(11-28-2016, 09:33 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Nadam se da se slažemo sa sad sa jednim kiksom, te ne poklope li  nam se rezultati, sad možemo biti peti a ne šesti?
Ma naravno ,nedajboze uz dva mozemo i na sedmo mesto. Cudne su ti to rabote.
E ,al zamisli da pedofil nije otpustio Mihajlovica... vrlo verovatno bismo vec sad bili ispred Juventusa na tablici.
(11-28-2016, 09:58 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ma naravno ,nedajboze uz dva mozemo i na sedmo mesto. Cudne su ti to rabote.
E ,al zamisli da pedofil nije otpustio Mihajlovica... vrlo verovatno bismo vec sad bili ispred Juventusa na tablici.
Da ga nije otpusti sad bi varirali negdje izmedju 5-9 mjesta kao i najveci dio prosle sezone. Samo jedno je pogrijesio. To sto ga nije nabio nogom negdje na pola sezone. Sada bi gledali Milan u Ligi prvaka.
Ali i najveci ponekad grijese.
Sa Brokijem od polusezone bili bismo druga liga xD
Hahahhaha meni se svidja sto na ovom forumu nikad ne manjka sarkazma i ironije

koliko god da se ne slazemo

A istina je naravno uvijek negdje na pola puta. Mada forum i jeste mjesto gdje trerbaju da se suceljavaju razlicita misljenja. Ja i dalje potpuno ozbiljan tvrdim da ce se Milan boriti za Scudetto do zadnjeg kola. Eto, mozete me ismijavati na kraju sezone, ako tako ne bude, ali to je moj osjecaj.

)
(11-28-2016, 10:17 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]
Pazi, u mojoj tvrdnji postoje dvije lako provjerljive cinjenice (za Mihajlovica i za Berluskonija) i jedna zelja slicna onoj kakvim ti baratas u vecini svojih postova.
Postoje spekulacije u vezi nekih lepih stvari. Navodno je Honda ipak odlucio da ode u januaru a spekulise se da ce i Il Grande Sosa ,poznatiji kao Maradona turske lige napustiti klub takodje u januaru. Gledacemo da ga prodamo ,ako ne bude ponuda onda da ga zavaljamo bar na pozajmicu kako je Ensar ranije napisao.
Sad samo Montela treba da im ne priusti ni minuta igre do januara i jos malko im potpali tu motivaciju. Ionako imamo daleko kvalitetnije opcije od njih.
Takodje i Vangioni ima zelju da napusti klub. Trebalo bi mu maksimalno pomoci u tom naumu.
Bonaventura created 7 chances against Empoli, more than ANY other player this past weekend across all the Serie A games.