(11-27-2016, 03:41 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Djenova - Juventus 3-0 ,minut 39-ti.
Da li Djenova na guzove vodi ili Juventus na guzove gubi. Inace smo danas vidjeli velicanstvenu pobjedu Lazia nad Palermom.
Koja nije bila nista velicanstvenija od nase pobede nad Palermom. I gol Milinkovic-Savica ,koji inace vec ima titulu prvaka sveta u juniorskoj konkurenciji a to je vise trofeja nego sto ce 80% Galijanijevih pojacanja iz zadnjih 5 godina osvojiti za cele svoje karijere i u reprezentativnom i u klupskom fudbalu. I to svi zajedno ,ne pojedinacno.
Sto se ove utakmice gore tice ,ne bih znao ,ne gledam je ,samo sam video rezultat...
(11-27-2016, 04:00 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Koja nije bila nista velicanstvenija od nase pobede nad Palermom. I gol Milinkovic-Savica ,koji inace vec ima titulu prvaka sveta u juniorskoj konkurenciji a to je vise trofeja nego sto ce 80% Galijanijevih pojacanja iz zadnjih 5 godina osvojiti za cele svoje karijere i u reprezentativnom i u klupskom fudbalu. I to svi zajedno ,ne pojedinacno.
Sto se ove utakmice gore tice ,ne bih znao ,ne gledam je ,samo sam video rezultat...
Znas li ti ko je bio Dominic Adiyah i gdje je sada. Taj je za razliku od ovog Lacijevog talenta bio i najbolji igrac i nabolji strijelac istog ovog turnira koji je ovaj tvoj talentat osvojio.
I znas li ti da je Galijani potpisao 3 puta vise Zlatnih lopti za Milan nego sto je talenat da golova za Lacio u zadnjih 1.5 godina.
Sta ti uporedjujes. Doduse kad u porodici imas babu koja je kadar voditi Milan onda je sve moguce.
Samo nebo je granica.
Milinković će biti zver, kompletan je igrač a kad se to vidi kod mladog fudbalera obično dobro završi.
Ladno bismo bili na 2 boda od Juvea da nije bilo onog pada koncentracije u derbiju. Zato sam se i nervirao. Ali sve u svemu sezona za sad sjajna, teško će Roma večeras da se oklizne ali im sledi gradski derbi pa direktan okršaj sa nama.
Jos imamo relativno povoljan raspored do polusezone. Jedino gostovanje Romi je malo teza utakmica, mada mi s njima uvijek dobro igramo, kao i s Laziom. Ja sam optimista, samo ovu razliku nastaviti drzati u ovoj zoni 4-5 bodova i to je borba za scudetto

vidjecete

Nemojte zaboraviti i Atalantu ,oni beleze dobre rezultate i nece biti lak mec ,bez obzira sto se igra kod nas.
@Kakabanja
Kazem ,sve da ne osvoji ni jedan trofej do kraja karijere opet ce ih imati vise nego 80% Galijanijevih pojacanja iz zadnjih 5 godina zajedno.
Sto se baba Milunke tice ,nije to moja baba ,vec baba koja prodaje jabuke na pijaci

Da, da Atalanta je odlicna ove sezone, ali oni prvo idu Juventusu

Nadam se i tu jednom kiksu i eto nas u vasioni

Ma na polusezoni da se bar malo odvojimo od Rome i budemo najbliži Juventusu i to je super.
(11-27-2016, 05:18 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Nemojte zaboraviti i Atalantu ,oni beleze dobre rezultate i nece biti lak mec ,bez obzira sto se igra kod nas.
@Kakabanja
Kazem ,sve da ne osvoji ni jedan trofej do kraja karijere opet ce ih imati vise nego 80% Galijanijevih pojacanja iz zadnjih 5 godina zajedno.
Sto se baba Milunke tice ,nije to moja baba ,vec baba koja prodaje jabuke na pijaci 
Kako to misliš??? Sa tim jednim trofejom iz mlađih kategorija???? Pa imaš li ti wikipediju. Ono tipa ukuca Sosa pa vidiš ono international honours. Ili Mati Fernandez. Samo ta dvojica "pojačanja". O čemu pričaš. Adiyah je također sa 19 bio zvijer od igrača.