(12-06-2016, 03:58 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Da, preko twitera gde pitanje ko ce da vidi. A i pitanje da li ce da snosi bilo kakvu kaznu za nedisciplinu koju je pokazao. Ako je u klubu odredjeno ko izvodi penale ,nema neki Lapadula tu pravo da glumi ludilo i izvodi besne gliste i otima loptu. Sta kao on je harambasa i neporeciva sila koja ima pravo da radi sta mu se prohte? Tacno vidis dao dva-tri gola i odma utripovao da je alfa i omega. To nikako ne daje dobar primer ostalim igracima niti pozitivno utice na atmosferu u ekipi. Treba seci krila u korenu pre nego se izrodi u neke nove Meneze i Govnotelije. Taman se uspostavila kakva-takva harmonija i evo opet se nasao neko da to kvari.
Prijatelju, Lapadula samo moze biti primjer mnogim igracima pa I Niangu ssvojim zalaganjem i trudom...pogrjesio jeste kod penala jer se vidi da momak je srcan i, igra bas srcem jer kvalitetu neku posebnu nema pa to jedino sto mu je ostalo...jedini koji narusava harmoniju unutar ekipe je Bacca I ostali koji ne igraju tipa Honde I Luiz Adriana
Lapadula se bar izvinuo mladjem igracu jos jedan dobar primjer svima...
Kad se Bacca uskurcio Lapa nam je donjeo 9 vaznih bodova ....
Milan TV objavio da se posao sa Kinezima odgadja do 28 februara i da najvjerovatnije nece biti veliki transfera u januaru...po meni veliki udar za ovu ekipi i Montellu
Strootman dobio dvije utakmice kazne, protiv Milana i Juventusa
Kakav primer? Da kad das dva gola drugoj najgoroj ekipi u ligi imas pravo da udaris u cunami talas?
Ja sam cuo da ce deo od tog drugog navodnog depozita od 100 miliona biti ulozen u pojacanja(negde oko 30-tak miliona) ali uz uslov da Galijani ne moze dovesti nijednog igraca sem ako to pored njega ne odobre i Fasone i Mirabeli.
Ako ce nam ta dvojica odredjivati transfere onda je bolje ni eura ne trositi.
Stvarno mislis da mogu gore od Galijanija u zadnjih pet godina?
(12-06-2016, 07:41 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Kakav primer? Da kad das dva gola drugoj najgoroj ekipi u ligi imas pravo da udaris u cunami talas? 
Ja sam cuo da ce deo od tog drugog navodnog depozita od 100 miliona biti ulozen u pojacanja(negde oko 30-tak miliona) ali uz uslov da Galijani ne moze dovesti nijednog igraca sem ako to pored njega ne odobre i Fasone i Mirabeli.
Treba da bude primjer kako se bori za ekipu, nema vezze ako nemas kvalitet dovoljno je da imas srce pa da pogines sa ekipu....Lapadula radi mnogo za ekipu, svojim trcanjem pravi dosta prostora i mnogo je jak u duelima...zar nije ok da mu damo sansu jer nam je donjeo 9 bodova protiv ekipa koje smo tesko pobjedjivali...
On bar ne glumi zvjezdu koja se napali da igra samo protiv Juventusa i Intera, neg je stalno pod nekom ludom energijom....
A dokaz da se nije digao niti da glumi nesto je taj da se izvinuo momku koji je mladji od njega i koji i bas nije neki primjer, strasan talenat ali strasna propast u glavi i psihi...
Ponavljam jedini koji mogu narusiti haromoniju su ovi sto sjede na klupi a misle da su zvjezde i da moraju igrat, plus Bacca
Svaki lopov na svetu koji je krao ce reci da mu je zao kako bi pokusao da izbegne ili umanji kaznu...
A to njegovo trcanje i doprinose(i sve to je odneo cunami talas) sam video protiv Empolija i Krotonea...dve najlosije ekipe u Ligi...Na ostalim utakmicama porka mizerija...Neprimetan... Videcemo ga protiv Rome u nedelju ,jer ce po svoj prilici nazalost igrati...kazem to jer smatram da je zasluzio klupu posle onako sramnog gesta...
(12-06-2016, 09:45 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Svaki lopov na svetu koji je krao ce reci da mu je zao kako bi pokusao da izbegne ili umanji kaznu...
A to njegovo trcanje i doprinose(i sve to je odneo cunami talas) sam video protiv Empolija i Krotonea...dve najlosije ekipe u Ligi...Na ostalim utakmicama porka mizerija...Neprimetan... Videcemo ga protiv Rome u nedelju ,jer ce po svoj prilici nazalost igrati...kazem to jer smatram da je zasluzio klupu posle onako sramnog gesta...
Oki, ne vrijedi se dalje raspravljat...ocigledno ne razmisljamo isto i to je ok...
Nakon izleta Bacce u Sevillu, Sevilla poslala zvanicnu ponudu za Baccu...ako je sve to bio plan njega ili njegovog managera i to kad smo konacno poceli liciti na nesto onda sam se licno strasno razocarao u njega...smatrao sam ga velikim covjekom s obzirom sta je sve prosao i kako se profesionalno ponasa, da ne govorim o tome kako je sam izgurao proslu sezonu...
(12-06-2016, 09:36 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Stvarno mislis da mogu gore od Galijanija u zadnjih pet godina?
Ne da mislim, nego kad zelim da se uvjerim pogledam Inter.
Pa....znas kako...da ga Montela nije sikanirao sa onim "rotacijama igraca koji ne pruzaju 100%"... I onda onako pogano i bezobrazno zarotira samo njega a ostavi Abatea i Montoliva i jos neke...verujem da do toga ne bi doslo... Klub ,prvenstveno mislim na trenera nisu pokazali nikakvo postovanje prema njemu nakon toga sto je ,kako kazes ,sam izgurao proslu sezonu...stvarno ne vidim razlog zasto ne bi vratio istom merom...To ne znaci da odobravam njegove akcije...ali mogu da ih razumem...
Da, ni meni nije jasno da kad je igrao u jednom bednom timu bio je prvi po profesionalizmu a sad kad Milan gura u vrhu tabele njemu ništa ne valja i hoće da ide.
Mislim koji moj je ostajao uopšte onda u klubu. Realno je bilo da bude mnogo gore od ovoga, šta bi u tom slučaju tek bilo.
Ali ipak bih da ostane. Lapadula jednostavno nije dokazao da može da nosi klub kao što je Milan (nije ni imao priliku naravno) . Ako se ipak ispostavi kao ograničen igrač, pritisak navijača će ga još više srozati i pukli smo.
A ako stvarno ne dovedu pojačaja na zimu ja nemam reči. Ne bih da preterujem ali može sve pasti u vodu i to ne samo rezultatski već i sa Montelom i ovim talentima koje imamo.