostanes bez takvih pokvarenih jabuka (citiram naseg "IL Grande" presidente) i ostane ti gomila klinaca ornih i zeljnih dokazivanja - stvarno nije nikakav problem napraviti pozitivnu atmosferu... Moze i baba Milunka sto prodaje jabuke na pijaci...
Evo sad se pojavio Bacca u vezi kvarenja atmosfere...sto se mene tice koliko god dobar bio ,neka ga prodamo u januaru pa neka on ide iz Vest Hema gledati Sevilju, nemam nista protiv...
Da mi sad lepo pobedimo Krotone(ne bi smeo biti problem) pa onda da se pobijemo sa Romom kako dolikuje...Na toj utakmici bi valjalo da npr pomenuti Lapadula pokaze da je u stanju dati gol i ozbiljnoj ekipi a ne samo metiljavom Empoliju...
Djenova - Juventus 3-0 ,minut 39-ti.