(12-06-2016, 10:02 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ne da mislim, nego kad zelim da se uvjerim pogledam Inter.
Kako si nekad voleo reci... Nisu oni ljudi krivi sto treneri to ne znaju posloziti kako valja...
Naravno. I sada to kažem. Ali kad trošiš onakve pare kakve su oni trošili onda ti u ovakvoj serie A onda ti ni trener ne treba. Zato uvijek kažem da je umjetnost sa potrošenih 90 miliona u Seriea čitavu prošlu godinu ne doći ni blizu 3 mjestu.
Ma kako ti ne treba trener ,da ne treba ne bi se toliki klubovi sirom Evrope koji trose milijarde zlopatili da dodju do trofeja vec bi se igraci sami poslozili i oduvali konkurenciju....Trener ti ne treba kad ti neko vec slozi ekipu kako valja...to onda moze da ide dobro jos neko vreme...najbolji primer ti je Mihajlovicev Milan koji ove sezone iskazuje plodove njegovog rada pod nekim bednim izgovorom za trenera...(onaj koji ce vratiti Sampdoriju u Evropu gde joj je mesto pa ih umalo isterao u Seriju B)...
http://www.football-italia.net/95351/mil...donnarumma
Izgleda da odlaganje prodaje odlaze i produzenje ugovora za Donarumu.
Ma da, to će sad imati domino efekat, sranje su napravili.
(12-07-2016, 12:05 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ma kako ti ne treba trener ,da ne treba ne bi se toliki klubovi sirom Evrope koji trose milijarde zlopatili da dodju do trofeja vec bi se igraci sami poslozili i oduvali konkurenciju....Trener ti ne treba kad ti neko vec slozi ekipu kako valja...to onda moze da ide dobro jos neko vreme...najbolji primer ti je Mihajlovicev Milan koji ove sezone iskazuje plodove njegovog rada pod nekim bednim izgovorom za trenera...(onaj koji ce vratiti Sampdoriju u Evropu gde joj je mesto pa ih umalo isterao u Seriju B)...
http://www.football-italia.net/95351/mil...donnarumma
Izgleda da odlaganje prodaje odlaze i produzenje ugovora za Donarumu.
Taj "Mihajlovicev Milan" je prosto nemoguca konstrukcija jer prva i druga rijec te slozenice se apsolutno iskljucuju. To sto ovaj nije imao blage veze sta da uradi sa igracima a imao je skoro pa iste prosle sezone najbolje govori o njemu. Kad vec uporedjujes kurvu i trenera Milana uporedi ih kako
treba. Imali su vrlo slican put. Montela je Sampdoriju preuzeo nakon jos jedne kurve Zenge i ostavio je, mislim na mjestu na kojem ju je preuzeo (lako se moze provjeriti ali mrsko mi. A sve ostale klubove znaci Katanija, Bolonja mislim, Fiorentina Montela je za 2-3klase bolje vodio. Kao sto radi sada sa Milanom.
Ali dokad vise sa pripalitetima poput Mihajlovica na forumu Ac Milan. On je jedna crna mrlja u istoriji Milana i zavrsena prica.
Da li ti mislis da Petar Petrovic sa Bajernom, u njemackom prvenstvu nebi bio prvak 8/10 puta.
Ili da li mislis da u narednih 10 godina Barcelona ili Real nece osvojiti titulu u Spaniji ko god da im trener bio.
Pricamo o Serie A gdje imas 5 podjednakih ekipa (ukljucujuci i Milan) koje se bore za 2 mjesto.
(12-07-2016, 12:43 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ma da, to će sad imati domino efekat, sranje su napravili.
Sad cemo prebiti Romu i to je to.
Hoćemo ali ne pričam o tome

(12-07-2016, 01:47 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Hoćemo ali ne pričam o tome 
Nego o cemu onda pricas. Bitno je dobijati. Valjda je samo to bitno.
@Kakabanja
Ali kako onda ocekujes da osvojimo titulu ove sezone? I sam si rekao da Juventus ima sastav iznad drugih ,znaci to bi bez problema cak i bez trenera moralo osvojiti titulu. Naravno da ce je i osvojiti na kraju ,ali ne vidim kako se nadas da mi imamo bilo kakve sanse da im je preotmemo?
Ja ti kazem ,kad jos malo uznapredujemo ,oni nece biti ispred nas ,bez obzira sto ce imati bolji tim ,dokle god na klupi imaju nesposobnog Veseljaka.Jer je cak i ovaj i ovakav Montela bolji trener od Veselog.Da je ostao Mihajlovic moguce da bi smo slavili vec ove sezone.
(12-07-2016, 01:59 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Nego o cemu onda pricas. Bitno je dobijati. Valjda je samo to bitno.
Prica o problemima oko zadrzavanja kljucnih igraca.